בגלל שאני לא מוצאת

בגלל שאני לא מוצאת

שרשור פרק אתמול, אז...
אוקיי, היה אתמול פרק מעולה
הנה כמה דברים שחשבתי עליהם
1. כל פעם מחדש אני מתעצבנת שיש את רוברטו ואת העוזר שלו. כ"כ חבל שהכניסו אותם לסדרה, ועוד מילא להכניס אותם, אבל זה שרוברטו כ"כ לא מציאותי (כאילו שאם אמא במציאות הייתה רואה שהמורה למתמטיקה של הבן שלה נראה ומתנהג ככה היא לא הייתה מעיפה אותו ישר) וזה שהעוזר שלו טיפש, זה פשוט מכניס ילדותיות לסדרה והופך אותה להיות כמו סרט ילדים טיפוסי... הרע הערמומי והעוזר הטיפש שתמיד מפשל. אבל מה לעשות, בכל זאת זה ערוץ הילדים
מזל שזה רק מקרה אחד ושלא רואים אותם הרבה. בכל אופן, מעניין מה הוא שם לדגנית בכוס
2. ניני. מתוכנית לתוכנית אני יותר אוהבת את הדמות שלו
נראה לי שאפילו שהוא לא חושב ככה, הוא כן בוגר. לדעתי פשוט יותר קשה לו להתרגל, כמו שדגנית אמרה. כי בסה"כ הוא מסכן, כל העניין הזה של הגדילה המהירה וזה שפתאום הוא גרוע בהכל בטח ממש קשה לו
אם אבנר יעיף אותו מהפרוייקט זה יהיה נורא [
] אבל לא נראה לי שבנתיים הוא הולך לעשות את זה. בכל אופן אני רוצה להכיר את הדמות שלו יותר
3. ההתנשאות של אדם מעצבנת אותי. אבל משעשע אותי לראות איך איה, שאם אתם זוכרים שכבר כשהיא הייתה מאיה היא התעניינה באדם, מגשימה את הפנטזיות שלה עליו בזכות זה שהיא גדלה
אולי בזכות זה הרבה יותר קל לה להתרגל לזה... 4.
. בקשר למה שהמפיק של הסדרה אמר (הוא המפיק,נכון?
) על מי שהולך למות. אני חושבת שאילן עומד להיות מי שימות
הוא הדמות הראשונה שעלתה לי כשקראתי את זה. כי הוא חייל, והוא לא דמות ראשית, לכן זה הגיוני. וזה שהוא הולך לשרת בשטחים רק מחזק את התיאוריה שלי
למרות שאני ממש מקווה שלא;[ המ, זהו:] סורי אם זה יצא ארוך מדי

Shai10dk

New member
תגובה....

1.רוברטו אחד השחקנים הטובים בסדרה לדעתי.. חייבים דמות רעה בכל זאת העולם לא יכול להיות מושלם... משה פרסטר סתם עושה לעצמו עוול :X 2.הממ אני מחכה לפרק שהוא יצא מהארון.. 3.אדם משעשע אבל באמת חושב את עצמו.. עבריין רוסי zzz 4.נראה די ברור שזה יהיה אילן.. לא אהבתי את הפרק הזה דווקא.. לא היה שום דבר יותר מדי מעניין..הממ אולי חוץ מהסוכרזית הזאת של ויקטור ^_^.. שיעלה כבר לVOD אני רוצה לראות אולי פיספסתי איזה מסר סמוי P:

נמ../images/Emo69.gif

בקשר לרוברטו- אין לי בעיה שיהיה מישהו רע, ממש לא. אבל הדמות של רוברטו היא כזאת... מטומטמת
פשוט רע טיפוסי מסרט ילדים

BeTuSh225

New member
מגיבההה

1) תמיד חייבת להיות דמות של רשע. אין לי שום בעיה עם רוברטו-הוא דווקא אחלה, אבל את צודקת בקשר לעוזר המפגר שלו...>>ערוץ הילדים<< 2) הדמות של ניני חמודה מאד, ומזה ריחמתי עליו שאמרו שהוא הקיא בספורט וכל זה..חח חמוד... 3)לא אכפת לי כמה האדם הזה מעצבן>>הוא כזה חתיך אז שומדבר לא מעניין...חח ובאמת מצחיק לראות את מאיה/איה מגשימה את הפנטזיות שלה... 4)
אני דווקא חושבת שמי שימות יהיה או ניני או דורי. ניני כי הוא דמות ראשית וזה הגיוני שהם ירצו להפתיע ולא לעשות סוף טיפוסי טוב. ודורי בגלל הסוכרת...

Super Chuly

New member
לא נראה לי.. כולל ספויילרים../images/Emo58.gif

כולם פה מדברים על איזה מהדמויות ימותו... אישית, לא הייתי אומרת שזה מישהו מהשמינייה עצמה, כי אחרי זה איך יקראו לזה- "השביעייה"? לא נראה לי שהם יטרחו לפרסם את התוכנית בשם כזה (פרסום רחב, שעולה הרבה כסף...) אם הרעיון מאחורי השם משתנה... דבר נוסף שיש לקחת בחשבון הוא שאולי כשגיורא חמיצר כתב באתר ערוץ הילדים שאחת הדמויות תמות, הוא התכוון לדמות שכבר מתה- עמוס... תחשבו על זה... Vada

לגבי הראשון..נכון..../images/Emo185.gif

לגבי השני,את הכתבה שלו הוא כתב בשבוע שעבר..אז הוא בטח לא מתכוון לעמוס.

בעצם...225 צודק ../images/Emo185.gif

(לא היה לי כח לכתוב את כל השם שלך) אם היו כותבים "השביעייה" ובהתחלה היו מראים שמונה ילדים אז כולם היו יודעים שהיה קורה משהו..אז..אולי..

לאו13

New member
צודקת הדמות של רוברטו פסדר אבל כנסו

הדמות של רוברטו היא פסדר אבל השחקן ממש לא טוב... והעוזר ממש מטומטם... הוא סתם תקוע..

A s a f o s h

New member
../images/Emo47.gifמה הקטע שלהם בכלל??!!!

כבר שבוע הסדרה רצה ולאף אחד אין מושג מה הרשעים האלה מחפשים או רוצים... ומה הקטע בכלל של הפרויקט הסודי הזה של השמיניה... פרטים בקרוב

Double U

New member
אני חושב שזה נורא:||

ילדה בת 10 בגוף של נערה בת 15 תנהל מערכת יחסים (מישהו אמר מיניים?
) עם נער בן 15:|||| מפחיד. כשהיא תחזור לגיל 10 אם היא תחזור תהיה לה טראומה:|

שושו 15

New member
במכונת זמן הזאת

אני חושב שהיא גם התבגרה נפשית לא רק גופנית.. אם זה היה רק מבחינה חיצונית, לא היה לה ולניני סיכוי להכנס לשמינייה כי הם ילדים קטנים, ובשמינייה צריך גאונים..

BeTuSh225

New member
נכון

וזה גם לא הגיוני שילדים בני 10 יהיו כאלו גאונים...

Chandler Rulz

New member
גם אני מת על הדמות של ניני../images/Emo70.gif

נראה לי שזאת הדמות שאני הכי יכול להזדהות איתה.. (חוץ מכל הקטע הזה של לגדול מגיל 10(?) לגיל 15 וכל זה..
)

למעלה