בגרויות מוזרות...

Stillwater

New member
בגרויות מוזרות...

הסתכלתי עכשיו בלוח מועדי הבחינות. איזה בגרויות מוזרות, מה זה...? תורת הסיעוד? תיירות? מכונאות ימית? החינוך בגיל הרך? סייעות שיניים? טכנולוגית בנייה? בזק? (???) גלוף עץ עיצוב וטכנולוגיה? יש אנשים שעושים בגרות בגרמנית/הולנדית/הונגרית/לאדינו/לטינית/רומית/סלובקית/פולנית/פורטוגזית/ פרסית/צ'כית/רומנית/ טכנאות שיניים? עצוב אבנים יקרות? עצוב יהלומים? תפעול מלון? מה זה לעזאזל? איזה עוד מקצועות מוזרים הייתם מוסיפים?

דווקא רוסית ותיירות זה לא מוזר

יש מגמת תיירות אצלנו בבית ספר וכל העולים עושים שפה שלישית רוסית.. כמו שאנחנו עושים ערבית...

Stillwater

New member
רוסית/ערבית וצרפתית הרבה עושים...

זה לא מוזר. אבל בגרות בהונגרית??? מגמת תיירות? זה דווקא נשמע מגניב

ora s

New member
אני עושה רוסית ...../images/Emo66.gif

וצרפתית גם עושים אצלנו... ולדינו ויידיש עושים בד"כ בבתי ספר דתיים

hodaya151

New member
אימא- הונגרית זה מעולה!!!

ולדינו- דווקא חשבו לעשות אצלינו.... (כמו הרבה דברים שחשבו....) שלא לדבר עליכם- מה זה סוציולוגיה????

חחחח... זה דווקא נחמד...

אפשר להוסיף.. * עיצוב שיער לכלבים * אומניות המטבח * ניהול משפחה * אחזקת בית * שינה נכונה

Stillwater

New member
../images/Emo45.gif

עיצוב שיער לכלבים זה נחמד לאללה! מה אתם אומרים על בגרות בניהול פורומים באינטרנט? חחחח...סתם... בגרות בבנייה וסלילת כבישים. אני הייתי מוכנה לעשות בזה בגרות! אני מתה לעבוד במעצ. תמיד תהיתי מה הבגרות המעשית בבגרות בחינוך מיני...

קשתונה

New member
יש

יש עיצוב שיער רגיל לא של כלבים. יש מטבח יש אחזקת בית. תקשיבו יש בתי ספר מקצועיים לא טכנולוגיים בעיקר, זה אומנם נשמע מטופש אבל האנשים שלומדים שם לא רוצים ולא מסוגלים ולא נותנים להם ללמוד משהו נורמלי אלא דוחפים להם מגמות כמו עיצוב אופנה עיצוב שיער נגרות בישול וכו

OpticalIllusion

New member
אצלנו גם עושים בגרות ברוסית ....

ומקצוע אחד שהם החסירו זה בגרות בשייט. יש באמת דבר כזה. בי"ס תל-אביבי שנמצא קרוב למרינה. אז למה לא להפוך משהו כל כך מגניב לבגרות? יחידה מתנה ... |מקנא|

The Clairvoyant

New member
מממ אני

אחרי שני אסיים קורס חובלים אני אצטרך ללכת לעשות תואר (כל קצין בצה"ל חייב תואר) אז אני אשלים עוד חמש יח"ל בשייט וימאות...

Stillwater

New member
אוקיי....

יש גם בגרות בייצור רהיטים ונגרות בניין תורת הבנייה וחומרי הבניין.

Mae

New member
על זה בדיוק עסק הנושא ה-4 בבגרות

בחיבור....

nicki17

New member
אמממ... קצת כבוד לתיירות

אני מרחיבה 10 יחידות במגמת תיירות ה-ש-ו-ל-ט-ת!!!
חסר לי רק עוד בגרות אחת (2 יח"ל)
ויש לי תעודת סוכנת נסיעות!!!

Law Ho

New member
כל כך הרבה מקצועות

וואה וואה... כמה בולשיט. פעם היה מגמה עיונית\ריאלית\ביולוגית. שלושה מסלולים בלבד. היום יש כל מיני בולשיט...... עכשיו רק חסר שיעשו בגרות בסקס 5 יחידות לימוד. בעצם עם הבוחנות הזקנות האלה... לא חסר. אגב, יש גם (אני לא ממציא.. זה באמת קיים) בגרות בנגינה ובג'ודו.

למעלה