בגלל שההוא לא קו]ץ

בגלל שההוא לא קו]ץ

אז מישהו יכול לעזור לי בROCK THE HOUS לקחתי את היהלום בזיגזאג ונתקעתי עכשיו מה לעשות

אימאית

New member
פתרון...

אתה צריך לשלב את הנייר עם הקשית, ולירות על הלייזר כדי שיפסיק....

תודה!

אבל אני לא מצליח לקחת את הקש

אימאית

New member
והשאלה היא - איפה שאר החפצים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זוכרים את השלט
אז כשנמצאים בחדר השינה ואוספים מתחת לכריות את החפצים, צריך ללחוץ על השלט ועל הסימן $ כדי לקבל עוד 2 מתוך הארוניות שם. אני חושבת שגם כשיש את 3 החדריםאחרי הכרישים - בחדר הכי ימני, ליד המטבח, צריך ללחוץ על השלט וללחוץ על הסימן של הטלוויזיה (הייתה שם טלוויזיה, לא
) אז נגיד שזה 24, איפה עוד 4

אימאית

New member
פתרון.

1. מחכים שיבוא רכב, ולוחצים על הפגוש האחורי שלו (איפה שהמס')... נכנסים. 2. הולכים צמוד לשמאל, ולוקחים את העוגן ואת החבל. ממשיכים ישר למעלה... 3. מיד אחרי שהבחור הופך את הסטייק לוקחים את התרסיס, ומחכים שוב שיהפוך את הסטייק ולוקחים את הסטייק הימני. 4. זורקים לכלבים את הסטייק (ללחוץ על הסימן של ה-$ משמאל למטה, ולגרור את הסטייק לסימן של היד). ברגע שהכלבים מתנפלים הלוכים מסביב להם ולוקחים את הזהב (8 סה"כ - הרצועות של הכלבים + בכל ערמת חול) 5. עומדים מתחת לחלון ומחכים עד שהבחור יפתח את החלון ויצא מהחדר (נשמע טריקה של הדלת)... בינתיים יושבים ומאזינים
לאחר שראינו אותו פותח את החלון וששמענו אותו יוצא
לוקחים בחפצים את העוגן ומחברים לחבל (לגרור אותם אחד לשני)...ולהשתמש (לגרור ליד). 6. עכשיו אנחנו בתול המקלחת/שירותים. לוחצים על הראי הראשון מימין והשלישי מימין ולוקחים את הכסף והיהלומים. עוברים לצד השני של האמבטיה (ימינה) ולוחצים על הברז של המים בקיר. המים יזרמו ויהיה קוד על הקיר. לוחצים על הקוד (עכשיו הוא בחפצים שלנו - CMM). יוצאים מהדלת מאחורינו. 7. מחכים שהמשבצות האדומות יעברו - תעמדו בין לבין על השטיחים (אחרת נפסלים) ועוברים לדלת הכי ימנית. קחו את הכסף מתחת לשתי הכריות ותעברו ימינה. מזיזים את הכביסה, ולוקחים את השלט מהגרב. לוקחים את הכסף מתחת לכריות גם בצד הזה (3 כריות) מוציאים את השלט ולוחצים על ה-$ ומוצאים עוד 2 ערמות כסף בשידות. חוזרים לחדר שממנו באנו (ללחוץ על דלת ליציאה מהחדר הזה). 8. עוברים לחדר ליד. 9. לוחצים על אחת התמונות עם הדיסקים מאחורה. לוחצים על הרמקול העליון. מוציאים את השלט ולוחצים על הסימן של הרמקול. לוחצים על הצד הימני של הכפתורים של ההגברה ואז לוחצים על השלישי (זה שלא זז) התמונות ירעדו ואחת תיפול ותחשוף כספת. לוחצים על החפצים ובוחרים בקוד מהמקלחת (CMM). מצאנו מפתחות. יוצאים מהחדר. 