המשך...
מאז שקבעתי זמן הגעה למלון,ההתרגשות לא עזבה אותי.קניתי לצורך כך בגד שיהלום אותי ויבליט את חיטובי גופי. הדרך למלון התמרים בעכו עברה בשלום.חלמתי בהקיץ,לא ידעתי איך תהיה הפגישה הראשונית שלי עם גבר זר.הלמות ליבי הלכו וגברו ככל שהמונית התקרבה למלון.התמקמתי בחדרי בחשש מסוים,התלבטתי איזה בגד אלבש לפגישה עם שלומי על כוס קפה,ובחרתי בחולצת טריקו ומכנס ג´ינס.גילו של שלומי לא ניכר עליו .למרות 51 שנותיו נראה שלומי בכמה שנים צעיר יותר,שערו הכסוף שהחל לקשט את רעמת שערותיו השחורות הוסיפו ליופיו. לאחר ההתרגשות הראשונית,ירדנו אל המועדון שעמד לרשות האורחים.כל הערב רקדתי עם שלומי על בימת הריקודים. ניסיתי שלא לשדר לו את מה שמתחולל בתוך נפשי פנימה חולצת הטריקו שעל גופי הבליטה את שדי שעמדו לפרוץ החוצה .ניסיתי להסתיר את הזדקרותם של הפטמות על מנת ששלומי לא יבחין בהן אך לשווא,שלומי ראה את זעקת הפטמות מבעד החולצה, הצמיד אותי יותר חזק אל גופו.חשתי את אזור חלציו נלחץ אל גופי. בתוכי התחוללה מלחמה האם להיכנע לצו מצפוני ולהזמין את שלומי אל חדרי,או לוותר? אם לא אלך אחר צו ליבי,חשבתי לעצמי,אפסיד את הרגע שעשוי שלא לחזור לעולם, בערתי בתוכי. בתום הריקודים, חזרנו ללובי,שלומי ליווה אותי לחדרי. לשאלתו אם יוכל להתכבד בכוס קפה האחרונה? החלטתי ללכת אחר צו ליבי ולזרום אחר תשוקת הגוף הבוערת בתוכי.כל גופי רעד מעוצמת ההתרגשות,הייתה זאת הפעם הראשונה בה הייתי לבד עם גבר זר.ריח האפטר של שלומי נמהל בריח הגוף שהטריף את חושי שוב ושוב. לשווא ניסיתי להכין לשלומי את כוס הקפה,ידי רעדו,שלומי חש בעוצמת רגשותיי. אט אט התקרב אלי,הוציא את כוס הקפה מידי ונותר לעמוד מאחורי גבי,צמוד. ניסיתי שלא להוציא הגה,חששתי להוציא ולו טיפת אויר מתוך ראותי שמא הרגעים הנפלאים יתפוגגו להם.חשתי את אונו של שלומי נלחץ לי מאחור,לא זזתי,נותרתי עומדת על מקומי,חוזרת צעד אחורנית מאפשר לאזור חלציו להיצמד אלי עוד ועוד. חשתי את נשימתו של שלומי על עורפי השתכרתי מריחו,חשתי את אברו הקשוח נלחץ אל ישבני.חשתי פתע את ידיו מלטפות בעדנה את שדיי,ידיו העבירו זרמים לאורך עמוד השדרה. בשלב הזה רציתי את ידיו יותר חזקות,מטריפות,רציתי לחוש את ידיו מעסות לי את הפטמות הזועקות למגע יד אנושית,רציתי להרגיש את השפתיים של שלומי לוגמות אותי את כולי אך החרשתי.שלומי הבין את שפת הגוף המשדר אליו אותות מצוקה סובב אותי לפניו,הבטנו זה בזו. עיניי המצועפות הושפלו במבוכה. שלומי חפן את פני בידיו,אט אט הרים את סנטרי מבטינו התלכדו זה בזו השפתיים נפגשו לנשיקה לוהטת.הלשון של שלומי חקרה את חלל פי. פיו חש את הרעב בו הייתי שרויה,לשונו החזקה חדרה שוב ושוב וינקתי את לשונו כאילו וידעתי שתהיה זאת הפעם היחידה בו אתנה אהבים עם גבר זר. שדיי נלחצו אל חזהו של שלומי רציתי את שלומי כשם שהוא רצה אותי. לעולם לא אצליח להבין מהיכן שאבתי את האומץ והביטחון ליזום קירבה הדוקה יותר אל שלומי. ידיי גלשו בהיסוס אל רוכסן מכנסיו של שלומי, לאחר שחולצתו הורדה, בזהירות פתחתי את הרוכסן וחשתי בידי את אברו הקשה והנוקשה של שלומי שעמד לפרוץ את אריג התחתון והמכנס.