בגלל שהפורום יבש:

gabriela r

New member
בגלל שהפורום יבש:

החלטתי לעלות כמה שאלות כדי שלכולם יהיה פאנן... תענו כדי שנכיר כולם את כולם וכו... אז ככה: שם: שם משפחה: גיל: אזור מגורים: צבע אהוב: להקה\מוזיקה: שחקן\יב אהוב\ה מהסדרה: למכור את השבי או לא למכור את השבי? השחקן\ית הכי טוב\ה לדעתי: השחקן\ית הכי גרוע\ה לדעתי: איך הגעתי לפורום? \ומי שבא לו להוסיף בכיף

gabriela r

New member
../images/Emo65.gif

שם: גבריאלה שם משפחה: לא משנה גיל: 15 וחצי אזור מגורים: באר שבע צבע אהוב: אדום כחול וזהו ניראה לי להקה\מוזיקה: בלינק 182 כמובן.... בכללי פאנק רוק כזה שחקן\ית אהוב\ה מהסדרה: ליאון למכור את השבי או לא למכור את השבי? שימכרו אותה ירוויחו כסף ויקנו אותה מחדש השחקן\ית הכי טוב\ה לדעתי: לא יודעת. השחקן\ית הכי גרוע\ה לדעתי: הרוב לדעתי שחקנים גרועים... יש רק כמה טובים.. אמא של עומר ומה שמו שחקנית גרועה לדעתי.. אבל היא חמודה... כולם חמודים... איך הגעתי לפורום? קודם כול אני רואה את הסידרה וכמובן דרך שירלי כפרה עליה מאור עיניי משוש חיי אין לי מה להוסיף.... מיצטערת

או קיי אז ככה:../images/Emo13.gif

שם
עדי
שם משפחה
~חסוי~
איזור מגורים
נס ציונה
צבע אהוב
כחול וסגול
להקה/מוזיקה
מייקל ג'קסון
שחקן\ית אהוב\ה מהסדרה
אימא של אסתי
למכור את השבי או לא למכור את השבי?
מה פתאום
השחקן\ית הכי טוב\ה לדעתי
אסתי
השחקן\ית הכי גרוע\ה לדעתי
אבא של עומר
איך הגעתי לפורום?
מצאתי במקריות
זהו...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifאוקי דוקי../images/Emo26.gif

שם:הדר גיל:14 וחצי אזור מגורים:ת"א צבע אהוב:כחול וקצת אפור להקה/מוזיקה:אין משהו מיוחד שחקנית אהובה מהסדרה:עלמה(אווזים!!)-שכחתי את השם האמיתי שלה למכור את השבי או לא?לא,אם אלביס אוהב עד כדי כך את השבי אז שלא ימכור איך הגעתי לפורום:אין לי מושג,נראה לי שרשמו באיזהשהוא פורום ואז נכנסתי

תשובות שלי ;) ../images/Emo26.gif

אוקיי
שם: תמרה
שם משפחה:חסוי!!
אזור מגורים: אוקיי לידיעת כולם אני לא מוסרת פרטים מזהים באינטרנט
(למי שעוד לא הבין מהשנה שאני פה!!!)
צבע אהוב:סגול שולט
להקה/מוזיקה:כלום
שחקנית אהובה מהסידרה:אסתי(מפליא
)
למכור את השבי או לא? לא
השחקנית הכי טובה:אסתי השחקנית הכי גרועה:האווזית המעצבנת
(עלמה למי שלא הבין)
איך הגעתי לפורום!?!?!?ככה
סתם,עוד לפני שהפורום היה קיים בכלל רציתי לפתוח אבל לצערי (
) אני קטנה מדיי וכבר השיגו אותי
מספיק
ודי...

S H I L G I

New member
עונה..../images/Emo3.gif

שם:נטע שם משפחה:הראללללל גיל:כמעט 14 (בדצמבר יומולדת..) אזור מגורים: צבע אהוב:סגול..כחול..לבן ושחור... להקה\מוזיקה:היהודים!! שחקן\ים אהוב\ה מהסדרה:ריקי בליך וליאון רוזנברג למכור את השבי או לא למכור את השבי? לא למכור השחקן\ית הכי טוב\ה לדעתי:ריקי וליאון השחקן\ית הכי גרוע\ה לדעתי:שוב שכחתי!! זה שעושה את נצח!! איך הגעתי לפורום?סתם פתאום הסתכלתי בפורומים חדשים וראיתי אסתי המכוערת אז נכנסתי!

