../images/Emo42.gif התשובות שלי../images/Emo42.gif
1.מי השחקן האהוב עליכם?
בן מקנזי 2.מי השחקן השנוא עליכם?
השחקן שמשחק את די.ג'י 3.עם היה לכם תכח לפטר שחקן אחד מכל הקאסט מי הוא היה?
די.ג'י צריך לעוף ודחוףףף !!!!! 4.אם היה לכם תכח להביא שחקן אחד מכל הולייוד לככב בסידרה, מי הוא היה?
לא הייתי מביאה שחקן הוליוודי, הייתי רוצה שיכנס מישהו חדש, לא מוכר ובעיקר חתיך !!!! 5.איזה סצנה הכי אהבתם עד כה?
אהבתי שמריסה אומרת לראיין אני אוהבת אותך והוא אומר לה תודה. ושקירסטין בוכה אחרי שראיין עוזב בפרק סיום העונה הראשונה. 6.איזה סצנה הכי שנאתם?
אין ממש סצנות ששנאתי, אבל הסצנות הפחות אהובות עליי הם הסצנות עם המבוגרים בסדרה, כי הם דיי משעממים, ראיין וסת' הכי מענינים. 7.האם היה רגע שגרם לכם להזיל דימעה? אם כן, מה הוא?
ואוו, בתור מי שראתה את כל העונה הראשונה והשניה, היו מלא רגעים כאלה, אבל בלי לספלייר יותר מידי ובלי להרחיב יותר מידי, 2 סצנות שאהבתי במיוחד הם: *סצנת סיום העונה ראשונה-עם השיר הללויה ברקע *כריסמה עונה 1 שסת' נותן לראיין את הגרב עם השם שלו עליה. 8.אממ איזה רגע הכי גרם לכם להתפוצץ מצחוק?
יש מלא, בעיקר כל הסצנות שקשורות בסת', אבל מה שעולה לי לראש כרגע זה הסצנה שריאן וסת' הולכים להביא את השעון של ריאן מהמלון שתרזה היתה בו לפני שהיא עזבה ואז הם מגלים את הרומן בין לוק לג'ולי- הפרצוץ שלהם והמוסיקה ברקע, נקרעתי מצחוק באותו רגע !!! 9.מה אתם חושבים שיקרה בסידרה?
אני כבר יודעת כי ראיתי את העונה השניה,אז לא אהרוס לכם. 10.איך אתם הייתם בונים את פרק האחרון של הסידרה כולה? (הפרק האחרון שזהו אחריו אין יותר O.C )
הסצנה האחרונה היא ארוחת כריסמקה ענקית בבית של הכוהנים, בשולחן יושבים סנדי וקירסטין כהן, ראיין ומריסה אטווד, וסת' וסאמר כהן, יש רעש והמולה בגלל כל הנכדים שמתרוצצים מסביב וכמובן בגלל הדיבורים הבלתי פוסקים של סת'.