הג´ינס אותו לבש שלומי גלש למטה והוא נותר בתחתון בלבד.משנותרנו שנינו עירומים שוב ושוב לחשתי לשלומי" "עסה את שדיי שלומי" שלומי החל במיומנות לעשות את שדיי הרעבות למגע יד ושפתיים ,החל לינוק את הפטמות הורודות הזקורות ,התענגתי ממגע שפתיו.שלומי שלמד להכיר אותי,נשא אותי על ידיו למקלחת נתנו למים החמים לזרום עלינו.שלומי לחץ אותי שוב ושוב אליו חשתי את אונו של שלומי נוגע לי באנטנת תענוגותיי, וזה היה הרגע שבו החלטתי להיות משוחררת,פראית וחייתית כמו שרציתי להיות מאז ומתמיד.ינקתי,מצצתי את פטמותיו של שלומי,חשתי את הזדקרותם בתוך פי.לשוני ליקקה את תנוך אוזנו,לראשונה חשבתי על הפנטזיות הסמויות שלי והחלטתי להגשימן אחת לאחת.שדיי עדיין היו רעבות ושלומי לא נטש אותן לרגע. תורן אהבתי שוב נלחץ אלי "שלומי" התחננתי בפניו "חדור אלי שלומי,רוצה אותך בתוכי אני נשרפת,בוערת כל חלקה בי חושקת בך חדור אלי שלומי" "עדיין לא זהבית שלי עדיין רוצה לטעום את כולך, רוצה לטייל עם לשוני על כל פיסת עור שבך,רוצה להרגיש אותך רוטטת בידי ותחת לשוני" ענה לי שלומי כאשר נשא אותי אל המיטה הרחבה.שלומי פיסק את רגלי ולראשונה חשתי לשון גברית מטיילת וחוקרת כל סנטימטר מעורי."שלומייייייי" נפלטה צעקה מגרוני,ושתקתי. שלומי אחז בשיניו בלוע הארי שלי נגס בו וינק אותו אל פיו.התפתלתי גופי רטט אגן הירכיים שלי שוב ושוב עלה למעלה אל פניו של שלומי והייתי כאחוזת תזזית. "שלומי תתהפך" ביקשתי "הכנס לי את אונך לפי,תן לי להרגיש אותך,תן לי לינוק אותך,קח אותי למחוזות בהם טרם ביקרתי" לראשונה טעמתי אבר זכרי בתוך פי,פיו בתוך פי וערוותי תחת פיו של שלומי התענגנו זה על זו.לראשונה מזה שלושים שנה חשתי את עוצמת האורגזמה העומדת לפרוץ מתוכי."חדור אלי שלומי" ביקשתי,"בוא נהיה לאחד. תן לי להיות עליך,תן לי לחוש את כולך בתוכי,בוערת אני מבפנים" "עשי בי כרצונך,אני שלך" אמר שלומי תוך שהופך אותי עליו. החדרתי את אונו הקשוח והזקור של שלומי אל תוכי, לאט,בתנועות קצובות תופפתי על אברו של שלומי הנמצא בתוכי.שלומי הצמיד את שני שדיי צבט,מישש,עיסה אותן תוך כדי המשגל,הנחתי אצבע על לוע הארי שלי המשכתי לנוע על שלומי עד להרפיה.ההתכווצויות אותן קיבלתי היו זרות לי.מעולם לא חשתי כזאת התפרצות של אורגזמה מתוכי כשם שחשתי עם שלומי. המשכתי לשכב על שלומי,ממאנת להוציא אותו מתוכי,מחזירים לעצמנו את הכוחות,ממשיכים להתלטף,להתלקק,להתנשק,עד אשר יכולנו להתכרבל זה בצד זו,לעצום את העיניים ולהירדם לשעות ספורות עד שיעלה הבוקר. הרגשתי האישה הכי נחשקת,שכחתי מכל הרגשות שעטפו אותי טרם הכרתי את שלומי.חזרתי הביתה מלאה,מסופקת,מסוגלת להמשיך לתפקד בצורה טובה יותר בתוך המשפחה. נצרתי את זיכרון הלילה עם שלומי בתוכי.שלומי ואני המשכנו לשוחח באמצעות המחשב,מעלים זיכרונות מהלילה הקסום. שנינו יודעים שזה רק עניין של זמן ונממש את עצמנו שוב כבלילה ההוא.