בגלל

shai00

New member
בגלל

שחוות הקאנטרי עומדת להיסגר ולא בטוח שאני יוכל להגיע לרשפון אני מבררת על חוות באזור ת"א חוץ מהחווה בפארק הלאומי שאני בכלל לא אוהבת אותה איזה עוד חוות יש שהזמן נסיעה שלהם מצפון ת"א הוא בערך 10 דקות? וחוץ מזה... איפה נמצאת חוות יגור ואם היא טובה?

smuki

New member
חוות יגור

נמצאת בקרית שאול. (קרוב לצהלה/רמת השרון אם את לא מכירה) ככה שיוצא שמבחינת מיקום זה בדיוק מה שאת מחפשת (אם הבנתי נכון מה את מחפשת...). אם היא טובה או לא.. כמו שכבר אמרו פה, כל אחד חושב שהחווה שלו והמאמנים שלו הם הכי טובים. אז אני אשתדל להיות אובייקטיבית ולהגיד שלדעתי החווה די טובה (למרות שתמיד יש מקום לשיפור...) מקווה שעזרתי

מריושי

New member
אאאההממממ

לאיזה חוות יגור אתה מתכון? יש את החווה בקיבוץ יגור שנמצא קצת בצפון...

האמנם ?

עד כמה שידוע לי חוות יגור נמצאת בקיבוץ יגור. לפי הצצה חוזרת באטלס ישראל יגור נמצאת משהו כמו 2.5-2.6 דקות מחיפה.

shai00

New member
חוות יגור- החווה שנמצאת 100

מטר מהחווה שלי..... מי שמכיר את החווה ולא רוכב שם חייב להגיד לי אם היא טובה או לא... אתם המשפיעים!

K A R I N

New member
יש 2 חוות שנקראות יגור

ישנה החווה בקיבוץ יגור שזה ממש קרוב לחיפה, ממולצת ביותר- שם אני רוכבת. לפי מיטב ידיעתי ישנה חווה הנקראת חוות יגור ואינני יודעת את מיקומה, אך מדובר בשתי חוות שונות.

בואר

New member
יש חוות יגור(ת"א) וקיץ יגור...

שנמצא בצפון... אני רוכבת בחוות יגור שבתל אביב(ממש קרוב לחוות הקאנטרי) זו חווה מעולה עם סוסים מ-ד-ה-י-מ-י-ם שווה ללכת

למעלה