לא חייבים אבל רצויבגץ - שאלה
שלום לכולם האם בשביל להגיש בג"ץ אני חייב עו"ד ? האם יש/אין אפשרות להגיש בג"ץ מנומק היטב ומסודר ללא עו"ד ???
בג"צ - תגובה, הצעה, ואיחולים.בגץ - שאלה
שלום לכולם האם בשביל להגיש בג"ץ אני חייב עו"ד ? האם יש/אין אפשרות להגיש בג"ץ מנומק היטב ומסודר ללא עו"ד ???
אתה גם תשלם לו את ההוצאות?בג"צ - תגובה, הצעה, ואיחולים.
אני מאד מקווה שתצליח, למרות הנימה הלגלגלנית מעט של עורכי הדין המלומדים בפורום. אציע לך שאלה מהותית לבג"צ משלי : "מהו סף הקיום בכבוד של הורה גרוש". ההכללה לבטח מובנת לך. זה יהיה מאד מעניין שבימים אלה כשביהמ"ש העליון שואל את הרשות המחוקקת שאלה זו, גם אזרח מהשורה ישאל את אותה השאלה את הרשות השופטת, מנקודת מבט ספציפית, בבחינת "נאה דורש נאה מקיים". הופעתך ללא ייצוג הינה אותנטית ולא של משפטן תאב פירסום. למיטב ידיעתי הבג"צ הינו הליך מהיר - מכסימום 45 יום. אני מצפה שתספר לנו בפורום כשיתאפשר מה התוצאות, מה העלויות, ואיך התייחסות השופטים לאזרח מהשורה, בייצוג עצמי. ב ה צ ל ח ה
שניה שניה שניהאתה גם תשלם לו את ההוצאות?
לא ראיתי שום לגלוג. נהפוך הוא אני אישית מודאג מעתירה תמימה שעלולה לגרום לעותר נזק כספי עצום.
עותר שמפסיד בבגצ עלול להתחייבשניה שניה שניה
שלום לך עו"ד יוסף פנדריך. אמרת " נזק עצמי עצום" . למה כוונך ?? באיזה סכומים מדובר ?? כפי שהבנתי, הרי מדובר בסכום (גם ככה גבוה) של 1500 ש"ח אגרה....האם יש מעבר לכך ???? תודה
כמה זה עלול להיות?עותר שמפסיד בבגצ עלול להתחייב
בתשלום הוצאות למדינה. לא תמיד מחייב ביהמ"ש בתשלום הוצאות אבל האפשרות קיימת. העתירה שלך לדעתי תידחה על הסף ויתכן שלא תשלם יותר מהאגרה אבל תאורטית יתכן שבגצ ידרוש תגובה של המדינה ואז אם תפסיד אתה עלול לשלם כסף רב.
אלמלא הגשת את הבג"צכמה זה עלול להיות?
אני לא מתכוון לשים את כספי על קרן הצבי. החיוב היחידי שאני יכול לקבל(לדעתי) זה חיוב בטירחת השופטים (וכמדומני זה נכלל באגרה) אם השופטים מבקשים את תגובת המדינה זה אומר 2 דברים : 1. שהעתירה דורשת תגובת המדינה. ויש משהו בהגשת העתירה. 2. שבית המשפט ביקש מהמדינה להגיב ולא אני. זה תלוי בשיקול דעתם של השופטים. לא אני ביקשתי מהמדינה להגיב. זו דעתי מה דעתך ?
לא. אבל גם אתה לא.אתה גם תשלם לו את ההוצאות?
לא ראיתי שום לגלוג. נהפוך הוא אני אישית מודאג מעתירה תמימה שעלולה לגרום לעותר נזק כספי עצום.
תודה על האיחולים- ושאלהבג"צ - תגובה, הצעה, ואיחולים.
אני מאד מקווה שתצליח, למרות הנימה הלגלגלנית מעט של עורכי הדין המלומדים בפורום. אציע לך שאלה מהותית לבג"צ משלי : "מהו סף הקיום בכבוד של הורה גרוש". ההכללה לבטח מובנת לך. זה יהיה מאד מעניין שבימים אלה כשביהמ"ש העליון שואל את הרשות המחוקקת שאלה זו, גם אזרח מהשורה ישאל את אותה השאלה את הרשות השופטת, מנקודת מבט ספציפית, בבחינת "נאה דורש נאה מקיים". הופעתך ללא ייצוג הינה אותנטית ולא של משפטן תאב פירסום. למיטב ידיעתי הבג"צ הינו הליך מהיר - מכסימום 45 יום. אני מצפה שתספר לנו בפורום כשיתאפשר מה התוצאות, מה העלויות, ואיך התייחסות השופטים לאזרח מהשורה, בייצוג עצמי. ב ה צ ל ח ה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.