בגלל שאני חמודה...

SuPeR TaL

New member
בגלל שאני חמודה...

אני אומנם לא ממש מגיבה אבל אני קוראת בקביעות בפורום ונראה לי שאני אצתרף ניסיתי לחבר כמה שיטות לחצלולים וניסיתי למצוא לי דרך שתתאים לי מבחינת שעות וכל מיני אז הנה: המדריך לחלומות צלולים אז הנה הבאתי לכם דרך שניסיתי לעשות והצלחתי: במשך שבועיים או אפילו קצת יותר תלכו לישון באותה שעה כשאתם במיטה אל תפתחו טלוויזיה עדיף גם שלא תקראו לפני שאתם נרדמים פשוט תשכבו תחשבו מחשבות תעשו מה שבא לכם פשוט אל תאמצו את העינים . אחרי שאתם חושבים שזה עובד והתרגלתם ללכת לישון באותה שעה ולא לעשות כלום אתם חיבים אבל חייבים ללכת לישון רק אבל רק כשתיהיו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש עייפים ואתם מרגישים שאתם לא מסוגלים להשאר ערים רק אז תלכו למיטה ושוב אני מזכירה לא לראות טלוויזיה לקרוא ספר או כל דבר אחר שמאמץ את העינים פשוט תשכבו תרפו את כל הגוף תנסו להקשיב לנשימות שלכם אתם יכולים לחשוב מחשבות אבל תנסו להתרכז בנשימות 5 דקות גג. אתם תרגישו כאילו אתם צונחים לשינה עמוקה ואולי קצת סחרחורת אבל אל דאגה זה סימן שזה עבד!!! סביר להניח שתרדמו ותתעוררו תוך חצי שעה משו כזה (אולי אצל כל אחד זה משהו אחר.....)טוב אז הקיץ קאץ אתם תתעוררו באי נוחות אתם תרגישו שאתם לא יכולים לזוז כאילו אתם משותקים , תופעה זו נקראת שיתוק שינה זו תופעה ש75% אנשים מהעולם חווים אותה ( את ההסבר על השיתוק תקבלו בפוסט אחר), אתם אולי תשמעו קולות או תראו דברים אבל זה רק בדמיון שלכם . מכאן יש 2 דרכים להכנס לחלום צלול או לצאת משיתוק השינה : להכנס לחצלול: אל תתנגדו לשיתוק תשכבו ותתעלמו מ-ה-כ-ל- תחשבו על חלום שכבר חלמתם ואתם רוצים לחזור אליו , אחרי זה תגידו בלב אני יספור עד 10 וכשאני יגיע ל10 אני יהיה בחלום . כשאתם סופרים אל תספרו מהר , תספרו לאט ותקחו נשימה בן ספרה לספרה . סביר להניח שתכנסו לצלול ואם לא , לא נורא תמיד אפשר לנסות שוב ושוב ושוב...... לצאת משיתק שינה: תנסו להתנגד בכל הכח תנסו לצעוק חזק חזק חח סתםםםםם ...... תתרכזו בכף הרגל שלכם היא תשתחרר וככה תמשיכו בכל הגוף , אם זה לא עוזר נסו את השיטה של הספירה , תגידו בלב אני יספור עד 10 וכשאני יגיע ל10 אני אתעורר בן ספרה לספרה קחו נשימה ...... אז שיהיה לכולם בהצלחה

lashlushon

New member
את ניסית את השיטה הזו?

זה נראה לי קצת מוזר ליצור שיתוק שינה בצורה הזו. אם כן, מה היו אחוזי ההצלחה ליצית שיתוק שינה וכתוצאה מכך חלום צלול?

limilu

New member
דווקא לי קרה שיתוק באותה הצורה.

טוב, בערך באותה הצורה. התייבשתי יום אחד, ולפני שידעתי את זה, הלכתי לישון, אז המוח שלי כנראה היה עסוק בלנסות להרגיע את עצמו ושכח לנתק את המודעות.

big bad g

New member
זה פועל...

השיטה הזאת פועלת אני גם הייתי משתמש בה שהייתי מגיע למיטה ממש עייף... השבוע הלכתי לישון ממש עייף וגרמתי לעצמי להיכנס למצב של שיתוק שינה 5 פעמים ברצף... כל פעם שהתעוררתי הכנסתי את עצמי בחזרה למצב הזהה.... אבל זה פועל לי רק שאני ממש אבל ממש עייף... הבעיה היא שלא תמיד אני מצליח להיכנס לחלום צלול דרך שיתוק שינה.. הרבה פעמים אני גם מעדיף להתעורר מזה כי זה די מלחיץ....

silverhawk

New member
מעניין למה זה עובד

אני לא רואה סיבה שזה יגרם להתעוררות לתוך שיתוק שינה, אבל יפה.
רוצה לספר לנו על החצלול שיצרת?

limilu

New member
התיאוריה שלי-

העצבים כ"כ רופפים, שהמוח מעדיף להתעסק בלתקן אותם, ושוכח לנתק את המודעות.

dark mermaid

New member
נשמע די טוב.. אני ינסה

האמתי קרה לי המון פעמים שיתוקי שינה ויסיתי להיכנס לחלום צלול אבל כל הזמן התופעה דעכה ונפסקה =/

למעלה