•°• נעמה•°•
New member
בגלל שאני לא מוצאת
שרשור פרק אתמול, אז...
אוקיי, היה אתמול פרק מעולה
הנה כמה דברים שחשבתי עליהם
1. כל פעם מחדש אני מתעצבנת שיש את רוברטו ואת העוזר שלו. כ"כ חבל שהכניסו אותם לסדרה, ועוד מילא להכניס אותם, אבל זה שרוברטו כ"כ לא מציאותי (כאילו שאם אמא במציאות הייתה רואה שהמורה למתמטיקה של הבן שלה נראה ומתנהג ככה היא לא הייתה מעיפה אותו ישר) וזה שהעוזר שלו טיפש, זה פשוט מכניס ילדותיות לסדרה והופך אותה להיות כמו סרט ילדים טיפוסי... הרע הערמומי והעוזר הטיפש שתמיד מפשל. אבל מה לעשות, בכל זאת זה ערוץ הילדים
מזל שזה רק מקרה אחד ושלא רואים אותם הרבה. בכל אופן, מעניין מה הוא שם לדגנית בכוס
2. ניני. מתוכנית לתוכנית אני יותר אוהבת את הדמות שלו
נראה לי שאפילו שהוא לא חושב ככה, הוא כן בוגר. לדעתי פשוט יותר קשה לו להתרגל, כמו שדגנית אמרה. כי בסה"כ הוא מסכן, כל העניין הזה של הגדילה המהירה וזה שפתאום הוא גרוע בהכל בטח ממש קשה לו
אם אבנר יעיף אותו מהפרוייקט זה יהיה נורא [
] אבל לא נראה לי שבנתיים הוא הולך לעשות את זה. בכל אופן אני רוצה להכיר את הדמות שלו יותר
3. ההתנשאות של אדם מעצבנת אותי. אבל משעשע אותי לראות איך איה, שאם אתם זוכרים שכבר כשהיא הייתה מאיה היא התעניינה באדם, מגשימה את הפנטזיות שלה עליו בזכות זה שהיא גדלה
אולי בזכות זה הרבה יותר קל לה להתרגל לזה... 4.
. בקשר למה שהמפיק של הסדרה אמר (הוא המפיק,נכון?
) על מי שהולך למות. אני חושבת שאילן עומד להיות מי שימות
הוא הדמות הראשונה שעלתה לי כשקראתי את זה. כי הוא חייל, והוא לא דמות ראשית, לכן זה הגיוני. וזה שהוא הולך לשרת בשטחים רק מחזק את התיאוריה שלי
למרות שאני ממש מקווה שלא;[ המ, זהו:] סורי אם זה יצא ארוך מדי
שרשור פרק אתמול, אז...