10. עוברים לחדר שמשמאלו. 11. עוברים לצד השני של החדר (ימינה) ולוחצים על הסימן של הכריש על הקיר. מרימים את הכפתור האדום, ומוציאים מהחפצים את המפתחות שמצאנו. המעלית תיפתח. לוחצים על הכפתורים שלה בפנים. 12. כאן צריך ללכת בזהירות. לכו שמאלה ככל האפשר ואז חכו שהמשטח הכי שמאלי שקרוב אליכם יעלה. תלכו עליו, מיד כשזה שצמוד לו עולה - תעברו, אחרת תיפלו למים ותיפסלו. אתם צריכים לאסוף את היהלום ולעבור לצד השני. שלב קשה עד שמתרגלים. אחרי שאספתם את היהלום ועברתם לצד השני, תלחצו על השקע שמצד ימין - להחליק למטה (כמו של כבאים כזה, קצת קשה לראות...) 13. לאחר שירדתם, תאספו מהרצפה על הבמה את שני הכסף (הסימנים הצהובים הבולטים על הריצפה) לכו לחדר הכי ימני. 14. תאספו מהמגירה מתחת לטלוויזיה ומהסיפרייה את המסקינטייפ והכסף. צאו חזרה. 15. שימו לב - אתם הולכים להיכנס לחדר האמצעי - מיד אחרי שתיכנסו, תהיו מוכנים ללחוץ על הדלת השמאלית לדלת שממנה נכנסתם (קצת מעל הדלת של הכניסה - מצד ימין של המסך) אחרת תיתפסו. בחדר יש איש שהולך מתוך שינה, אתם תיכנסו למזווה עד שילך. כשהוא ילך, הדמות תלך לבד ותתחבא מתחת לדלפק כי האיש שוב בא... חכו עד שהאיש הולך, תפתחו את המקרר וקחו מהדלת את האפונה, צאו מהררררר החוצה. פה אגב יש באג... לא תמיד האפונה יוצאת איתכם... עוד לא מצאתי איך אפשר להתגבר על זה
16. עכשיו תערבבו את האפונה עם המאסקינטייפ, תשתמשו (הדמות תשים סביב עצמה) ולכו לחדר הכי שמאלי. 17. קחו את השקית מהריצפה לפניכם. קחו את השערה שעל החלק האחורי של הרכב הכי ימני. קחו את העין שתלוייה על המראה בחלון של אותו הרכב. תלכו לרכב לידו, ותפתחו את תא הכפפות. תלכו לרכב הכי שמאלי, ותשימו את השערה על סורק ה-DNA. עכשיו תחזרו לרכב האמצעי ותלחצו על הכפתור. אתם תרדו למטה. 18. קחו את הקשית, קחו את המאפרה, קחו את החול מהפח בצד. לכו אל הדלת, ותשימו את העין שלקחתם בסורק כדי שתוכלו להיכנס.... 19. אני ממליצה לכם שכדי שתוכלו לעבור את השלב הזה, תלכו על הטור השני מצד שמאל, תתקדמו 4 משבצות, תעצרו קצת שהאדום יעבור, ותרוצו מהר עד הסוף. 20. תרססו את הספריי על הלייזר. עכשיו תערבבו את הקשית והסיגריות מהמאפרה, ותירו בלייזר. 21. עכשיו אתם מול הפרס הגדול. קחו את השקית ומלאו אותה בחול מהפח. קחו אותה. 22. תשימו לב לאורות האדומים מסביב, תחכו לפחות שני סיבובים כדי לדעת מתי הם נכבים. ברגע שהם נכבים, תחליפו את השקית שביד שלכם עם הפרס הגדול שעל הכן. זהו
אם למישהו יש משהו להוסיף, אני אשמח, כי אצלי לא יכולתי להתגבר על הבאג עם האפונה, ולכן החלק מסעיף 17 הוא מהזכרון....שאולי הוא לא טוב כמו שאני חושבת
ואגב, עד לסעיף 17, הצלחתי לאסוף 26 מתוך 28

למעלה