בגץ הרצליה

mike300L

New member
בלי קשר לנושא, לא מובן לי למה כל פתיחת תגובה שלך מתחילה

בנסיון להעליב, לזלזל, לרמוס את מי שאתה מתקשר איתו, זה ככה אצלך בחיי היום יום גם עם שאר הבריות? על מה זה בא לחפות?
חוסר כבוד מובנה ומושרש היטב בגנים.

נסה לקרא שנית את כל השרשור. סרקאזם טבוע בי מלידה.

בלעדיו לא מעניין בפורום מת.

אם העברית שלך היתה טובה כמו הבנתך במטוסים

היית מבין ,שזה לא סרקאזם אלא סתם גסות רוח.
ובכדי לחסוך לך , כן יש לי אחות , אפילו שתיים.

ZeevRozenek1

New member
יאיר, אם המשבר הכלכלי באיטליה יימשך

אז גם אני אהיה חבר ב"הוֹמלֵס-פּלֵייס"

שאולי46

New member
מסכים איתך מייק !

לדעתי- טיול רגלי בטבע/ מושב/ פארק וכד' הוא כיף לעיתים, אבל יש להבדילו מהליכה ספורטיבית מהירה או ריצה שמטרתה להגיע לדופק מטרה שישפר סיבולת לב- ריאה, חילוף חומרים, ושריפת "עודפים". לעירוני כמוני עדיף לרוץ על הליכון כדי לא לשאוף כמויות אדירות של פחמן חד, ו- דו חמצני, עופרת ושאר מזהמים הנפלטים מכלי רכב בפרט בעת שהנשימה מתגברת במאמץ. זאת מעבר ליתרונות שציינת.
כמובן שההליכון הביתי- בודד של יאיר עדיף על הליכון חדר כושר הנמצא ליד הליכונים רבים נוספים הפולטים יחדיו קרינה אלקטרומגנטית רבה.
מאחר וזהו פורום תעופה ולא פורום בריאות וספורט - אציין שהעדיפות שלי היא כמובן להליכון תעופתי

מישהו מרת"א?

נסחפת קשות.
הון ושלטון - צריך לחפש ולנבור. פוליטיקאים, ראשי ערים, טייקוני נדל"ן - שווה בדיקה.

דוד.

אשר, היינו באותו כנס?

פלדשו אמר מפורשות כי הוא מתכוון להלחם על קבלת דחיה בפינוי השדה. הוא גם סיפר שיפגש מחר עם ווינשטיין לצורך הפיכת ההחלטה האומללה של סגנו "הצדיק".

השאלה היא, מה רת"א תשיב לבג"צ

רת"א היא אחד המשיבים לעתירת עמותת המשתמשים והרצל בודינגר.
האם רת"א תהיה מסוגלת לנהוג ביושרה המקצועית ולהשיב לבג"צ: "סגירת הרצליה = אסון לתעופה במדינת ישראל"?
אם כך תעשה - ש"ת הרצליה ישאר פתוח.
האם כך תעשה? - מסופקני.
דוד.

תבין, רת"א כבר השיבה!

אפילו אם גם רת"א או הפרקליטות קיבלה/ו ארכה (מה שאני לא יודע וגם לא הזכרת זאת) לא רת"א כותבת את התשובה לבג"צ אלא הפרקליטות.
הפרקליטות, זה מוסד ממשלתי, שידיו לא חסרות תעסוקה. בכדי שיבצע את העבודה שלו, במקרה זה, תשובה לבג"צ, נקבעת פגישה עם רת"א, ז"א הפרקליטה של רת"א, ראש רת"א, והפרקליט/ה מהפרקליטות (כנראה יותר פיגורה אחת) ואולי עוד כמה אנשים. פגישה כזו מתואמת אם כולם ורק אחרי שמתבצעת, הפרקליטות כותבת את התשובה, ושוב מראה לצוות המורחב את הטיוטא וכנראה גם בפרקליטות יש עוד מישהו (לפחות אחד אם לא יותר) שמבקר את התשובה ורק אז התשובה מוגשת לבית המשפט (אני לא בטוח, אבל חושב שמגישים נייר ממש ולא בפקס או אימייל).
בקיצור,זה הליך שלוקח ימים ולא יום יומים.
כיוון שרת"א הייתה צריכה להגיב עד היום, כנראה שכל התאום וכתיבת התגובה כבר התקיימו לפחות בשבוע שעבר (בהנחה שאינם עובדים בשבת).
כשראש רת"א בא להרצאה, זה כבר אחרי שכתב/אמר את תגובתו לפרקליטות. ואני בכלל לא חושב, שאם אמר את עמדתו ביום חמישי, או אפילו שני בבוקר (אם תרצה) הוא לא יכול לבוא למחרת ולומר את ההיפך ממה שכבר אמר (בלי שאני או אתה, בכלל יודעים מה ררת"א אמר)

tomerhm

New member
אני כבר מעדיף לחזור לימים

שה "אויב" היה מנהל התעופה האזרחי
לימים שכל הבעיות שלנו הסתכמו ב:
- הגבלות שונות על הנתיבים והגשת מרשים בכלל
- איסור לטוס VFR על ATS
- הגבלת ימים ומהירויות על ה J10 לאילת
- הגבלות על הטיסה בלילה
- אגרות מהגהנום
- מבחנים מהגהנום
- וכל מיני המצאות וחוקים מכל הבא ליד.

