בגרויות

Art Freak

New member
שאלה קטנה

מישהו יודע מתי מפרסמים את התוצאות של הבגרות במתמטיקה? תודה מראש, למי שיענה!

m i r u s h i

New member
אממ../images/Emo108.gif

אני חושבת שכמה ימים לפני המועד ב'.. ז"א,הציונים של אנגלית ומתמטיקה..

Art Freak

New member
כמה ימים? ../images/Emo12.gif |הלם|

כי אני לא יודעת אם ללמוד שוב, או לא... בעע אין איזה מקום באתר של מישרד החינוך שהם כותבים את הדברים האלה? אגב, תודה על התגובה

yanivtr

New member
זה מתמטיקה, לא היסטוריה

מה יש לא לדעת? אם יצאו לך פתרונות נכונים (שאותם אפשר לבדוק באינטרנט) אז עשית טוב. מקסימום יורידו שתי נקודות על דרך הצגת החישוב או משהו אנערף. (אלא אם כן את מאלו שניגשים למועד ב' רק בגלל שתיים-שלוש נקודות
)

a 90s Noah

New member
בגרויות ../images/Emo63.gif

תגובה של בעז: פורום של חרשנים!!!11אחדאחד

onix 88

New member
בהצלחה! מה זה בעצם המקצוע הזה?

ממש לומדים לתרגם טקסטים? איך הולכת הבגרות? וכמה יח' זה?

Eowyn of Rohan

New member
לעשות הפסקות זה כיף

אלה שתי יחידות. הבגרות מחולקת לשני חלקים: 1 - קטע תרגום. 2 - פתירת בעיות. הבעיות נמצאות בתוך הקטע שאנחנו מתרגמים ואנחנו צריכים לפתור שש(יש בד"כ 15, משהו כזה). הבעיות הן כל מיני דברים מכשולים שאנשים שמתרגמים נתקלים בהם ובעצם רוצים שנזהה אותן, ננתח קצת, נציע פתרונות ונראה את החלטנו לתרגם את הביטוי הבעייתי.

איך היה לך?!

הפריט הראשון היה alliteration.. אחר כך עשיתי חוצמזה גרמטיקל וויד, פרייזל ורב שבכלל לא היה במיקוד(זונות!), קולוקיישן ו2 אידיומים.. את פריט 5 בכלל אל הבנתי מה האפשרויות

הדבר היחיד שהבנתי מהמשפט הזה הוא:

אני חכמה ברמות מטורפות , אנגלית זה שפת האם שלי ואני יכולה לעשות 50 יחידות במקצוע .. תוך כדי שינה..:) רואים שאני 4 יח'

Eowyn of Rohan

New member
איזה טקסט מפוצף היה../images/Emo3.gif

כל מיני ביטויים תקועים. אני גאה בעצמי שתרגמתי המצלול בצורה מגניבה.. וכל השאר לא היה מסובך מידי, סתם מרושע כזה. וזה טוב שהיה פרייזל וורב! אם כתבת על זה הם יראו את זה בעין יפה ויתנו לך בונוס בגלל שזה לא היה במיקוד.

DreamS_HunteR

New member
אוף!../images/Emo121.gif

כל כך רציתי ללמוד את החלק הזה של אנגלית, והבית ספר פשוט החליט שאנחנו לא יכולים לגשת לזה כי המורה שלימדה את זה כל השנים עזבה.. והם פשוט החליטו לא לשים מורה אחרת . מעצבן.

למעלה