בגלל ש..

Break Dance BoY

New member
בגלל ש..

ההודעה הקודמת שלי הפכה שוב לדיון על השגיאות שלי, אפתח לי הודעה חדשה. תחרות חפצי הקסם יוצאת לדרך שוב, שלחו לי חפצים (והסטוריה להם) מהלב ואם אין בלב אני הסתפק בראות ובכל השאר.. P: את הנשקים אני הדריג בשתי דרכים מה שאני הכי אהבתי [שזה פחות חשוב] והדירוג השני יהיה לפי: 30% משהו מקורי שלא היה שום סיכוי שאני אחשוב על זה. 50% איזון, שלא יהיה חזק מדי. 20% הסטוריה מקורית. אחרי כל זה אני אבקש ממר DDN היקר לעשות סקר קטן על החמש הטובים ביותר. [מקווא שאין כאן שגיאות, ואם יש סליחה]

טבעת המלך שלמה

תיאור: הטבעת עצמה לא נראית מיוחדת כל-כך - בסך הכל טבעת נחושת שמוטבע בה סמל של כוכב מחומש. היא גם לא באמת קסומה, אבל היא מהווה חותם לעיסקאות שעשה שלמה עם בריות על-טבעיות לרוב. כוחות: כאשר מישהו מצאצאיו של שלמה עונד את הטבעת (מכיוון שלשלמה היו אלף נשים זה יכול להיות כמעט כל אחד, למעשה) ונתקל ביצורים ממישורים אחרים, הללו יזהו את הטבעת וימנעו מלפגוע בו - הם אף יהיו מוכנים לעזור לו (בגבולות ההגיון), בתוקף השבועות ששלמה השביע את שליטיהם.

אלרוס

New member
סכין "חשכת הלילה"

תיאור: סכין פשוטה למראה, עם ניצב נחושת ולהב קצר, נראית בלויה במקצת, מביני עניין ישימו לב לחריץ קטן הנמצא במרכז הלהב, הסמל של מחתרת עתיקה שידועה בהתנקשויות שגרמו למלחמות שונות. הסטוריה: הסכין הייתה שייכת פעם לאיש צעיר שהצטרף למחתרת ועל פי המסורת היה חייב להביא את הסכין שלו ולשחוט איתו את המשרת הראשון של הממשל אותו הוא ראה, לרוע המזל הראשון שבו הבחין למרות נסיונו להמנע מכך היה אביו, ששימש כמשרת האישי של המלך. בגלל השבועה הקדושה שנשבע בשם התוהו, הוא רצח את אביו לפני קהל המונים, ולאחר מכן קפץ מהצוק לתוך הים. את הסכין לקח ראש המחתרת. ברגע שבו הסכין נחה בידו של ראש המחתרת הופיע איש מצולק ועיוור וסופת רעמים החלה, האיש הזקן טען כי הוא שליחו של תוהו אשר קילל את הסכין. ייתרונות: הסכין מפיצה כאשר ישנו חושך מוחלט, ללא כוכבים או ירח, אור אשר נראה רק ע"י המחזיק את הסכין. הסכין משקיטה את איזור המחזיק אותה, כך שגם הקרבן וגם הרוצח אינם נשמעים. הסכין יכולה להצביע על מיקום הקרבן אותו המחזיק מתכוון לרצוח. אחרי שהסכין נוגעת בדם הקורבן פעם אחת, נגיעה שלה בקרבן תגרום לקורבן למות. חסרונות: על הסכין להימשח בדם כל שקיעה, אם לא מושחים אותה בדם היא שואבת כרבע מהדם של המחזיק ושל האדם בעל קשר הדם הקרוב ביותר אליו. הסכין נחשבת שייכת למחזיק אותה עד אשר היא נשטפת במי ים.

למעלה