בגרויות מוזרות...

אנחנו לא בית ספר של אומניות

סתם ניסו לצרף לנו את זה רק לתלמידים שלומדים באופן פרטי בבית ציפורה שזה המרכז הזה של המוזיקה אצלנו או כאלה שבתזמורת חבל שסגרו את זה דווקא היה נחמד 5 יחידות מתנה זה היה ממש קל....

Nimst

New member
התכוונתי שבגרות בנגינה

היא לא דבר מוזר או חריג..

Stillwater

New member
חחחח...

כמו שאמרתי קודם- בגרות בחינוך מיני. יש גם מבחן מעשי? ומה מלמדים שם בכלל? בטח בקטע של פסיכולוגיה הם לומדים את כל הספרים והמאמרים של פרויד.

אבוי..

איזה ניצול עלוב של חלון קומי מעולה.. הבגרויות החסרות: בגרות בהרבעת תרנגולות בגרות בהנקה בגרות באכילת מזון מהיר (אני מכיר דיי הרבה שעוברים תבגרות הזאת בכיף) בגרות בפריצה למכוניות בגרות בהתחנפות למורים (המקצוע האהוב עליי) בגרות בחיזור בגרות בחקר מדעי המעיים (היחידה של המעבדה ממש פיצוץ) בגרות בהכנת כדורי גורננה ובגרות בכתיבה לפורומים.. אנשים! אני ממש מאוכזב מאיתכם! חודשיים אני לא פה וזה מה שקורה?? לאן נעלמה כל הציניות?????????? בושה.. פשוט בושה

OpticalIllusion

New member
מה חסר?

- בגרות ברכיבה על אופניים. - בגרות בהצתות (זה כבר נהיה מקצוע - אנשים נהנים להדליק לנו דברים/שדות/בתים/יערות) - בגרות בהימורים ... (מגן "100" למהמר בגיל הטיפשעשרה...
) - בגרות בהקלדה עיוורת ... יאפ. That's it .

Stillwater

New member
נכון שלפעמים...

המורים שומעים אותנו מדברים על תוכניות טלווזיה, הם אומרים משהו כמו: "אם היה על זה בגרות בטח הייתם מקבלים 100." אז הינה לכם... בגרות בסדרות ותוכניות טלווזיה! איזה מקצוע כייפי! מעניין מה השיעורי בית

Dafi the Mighty

New member
בעיקרון יש על זה בגרות...

סדרות טלוויזיה זה חלק מתקשורת. לי אישית בבגרות הייתה שאלה על זה... והיה כיף

למעלה