בגן החטאים..

בגן החטאים..

מה קורה לך שאת מבינה שזהו..אין שם כבר אף אחד..לא משפחה..לא חברים..ותמיד כשמכבים את ההאורות והיום מסתיים..דקה לפני שאת עוצמת עיינים ונעלמת מהעולם הזה לכמה שעות..את מבינה שאת בעצם לבד. ושאם יום אחד תצטרכי משהו..פשוט אין לך לאן ללכת..? יום אחד שמעתי משפט חכם שאני לא ממש זוכרת אותו.."גם את הדשא הזה ..אם לא ישקו אותו בעוד כמה שנים הוא לא יהיה שווה כלום.." זה כל כך מתחבר עכשיו פתאום אתה קולט הכל רקוב כאן מבפנים ואין לך סיכוי כאן ילד בגן החטאים אממ שיהיה לילה טוב סתם רציתי לפרוק.

גופפי

New member
[חיבוק] [אוהב אותך המון המון יפה שלי]

ריצפז יקירתי [חעחע אנחנו מתכתבים עכשיו ברגע זה במסן ואני מגיב לך על השרשור בלי שתדעי.] אני פעם חשבתי שגם אני רקוב מפנים, ואני כ"כ מבין אותך את עכשיו בתקופה הזאת של הבדידות והעצבות" אבל תזכרי חיים שלי שזאת רק תקופה.. וכן אני מכיר אותך יותר מידי טוב ואת עכשיו קוראת את התגובה וחושבת לעצמך "אני חייה ת'תקופה הזאת היא לא נגמרת" אני לא אשקר לך התקופה הזאת יכולה להמשיך הרבה זמן אבל ממה שאני למדתי היא תיגמר מתי שתחליטי שהיא נגמרת ותביני שאת לא רקובה ואת בן אדם מתוק מדהים וכמעט מושלם [פעם אמרו לי שאף אחד לא מושלם.. אבל את מאוד קרובה להיות]. ריצפז אל תשכחי שאני תמיד פה בשבילך [לא בדיוק פה בפורום.. את מבינה למה אני מתכוון.] אוהב אותך המון המוןן ידיד/מאהב לטיני שחום ושרירי/ איש פשוט.

מהמם אחד..

אתה כבר יודע כמה אני אוהבת אותך
ואת הדברים העיקרים אני אגיד לך במסנג'ר אבל לפעמים כשאתה סתם צריך מישהו לדברים הכי קטנים..ואתה מגלה שהם לא שם..שגם אם תהפוך עולמות לא יהיה שם מישהו.. זה מאכזב, במיוחד כשאתה תמיד זה שנותן ומשקיע..

moshe butt

New member
חומד אל תשברי!

תחושת הבדידות היא אחת התחושות הקשות שאפשר להרגיש. צר לי על שאת חשה. אבל אל תשברי, את צעירה- יש לך עוד כ"כ הרבה לעבור! יום אחד את תקומי בבוקר ותגלי איך הדברים מסתדרים. אבל, זה יקרה רק בתנאי ותחזיקי את עצמך למעלה בלי לימעוד, אל תכנעי- תיהיי איתנה וחזקה! רק מההודעה הזאת אני יכול לראות איזה בן אדם- את בן אדם מדהים עם כ"כ הרבה רגש, ואם תחשבי ותסתכלי עמוק בתוך עצמך את תגלי שאת כן שווה משהו וכן יש לך מה לתת ושאת בעצם בכלל לא רקובה. וכשאת תראי את זה גם אחרים יראו את זה! חומד, אני אוהב אותך.

למעלה