בגלל שכ"כ משעמם פה...

Jackass Girl

New member
בגלל שכ"כ משעמם פה...

אני הולכת לשאול משהו שבטח יעניין את כולכם... מה אתם הולכים לעשות בערב הסילבסטר? אתם יוצאים? או נשארים בבית?

BiAAcH

New member
את האמת...

אני עוד לא סגור על מה, אבל אני יודע שכנראה אני אהייה עם שלי, אמיר, אלון, בן וכל השאר, אולי נצא לערב ג'קאס באיזור או משהו, אבל מה שבטוח, בן רוצה שנעשה שטויות במסיבה, וזה לא יקרה!! אם כמה שזה היה מצחיק פעם שעברה, לא אכפת לי שעוד שנייה היו הורגים אותנו, אבל רצו לקחת לנו את הקלטת!! ואיזה אחד הציע בטוב ליבו גם לשבור לי את המצלמה...

b a m margera

New member
מצטער שאני רושם את זה פה

אבל תודה רבה אחי תודה...... זה לימד אותי משהו טוב בכל מקרה תודה

omni96

New member
גיאאא

יש מצב שאני מצטרף אליכם בסילבסטר אם תיהיה שביתה למחרת?

BiAAcH

New member
בכיף אחי...

לי אני לא יודע אם תהיה אצלי שביתה ואני כמעט בטוח גם שאין לי מחר, אבל נראה כבר...

bam margera1

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה להצטרף אליהם? אין לך עם מי לצאת??... אווווו מסכן...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדדניק...

omni96

New member
אממממ

תאמין לי שאני יכול לעשות עוד הרבה דברים אחרים רק שלא כמוך אני יודע לבחור את מה אני מעדיף לעשות במקום להתנהג כמו ילד קטן ומכוער אני קצת משקיע בחברים שגרים רחוק אז סתום את הפה וכמו שהגעת לפה תלך ! אידיוט

omni96

New member
אגב

בנימה זאת אתה יכול לדחוף זיקוק לתחת ולספר לחברים איך היה

b a m margera

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

"כמו שהגעת לפה תלך" הרגתה אותי אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דחוף זיקוק לתחת חחחחחחחחחחחחחח חזק חזק ביותר

bam margera1

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי בנאדם... אני?! אני?! מכוער?! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית מת יא אידיוט מטומטם!! רק בחלומות שלך היית יכול להיראות כמוני! ובוא אני יגיד לך משהו...אני יוצא עם מישהי! אתה לא! אז אין לך בכלל מה לדבר איתי אז סתום ת'פה המסריח שלך ואל תתלהב עליי הבנת?!?!!

Lind0r

New member
תגידי לי...

למה אתה אפס? אין לך מה לעשות אז אתה בא להציק לאנשים? חבל שאתה לא יכול להתנהג כמו בן אדם נורמלי... תראה קצת בגרות... ותקשיב לי אל תתפוס תחת...

AdShEaTaKoRe

New member
עוד ריב?????

אתם יודעים כמה אני שונא ריבים לא????????????? אנשים להרגע ומהר!!!!!!!!!!!!!!

b a m margera

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגתה אותי מזה הדיבור הזה חחחחחחחחחחח ועוד דבר אתה כל כך ערס!! ואז מה עם אתה יוצא עם מישהי? אז? אתה לא יודע שיש בנות שאוהבות קופים? חחחחח סתם אחי אני לא יגרר לאיב הזה בקיצור איש זקן אמר לי פעם קח את זה ברוח טובה. יאללה די לריב!

omni96

New member
אני רק רוצה להגיד משהו

כל ריב אני לוקח בהומור כי אני לא שם על אף אחד שרוצה לעצבן אותי ואני רוצה בפורום אווריה נעימה ושמחה ! ואגב זקן סיני צולע אמר פעם: "החתול הכי שמן יושב על הגבינה הכי טעימה" ותחשבו על זה !

AdShEaTaKoRe

New member
תורי לספר!!!!

אני יוצא עם החברה המתוקה שלי... יותר נכון מתכנן לנו ערב שקט בבית מלווה בארוחה, סרט ומסאז'... עכשיו הבנות יגידו "אווווווווווווווווווווווווווווו איזה חמוד... למה אני לא יוצאת איתו???" והבנים יגידו "הא?!?!?!" and the australians will say "WTF mate?" חחחחחחחחחח המבין יבין הקיצר אז שיהיה לכם בכיף תנצלו את הסילבסטר לעשות כל מה שחלמתם לעשות ולא העזתם וזה בכל התחומים... תהנו עם החברים\חברות\חבר'ה שלכם - כי אני יודע שאי ואיילין נהנה (איך התגעגעתי אליה 4 ימים שלא ראיתי אותה - טוב אני מתחיל להסחף ולספר לכם דברים שבטח לא מעניינים אותכם) נצל"ש בוץ' - אין שביתה!!!!!!!!!! סורי טו טל יו דיס :(

Lind0r

New member
ממש חמוד...

אני הולך כנראה להופעה של הדורבנים עם תומי יודע מי... ואחרי זה אלוהים גדול...

Jackass Girl

New member
יההההההההה

איזה חמוד אתה.... בנים, תלמדו ממנו...יוווו הלוואי וכל הגברים בעוללם היו כמוך! איזה חמוד אתה!!!

למעלה