בגלל שאסיד

בגלל שאסיד

דפק תפורום... אני מסכים לעצמי לדבר על שטויות גם.. ואני יספר לכם על תאוריה..בעצם 2..שיש לי..הראשונה הולכת ככה... הגדרה למשרוקית היא..: חור שעובר דרכו זרם אוויר ויוצא צליל מוסים השונה מהצליל שיוצא בדרך כלל מסתם אוויר... מכך יוצא שכל דבר שיש בו חור ועושה רעש...הוא משרוקית...והמסקנה היא שהכל הוא משרוקית!!! כל דבר הוא משרוקית!! הכיסא שאתם יושבים עליו...עם חור הוא משרוקית....העכבר שאתם מחזיקים עם חור הוא משרוקית.. ומהתאוריה הזו..יוצא עוד תאוריה... רעשן..זהו כלי..שעושה רעש...ועל כך הוא נקרא..רעשן... מכך יוצא ש...כל מה שעושה רעש..הוא רעשן...ושוב אנחנו חוזרים למצב שבו הכל הכל הכל הכל הכל רעשן!! כל דבר הוא רעשן...ומעכשיו נגיד זה יהיה ככה "אמא תעבירי לי את הרעשן.." "אני הולך לרעשן" אני נוסע ברעשן" כל העולם רעשן.. אבל יש חוסם לתאוריה הזו...כדור צמר גפן...הוא לא רעשן...כי הוא משרוקית... זה הדבר היחידי שהוא משרוקית והוא לא רעשן..כי בעצם כל משרוקית היא רעשן... רק כדור צמר לא!

המשנן

New member
חחחח ואאייייי

אחי אני כמעט התעלפתי מצחוק...באמת כנראה שבאמת הפורום קצת מעורער אבל הוא יתייצב וישתקם לאט לאט (כמו חיזבאללה) מכאן יוצא שכל דבר שמשתקם הוא חיזבאללה

ורק להבהיר לך כמה דברים

לא כל דבר הוא משרוקית בגלל ש"יש בו חור שעובר דרכו זרם אוויר ויוצא צליל שונה" ולא כל דבר הוא רעשן רק כי הוא "עושה רעש" כי הדברים האלה נועדו לפעולות אלה . זאת אומרת , משרוקית נועדה מראש לשמש כזאת - ליצור צליל שריקה . זה היעוד שלה ולא אחר - אלה למשל שבוחרים לדחוף אותה לתחת זה בחירתם שלהם , אך היא לא נועדה לכך . ורעשן - נועד מראש לשמש כזה - לעשות רעש . זה היעוד שלה ולא אחר . אז ככה שלא כל דבר "משרוקית" או "רעשן" כל עוד זה באמת לא היעוד שלו . הכיסא שאני יושב עליו אולי יכול להפיק צליל של משרוקית , אך לא לכך הוא נועד . הוא נועד לכך שישבו עליו . מכאן נובע שהוא לא נקרא משרוקית . אוטו שבו אתה נוסע , אולי יכול להפיק רעש , אך לא לכך הוא נועד . הוא נועד להסיע אנשים ממקום A למקום B . תתפלא , אפילו C . מכיר מיקרוגל ? בטח יש לך אחד כזה בבית . למה הוא נועד ? לחמם אוכל . אבל , אני יכול גם להפליץ על פיתה ולחמם אותה . אך לא לשם כך נועד הפלוץ מלכתחילה . לכן הפלוץ שלי לא נקרא "מיקרוגל" ? הבהרתי עצמי מספיק טוב ? מקווה שהבנת .

ReiKo

New member
בואנה גבר......חפרת חושרמוטה...

אבן שושן מחפש יורש.

ReiKo

New member
בואנה גבר......חפרת חושרמוטה...

אבן שושן מחפש יורש.

הפלוץ שלך הוא מיקרוגל....

כמו שכולם הם רעש ולא משרוקיות!....אבל זה וויכוח של גדולים מאיתנו..ועוד ימשיכו על זה שנים על גביי... אז בואו לא ניכנס לזה ונשמח! סתם סתם אני צוחק...זה מה שקורה שלא עושים כלום במשך שבוע

המשנן

New member
כאוס מוחלט..כנסו

שימו לב שכל העמוד האחרון בפורום מכיל רק שטויות וטרוף.

למעלה