בגניבה

בגניבה

הבאתי אותו אליה אחרי הרבה זמן שדיסקסנו את הנושא. עד עכשיו כולם היו מאהבים שלה ועכשיו הגיע הזמן שאביא מישהו שלי. ישבנו בסלון, שתינו על הספה "שלנו", שתינו יין והתחלנו להתלטף הוא ישב על כורסה ליד והביט, מרוכז, דרוך, חוכך מתי הזמן המתאים להצטרף.. הייתי עסוקה בשפתיה החומות, החמות, הרכות ואז הרגשתי אותו מתקרב נוגע, מלטף, בטוח בגופי, דרוך לחקור את גופה הרך והמזמין הידיים החלו לגעת ולעבור מהאחת לשניה. הכל נהיה אינטנסיבי והאש התחילה לעלות. ואז קמתי ואמרתי: צריכה לשירותים. והלגתי. והם נשארו קפואים לרגע, קצת נבוכים, אולי לא ימצאו בהעדרי את הדרך אחד לשניה, אחת לשני. כשסיימתי חכחתי בדעתי האם לחזור או ללכת למיטה ולחכות שהם יגיעו בעצמם. הלכתי לכיון הסלון ונעצרתי על הסף הם לא ראו אותי אבל אני ראיתי היטב הם היו עסוקים בהתלטפויות אירוטיות להפליא נשיקות עמוקות ומענגות והכל לאט לאט... הבטתי בהם כמה דקות, מרגישה את בטני התחתונה שולחת זרועות חמות לכל קצוות גופי והלכתי למיטה

שלישיה? זה לא ברור?

כמובן שהיתה ולא בפעם הראשונה אבל לא זו היתה הפואנטה..אלא יותר הקטע של לראות בגניבה, בהסתר, משהו פרטי של אנשים אחרים קרובים הקטע של יצירת האינטימיות, של המעבר משיחת חולין לביטוי תשוקה פיזית זה מה שהיה מדליק שם כשנמצאים בשלישיה רואים (בין השאר) אנשים אחרים עושים סקס מטווח אפס, אבל כאן ההצצה היתה המשמעותית

ביגבן

New member
הריגוש של לראות בהחבא

הוא אחד הדברים המענגים שיש....... אני זוכר אותה מהמעונות בירושלים... אני סטודנט שנה ב´ היא שנה א´ כלכלה וסוציולוגיה כמדומני.... בערב עת סיימה את לימודי יומה...רואה אותה מחלוני...חתיכה מהממת לבושה מדגיש את קימוריה המלהיבים..חזה זקוף...זקור ואגסי.. ירכיים תאווה לעיניים סוגרת ספר...מתפשטת לה לאט לאט ...לא מודעת או אולי כן לקיומי מתיישבת לה על השולחן ומתחילה להתלטף ומה שזה עושה לי...אני מציץ לה מהחלון ואברי קשה וגדול... וכולי פועם מהמחזה שנגלה לעיניי וכן...כן לפולניות שבינכן --ניגבתי בוילון מודה

למעלה