א ב ד ו ן

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif|עכשיו אני ../images/Emo26.gif

שם:שי גיל:19 אזור מגורים:רחובות צבע אהוב:שחור מוזיקה:אביב גפן שחקנית אהובה בסדרה: אסתי - אני נורא מתחברת אליה... למכור או לא?לא למכור
השחקן\נית הכי טוב\ה:אסתי כמובן - עושה את עבודה מעולה. השחקן הכי גרוע?: אמ.. יש הרבה.. אבא של עומר ועוד.. איך הגעתי לפורום?פעם אחת שנפגשתי עם שירלי היא אמרה לי שהיא התחילה לנהל את פורום "אסתי המכוערת" אז אמרתי באמת?! סבבה.. אני אקפוץ לבקר.. חחחח

yellow cheese

New member
צצצ אני../images/Emo70.gif

שם: שירלי W בוש שם משפחה: כהן-היחידה בארץ
גיל: בדצמבר אני אהיה בת 18 אזור מגורים: בארשבע צבע אהוב:כחול להקה\מוזיקה: רוק ישראלי שחקן\יב אהוב\ה מהסדרה: עומר ואלביס למכור את השבי או לא למכור את השבי?לא השחקן\ית הכי טוב\ה לדעתי: אלביס בן דוד השחקן\ית הכי גרוע\ה לדעתי: יש כמה..בעיקר עומר ברנע איך הגעתי לפורום? לא זוכרת..

אנהלה

New member
אני... אז ככה: שם: אנה שם משפחה: ח-ס-ו-י! גיל: 14 אזור מגורים: חור במרכז הארץ צבע אהוב: כמה שיותר בולט וצבעוני! אדום, כתום, תכלת... להקה\מוזיקה: בעיקר ישראלית, אביב גפן המלך! שחקן\יב אהוב\ה מהסדרה: ליאון רוזנברג ושייקה למכור את השבי או לא למכור את השבי? אין לי שמץ השחקן\ית הכי טוב\ה לדעתי: נטלי (פונץ'! תקנה לי לק טופ) השחקן\ית הכי גרוע\ה לדעתי: אישתו של צבי איך הגעתי לפורום? קישורים של שירלי המנהלת הכי הכי

shellush

New member
מגניב, אשמח לענות.....

1) שלי לאור 2) ת"א 3) כל גוון של כחול 4) להקת בלונדי וארית'ה פרנקלין 5) קשה לבחור כולם נפלאים, אבל הכי הכי שייקה לוי, הוא גונב את ההצגה. מצחיק בטירוף! 6) השחקנית הטובה שם זו ליאורה ריבלין (גם ריקי בליך עושה תפקיד נפלא) 7) הגרועה יחסית לאחרים... אביטל דיקר. אבל לא ממש גרועה, רק יחסית 8) כצופה של הסדרה

driftwoodstav

New member
../images/Emo13.gif

שם: סתיו גיל: 16 אזור מגורים: ת"א. צבע אהוב: כחול. להקה/מוזיקה: כל מיני... טרוויס, קולדפלי, ביטלס וכו'. שחקנית אהובה מהסדרה: אסתי כמובן! לא למכור את השבי! שחקנית הכי טובה: כעיקרון- כמעט כולם. יש מעט שהם גרועים. שחקן הכי גרוע: עומר ברנע הזה... הוא כל כך מעצבן! איך הגעתי לפורום? לא זוכרת.

אוקי.. הנה התשובות שלי../images/Emo28.gif

שם: חן שם משפחה: ברומברג גיל: 14 וחצי אזור מגורים: ראשון לציון צבע אהוב: אדום! להקה/מוזיקה: הכל בערך... חוץ ממזרחית שחקן אהוב בסדרה: ליאון(פונץ') רוזנברג :) למכור את השבי!!!! די כבר נמאס... שחקן/ית הכי טוב/ה: ליאורה ריבלין השחקן/ית הכי גרוע/ה: זאת עם האווזים.. נו..עלמה איך הגעתי לפורום: דרך פורום וואי בלילה!

old fairy

New member
ברור שגם אני!!!../images/Emo8.gif

שם: עדי שם משפחה: נו באמת?נראה לכם שאגיד כאן? גיל:27 (מרגישה כמו 18) איזור מגורים: אשדוד צבע אהוב: מאז ומתמיד אדום אין לי להקה אהובה:הזמרת האהובה עליי מייסי גריי שחקנן אהוב מהסידרה: ליאון רוזנברג (איש מקסים)ושייקה לוי למכור את השבי המצב בארץ חרבנה חחח השחקן/נית הכי טוב/ה: שייקה לוי ליאון רוזנברג וריקי בליך השחקן/נית הכי גרוע/ה: עומר ברנע,משה פסטר,עודד קוטלר פשוט זוועה! איך הגעתי לפורום: ע"י קישור של ילו צ'יז המדהימה!!!

למעלה