בגרויות

cסופסופ

New member
ברור!

יש לי חברה שבגלל חומש הפסיקה ללמוד וברור לה שהיא לא תוציא תעודת בגרות! המצחיק הוא שזה דווקא עודד אותה.

כן ברור שכן

אני כיר פול אנשים שהיה להם דיכאון כתוצאה מהגירוש וכשיש דיכאון אז הציונים יורדים ממש מהר דיכאון לא מאפשר לבן אדם ללמוד

הכלטובה

New member
נצל"ש...מחר המתכונת הראשונה שלי..

אני מפחדתתת..אני בטוח לא ירדם עכשיו...=] תאחלו לי ב"הצלחה..!

יש קשר..

המגורשים התחילו את השנה שלהם מאוחר כיתות י' י"א י"ב התחילו בכלל באמצע שנה...לפחות את המקרים שאני ראיתי.. באולפנא אחת ליידי בכלל פתחו בי"ס יסודי בתוך האולפנא..

חבריה שימו לב

שהעקירה התרחשה אחרי מועדי הבגרויות, לא לפני. השאלה היא אם עדיין יש קשר או שזה סתם צירוף מקרים.

אה, אני מדברת על עכשיו

לא ממש התייחסתי לבגרויות.. יותר למצב הלימודי... אבל גם יכול להיות קשר.. אנשים היו כ"כ עסוקים בהתנתקות שמי שם לב ללימודים?!

בטח..

אנשים נסעו להפגנות כל הזמן, וכבר מתחילת שנה הראש לא היה בלימודים... עם כל הדוכנים בעיר, חלוקת סרטים כתומים וכו'.. ברור שזה קשור. שלא נדבר על חבר'ה שהיו בחסימות כבישים וחלק נעצרו...

אל תשכחו

ב"ה ההתנתקות אומנם קרתה אחרי הבגרויות אבל כל הפעילות לפני היו במועדי הבגרויות...

סביר להניח...

נכון שההתנתקות הייתה אחרי הבגרויות, אבל בתקופת הבגרויות היה כל המאבק. אנשים לא למדו, הם יצאו למלא את הארץ בכתום, לדבר עם אנשים, פנים אל פנים וכו' [חוצמזה שקצת קשה להתרכז בלימודים כשהולכים לפנות לך את הבית...]

אני חושבת

שבאיזה שהוא מקום ההתנתקות כן השפיעה על הציונים, המון היו עסוקים בלחלק סרטים כתומים, ללכת להתיישב שם, הפגנות, וגם זה נושא שמאד העסיק במיוחד בני נוער, וזו הייתה תקופה של בגרויות (לפני ההתנתקות..), אני חושבת שזה כן השפעה של זה..

tamarhp

New member
ברור שיש קשר...

באולפנות ובישיבות שבהם התגייסו למען הגוש, היו במעצר בזמן הבגרויות, הלכו להפגנות במקום ללמוד, ובכלל - הראש היה במקום אחר אצל כל הציבור הדתי שהרגיש חלק מזה - ברור שאחוזי הבגרויות שם היו נמוכים במיוחד... אין ספק שיש קשר הדוק!

למעלה