עדיין היה ניתן ללמוד לטוס וכמעט תמיד היו 3 בתי ספר במרכז הארץ (כל קבוצה בתורה)
עדיין היה יום תעופה בעטרות
עדיין היו לומדים לרשיונות מתקדמים
עדיין היה ניתן להנמיך בבן גוריון ובירושלים
עדיין היו טיסות סבבים בסופי שבוע וחגים
ועדיין היה ניתן לטוס

השגעונות של המינהל היו גן עדן לעומת מצבנו היום כשהעומד מולנו הוא רש"ת ומשרד התחבורה
המינהל היה רק הפרומו.

הרצליה

עכשו כשגירא רום כבר לא בתפקיד אפשר לרתום אותו למאבק ושיביע את דעתו נגד משרד התחבורה והשר

מישהו חשב לטעון

בבג"צ כי השקענו כסף רב בלימוד טיסה ואגרות לפני שנים, מתוך ידיעה על מצב התעופה הכללית בארץ המאפשר לנו לטוס ולנחות בהרצליה,
ובכך שסוגרים לנו נתיבים ושדות למעשה מרעים את תנאינו, מחסלים את יכולתנו לטוס ולשמור על רמה נאותה, וגורמים למצב שלו ידענו כי יגיע, לא היינו נכנסים כלל לתחום התעופה האזרחית?

אניי בכלל חושב הרבה יותר רחוק

בעקבות מה שקורה, אם יסגרו את הרצליה, אני חושב לתבוע הרבה יותר רחוק, אפילו עד לפני מעל 110 שנים כשאבותי הלכו ברגל מרוסיה לארץ ישראל במקום לצעוד לאלסקה (שמעתי שהעומק של המים שם פחות מהקור שלהם) ושם בכלל לא הייתי מוגבל בתעופה. יתרה מזאת, הייתי יכול לצחוק על זה שהולך על הליכון, שבכלל נועד להיות מתלה בגדים, במקום ללכת ברגל....
יאאלללללה, לא בטוח שההתבדחויות שלי מתאימות לכל...

יאיר,
מה נראה לך היה קורה אם ראש המועצה שלכם (שביט נדמה לי) היה מחלט מחר שאסור להכניס יותר רכבים ליישוב (נתחיל רק בשבת).
אני די בטוח שהיו עותרים נגד זה גם בטענה של "שינוי תנאים"
אני למשל, הוצאתי רשיון טיסה אי שם בשנות ה80, כשממש היה מותר לטוס לאן שרוצים, כשהיה משולש בחיפה, כשהיו ימי תעופה קלה בעטרות ושלא היו אגרות מרושעות בקפריסין.
כבר 4 שנים, לצערי, לא ישבתי מאחורי הגה של מטוס כי פשוט אין לי לאן לטוס.
משעמם לי לגהץ את חיפה ראש פינה הרצליה (ותכף גם זה מצטמק), ויקר לי לטוס לקפריסין בחד מנועי שעלול להפתיע עם שחייה קטנה, כשיש איזי ג'ט באוויר.
בתנאים של היום, לא הייתי אפילו שוקל לימוד טיסה.

משעשע שפנים, בהתבדחויות של בני אנוש אתה לא משהו

אני מקווה שבבחירות הבאות, שביט מס (גמני חושב שזה שמו, אך לא בטוח) כבר לא יבחר ואולי יחזור גולברי שרבים שלעגו לו, עכשיו מצטערים.
ואגב בחירות, אם הליכוד יעלה, ימשיך לנו אותו שר תחבורע וזה באמת יהיה לא משעשע.
שר חדש, אולי יהיה לו IQ יותר מאשר 80 (כמקובל כיום) ויבין שסגירת שדה דב וש"ת האילתי זה אסון, לא רק לתעופה אלא גם לאילת וגם לתאונות בכביש הערבה........
תהיה גבר, תכתוב בשם גלוי או לפחות ברזומה תשאיר שם גלוי.
ד"א, עדיף לשעשע שפנפנות ולא שפנים....

שפנפנות, שפנפנים

הכל ענין של "מה אתה מעדיף". משעשע שפנפנים כבר החליט. אז עזוב אותו במנוחה...
מה, לשר התחבורה יש IQ?

למעלה