בגלל שיבש פה בננות..

XxMidnightxX

New member
בגלל שיבש פה בננות..

ספרו על כמה פדיחות שהיו לכן עם החייל או עם המשפחה שלו.. יכול להיות הכל...מיני לא מיני....הכל...^__^".. אני מתה משעמום פשוט...

greenchen

New member
לא פדיחה, אבל משהו מצחיק..

לפני כמה חודשים היינו באוטו ואז, הוא אמר: "בואי נצא מהאוהל" במקום "בואי נצא מהאוטו"
מאז אני כל הזמן צוחקת עליו על זה... ועל ה"אוהל שבאוטו"

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo103.gif וואיי אני לא זוכרת .. אבל היו

כל כך הרבה מקרים של פאדיחותת :D האא ותגידוו .. כולן כבר עשוו סק.. עם החייל ? כי אנחנו עוד שבוע וחצי , שנה ביחד .. ואנחנו עדין לא... זה... נוו

XxMidnightxX

New member
אממ...

תני סתם פדיחה שהייתה.. וזה שלא עשיתם את זה זה בסדר גמור..את צריכה להיות מוכנה וכל הכבוד לו שהוא כבד אותך..:)

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo103.gif הלכנו להופעה של מה קשור שהיתה

פה, באתי עם שמלה עקבים , השקעתי וזה... אנחנו הולכים , פתאום העקב זזה איכשהוו וכמעט נפלתי בצורה מצחיקהה , בחיים אני לא ישכח את זה:D וכשאני יחזור מהמסע , מובטח לכן שאני יספר עוד ... אני פשוט חייבת לישון ..:]

חח עם החייל!

לפני שהתחלנו להיות ביחד, היינו עושים(ועדין) שיחות לילה ארוכות(הכי ארוכה? שעתיים ו10 דק') יום אחד דיברנו על משהו ואני התכוונתי למשהו אחד וזה מה שיצא: "הייתי עושה אותך יפה" וממש לא התכוונתי למשמעות. עד היום הוא צוחק עלי. או כל מיני התחלפויות של מילים במקום כמו "אין לי חדר לקום מהכוח" וכו' וכו'

האמת קרה משו שבוע אחרון שהיתי בבית..

באתי אל החייל והתחשק לי להשאיר לו חותמת איקי כזאת בצוואר כי אני סגרתי שבת קודמת. הוא כמובן לא בעד אבל כי ממש רציתי הוא הסכים. ההורים שלו קצת שמרניים בקטע הזה...והיה ממש לא נעים כשהם ראו את זה!!

למעלה