בגלל שאני חדשהה

הייתה לו חברה.. עיינה או משו....

הוא באמת חמוד..:] סתם מכירה אותו מהתנועה, הכרנו באיזה סמינר
חתיך..חח.. קוראים לי נעמה.(נוני ) ראיתי אותו האמת לפני פחות מחודש בשוק הפשפשים בת"א...:] היה מצחיק.

אהה...

אני גם מכירה איזה אור אחד... היה לו זקן והוא הוריד... מטאליסט כזה. וממ... שוקי? בוקי? לא יודעת איך הם קוראים לו.. אחד עם משקפיים... ובטח עוד אבל אני לא זוכרת, וגם שתינו באותו הלילה בסמינר אז חצי לילה מחוק לי... :] אבל הם אחלה אנשים.. בעיקר מעיין.

היא גם הייתה עם תום...

בכלמיני מצבים אנטימיים. עד כמה שהבנתי. :] אבל אולי הוא סתם היה שקוע בלהסתכל על עצמו דרך העיניים שלי ולהגיד בקול רם את הפנטזיות שלו. כי אני יודעת שהוא רצה אותה בזמן שהיא הייתה חברה של מעיין. טוב, למה אני מדברת על תום?! o_O

גלווששש

New member
אני גם מכירה אותו!!!!

מעיין רביב מלב השרון!? הוא היה איתי בסמינר משצ"ים מהתנועה..... בחופש הגדול... הוא מסתובב עם אחת שקוראים לה עמית סגר או משו כזה לא?!

גלווששש

New member
אני מבני המושבים.........

איזה כיתה את? אני ממועצה אזורית לכיש.... בדרום.. הגרעינרית שלי מכפר סירקין, קוראים לה ליאור אם את אולי מכירה

dekel555

New member
אני מכיר מישהי מצורן....

אור פרייטג וליב פרייטג מכירה?

Rasta Nesta

New member
אמ...? גל את מחו"לון?

שם:שבי גיל: 16 שנים.. מיקום בארץ: פה...סתם חו"לון... תחביבים:להלל את שמם הטוב של הראסטפרים...ולשיר כמה שיותר שירים בבאצפר עד שיצא לחבר'ה בבאצפר מהאזניים(ובנתיים זה עובד)...וגם ללמוד בע"פ את הסצנה שלי בתאטרון..בנתיים זה סבבה..אחלו לי בהיצלוחה!(; דבר טוב מהשנה החולפת: שחושבים על זה אני קיים אז זה כבר טוב..אבל מצד שני יש לי אהבה שבנתיים לא התממשה..=\ ציפיות מהשנה החדשה:ופה אני חוזר לדבר הטוב מהשנה החולפת...מקווה שהאהבה הזאת תיתממש..ובכלל שיהיה רק טוב לכל איד ואיש..ושיתחילו לתת כבוד אחד לשני כבר! שיר אהוב של מוקי: שאלה מחשילה..אמ..אני אקח מהחדשים..."שבק מיוזיק"! שיר אהוב לא של מוקי: "Iron Lion Zion"- מיסטר מיוזיק בוב מארלי זמר/להקה אהובה:Bob Marley..שבק ס!!!!! שוטי הנבואה!!! מוש בן ארי!! הדג נחש!! משפט חכם:"אל תאכל את הפרה!- אולי היא אחותך?" משהו אחרון להוסיף:)

b e n

New member
42 99 0 ---03 -0 0- -0- 04-0 -0

מועהמועהאה !
שם: בן גיל: 15 מיקום בארץ: חיפה תחביבים: לא אוהב את ביבי. דבר טוב מהשנה החולפת: יש הרבה. מה כ'פאת לכם? ציפיות מהשנה החדשה: אהבה ? ): שיר אהוב של מוקי: כולם. שיר אהוב לא של מוקי: האממ.. חפשו ת'תשובה בלהקות שאני אוהב. זמר/להקה אהובה: משינה, הדג נחש,ועוד ועוד משפט חכם: חכם משפט משהו אחרון להוסיף: מואכהעההעהעהה

שלום חדשה

שם:ניצ גיל:16 מיקום בארץ:אממ ג'רוזלם קיינד אוף תחביבים:חחחח אהההללה לסרוג! דבר טוב מהשנה החולפת:הרבה אהבה ציפיות מהשנה החדשה:הרבה אהבה שיר אהוב של מוקי:אלוהים עכשיו... אתם יודעים איך זה נו
שיר אהוב לא של מוקי:אמממממממממממ המוווון בעיקר אהוד בנאי ופורטיסחרוף אצלי עכשיו קבוע זמר/להקה אהובה:די די נו משפט חכם:חתימה משהו אחרון להוסיף:שנה טובה:)

י ר ד נ י

New member
אתם אחלה אתםם!!!

חעע אני... שם: ג'ורדן גיל: עוד חודש 15... אני יחסית קטנה... מיקום בארץ: ישוב ליד פ"ת שנקרא כפר סירקין.. תחביבים: לרקודדד, לשמוע מוזיקה טובהה.. חבר שלי וכו'... דבר טוב מהשנה החולפת: חבר שליי!! האהבה הכי ענקית שחוויתי בחיים שלי (5 חודשים,תודה
) ציפיות מהשנה החדשה: לא לעוף מבצפר, להופיע, לאהוב ושות'... שיר אהוב של מוקי: באתי ממך שיר אהוב לא של מוקי: נכון לעכשיו רוח-קאשי זמר/להקה אהובה: שוטי, מוש, שייגעצצ, ארקדי דוכין... משפט חכם: האנושות-גרגרי חול שחושבים שהם הכל! משהו אחרון להוסיף: אני הולכת להופיע עם שוטי הנבואההה!!! יאאא

י ר ד נ י

New member
רקדנית...

כמו שציינתי תחביביי הם לרקוד ואני רוקדת בלהקה בפ"ת.. ואנחנו מופיעים בערוץ הילדים נבחרי הערוץ משו כזה.. קיצור זה שיר פתיחה של האירוע או משהו כזה וזה על השיר כל הילדים קופצים... וזהו.. הולכת לצלם והרבה!!

למעלה