בגלל שאני חדשה כאן.... ;)

LightRay

New member
בגלל שאני חדשה כאן.... ;)

ארשה לעצמי להיות קצת חצופה... אשמח אם תספרו קצת על עצמכם... אם אתם מכירים אחד את השני כבר אז רק תחדשו לי ואם אתם לא ממש מכירים אז זו דרך נפלאה להכיר אנשים חדשים... אז ספרו קצת על עצמכם...מה שהייתם רוצים שידעו עליכם... אני מאד מקווה שזו לא בקשה מוגזמת מידי:) ביי בינתיים LightRay

AMIR HOREV

New member
חצופה????

בכלל לא!!!! אנחנו מחכים לשאלות האלה!!! אז יש לי את הכבוד להיות הראשון....(בטח תמיד תזכרי אותי עכשיו) שמי הוא אמיר חורב ואני גר בנתניה!! מעריץ שרוף של הקורס... של כל הלהקה בלי יוצא מין הכלל... השי רהכי אהוב עליי זה השיר אונלי וואן איי סליפ הוא מסמל לי משהו שבא מין הרגש כזה....(עזבו זה משהו אישי קשה להסביר את זה במילים) וזהו נראה לי...ותכתבי פה הרבה זה דבר טוב!!! ספרי קצת על עצמך... אגב אני בן 19 ולפני גיוס!!!

ברוכה הבאה

אהלן קוראים לי צחי ואני מטורף על ה
כבר שנים רבות. יש לי את כל הדיסקים שלהם חוץ מ live in dublin שלצערי לא ניתן להשיג אותו בארץ יש לי גם את כול ההופעות שלהם. השיר האהוב עלי הוא no god for me והוא מרגש אותי כל פעם מחדש אחריו hurt before שגם הוא שיר מדהים , וההופעה האהובה עליי היא Live at lansdowne road אני בן 17 וגר בכפר סבא, מקווה שתמשיכי לכתוב בפורום שלנו. ד"א מירי השיגה את הemail שלך דרך המאגר שמות של אתר closer to the corrs

mprb

New member
עכשיו אני.......

טוב, אני מירי. ואני בת 22. אני משערי תקווה (במקור) אני אוהבת את
מגיל 17 ולאט לאט התמכרתי קשות! השיר הכי אהוב עלי הוא- forgiven, not forgotten והשיר שאני לא סובלת הוא - little wing
(כנראה שאני לא אוהבת זברות...) מה עוד....... אהה, יש לי 7 אחיינים שאת עוד תשמעי עליהם המון....

AndreaCorr ©

New member
מוגזמת?! מה פתאום! ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

להפך
אזזזזז... אני שרון בת 14 וחצי מהרצליה חוווווווווווללללהההה על
* ובעיקר על אנדראה
ומוזיקה בכלליות זה בדם שלי :) איי סי קיו: 146516939 רוצה לדעת עוד? תשאלי :) *
= הקורס זה מונח פה בפורום, נשמח אם תשתמשי בו

../images/Emo15.gifעכשיו תורי...

שם: קרין
כינוי: קרין ואן דר ביק/קרין וויליאמס/ קרין פיט/קרין קרוז ( אני יפסיק... )
מגורים: יבנה גיל: 24 וחצי
אוהבת את ה-
: מהצבא...
מוסיקה אהובה: The Corrs , אלאניס מוריסט, לורן היל, רובי וויליאמס, נטליה אוריירו, מטאליקה, רד הוט צ´ילי פפרס, לינקין פארק, נירוונה, פינק פלויד, דיידו, אמינם.
צבע אהוב: כחול
מזל: עקרב
מידת נעליים: 38
מספר משקפיים: 1 ורבע...
רשיון נהיגה: יש. כבר כמעט שנתיים
לעולם לא הייתי עושה: נכנסת למעלית ולוחצת על כל הכפתורים.
הדבר שאני הכי מתחרטת עליו: שחזרתי לעשן.
את מי הייתי רוצה לפגוש: רובי וויליאמס !!!
ביי...

LightRay

New member
שוב שלום:)

תודה על התיחסותכם להודעתי. וקצת על עצמי... אני ליאת , בת 21 מצפון הארץ כרגע סטודנטית שנה ראשונה לתקשורת חזותית (אם אתם לא יודעים מה זה...תשאלו) ושבוע הבא מתחילים לנו המבחנים (אמאל´ההההההההההההההההה) של סוף הסימסטר ככה שיצא לי להיות כאן פחות. אם בא לכם יותר לדעת עליי ועל תחביבים וכאלה אז יש לי אתר: www.geocities.com/smilygrl1 אשמח אם תשאירו לי את חוות דעתכם בגסטבוק של האתר. פירסמתי שם גם לינקים לאתרים שווים , אז אם יש לכם אתר משלכם שתרצו שאפרסם באתר שלי אני אשמח... שרון , ראיתי את האתר שלך על הקורס...אם את רוצה שהוא יכנס לרשימת הלינקים שלי - רק תאשרי וזהו:) חוץ מזה אם בא לכם סתם לדבר אז האיסיקיו שלי הוא: 51614375 ביי בינתיים ליאת:) (Lightray)

AndreaCorr ©

New member
אני אשמח אם הוא ייכנס לרשימה../images/Emo168.gif

אפילו יהיה לי לכבוד

LightRay

New member
ושכחתי כמובן...

לציין שהשיר שאני הכי אוהבת של הקורס זה Dreams אגב...אני קצת לא מעודכנת...יש בקרוב דיסק חדש?

mprb

New member
ייצא דיסק חדש

בסביבות אפריל.... אנחנו כולנו במתח.....

קשה לי להאמין

שהוא יצא באפריל בגלל שלא ממש מדברים על הדיסק החדש בשום מקום הוא כנראה יצא עוד חצי שנה ועד שיביאו אותו לארץ גם לוקח זמן, בכול אופן אני מקווה שהוא יהיה כמו השתיים הראשונים.

mprb

New member
כל מה שנשאר לעשות זה לקוות....

כי יותר מזה אנחנו לא יכולים לעשות! הם הודיעו שהדיסק ייצא בסביבות אפריל. גם לדעתי זה לא ייצא. אני רק מקווה שזה ייצא השנה. כי עבר המון זמן מדיסק האחרון שלהם והוא היה בכלל אוסף!

האמת שהדיסק האחרון שלהם

היה live in dublin אבל לצערנו לאף אחד מאיתנו אין אותו חוץ מאמיר, בגלל שמשום מה לא הביאו אותו לארץ.

למעלה