בגלל שאני חדשהה

י ר ד נ י

New member
בגלל שאני חדשהה

אז שאלון הכרות איתי.. שם: גיל: מיקום בארץ: תחביבים: דבר טוב מהשנה החולפת: ציפיות מהשנה החדשה: שיר אהוב של מוקי: שיר אהוב לא של מוקי: זמר/להקה אהובה: משפט חכם: משהו אחרון להוסיף: לאב יוו =)

פיטפיט

New member
בגלל שאת חדשה...

וגם כי משעמם לי... אז אני יענה... שם:כרמית גיל:17.5 מיקום בארץ:ראשל"צ וחדרה...(מידי פעם..חחח) תחביבים:נוע"ל, מוזיקה, ליאור...כל מיני... דבר טוב מהשנה החולפת:חבר :) ציפיות מהשנה החדשה:שיהיה טוב~! שיר אהוב של מוקי:אלוהים שיר אהוב לא של מוקי:מה נעשה?! -הדג נחש זמר/להקה אהובה:שבק"ס!!! משפט חכם:ציפיות יוצרות אכזבות-אין לי ציפיות אז אין מקום לאכזבות משהו אחרון להוסיף:מיכל את אחלה של מנהלת!!!
ואני אוהבת
את כל הפורום הזה...

° w a v e °

New member
רק בגלל שאת חדשה ../images/Emo3.gif

שם: גל גיל: 15 ומלאמלא חודשים
תחשיבי את זה כעוד מעט 16
מיקום בארץ: חולון... תחביבים: לישון דבר טוב מהשנה החולפת: אממ... לא עולה לי.. :/
ציפיות מהשנה החדשה: שתהיה מאגניבה :) שיר אהוב של מוקי: באתי ממך, עוקף מלמעלה שיר אהוב לא של מוקי: עכשיו - ג'וני שועלי
זמר/להקה אהובה: שב"ק ס', בוטן מתוק בקרקס, משינה... יש עוד מלא
משפט חכם: כשאנשים קטנים עושים צל גדול סימן שהשמש שוקעת
משהו אחרון להוסיף: קר לי

רק' אל תכריחי ../images/Emo3.gif

שם: מיכל גיל: 20, עוד 5 חודשים 21
מיקום בארץ: הופפפפה חדרה!!! תחביבים: תחביב??? מזה??
סתם... מוזיקה בעיקר חשוב שתהיה שחורה חזקה וטובה
ועוד כמה דברים שאני לא חושפת
דבר טוב מהשנה החולפת: אמממ... השחרור שלי מצה"ל. ציפיות מהשנה החדשה: להגשים ת'חלומות, ללמוד דברים חדשים, מוזיקה מצויינת, הרבה הופעות,בריאות שמחה ואהבה
שיר אהוב של מוקי: את האמת יש הרבה רוץ נתי החיים ואלוהים מדברים אליי בליריקה. שיר אהוב לא של מוקי: אמממ... קשה! יש המון... הרשימה ארוכה מדי לפה. זמר/להקה אהובה: יש המון נניח שב''ק ס' הכי אהובה! משפט חכם: חיה ותן לחיות. משהו אחרון להוסיף: כרמית את חנפנית... חחחח... סתם
אני אוהבת אתכם!!!!

פיטפיט

New member
חחחחחחח....

כן, אני בטוחה שמרבית הפורום יסרב לעלות לשיר שיר... פחחחחחח....

ממ... ומי יפתח לך את הדלת בדיוק?!

אגב, בר דיי נעלב שמחר אני נוסעת איתך לת"א... (ממ.. למה שיקפצו?!)

נעמה... ../images/Emo9.gif

שילום שילום
ציפור קטנה לחשה לי שאת מצטרפת לפורום אז
ברוכה הבאה
ממני ומכל הפורום! אם בא לך את מוזמנת לפתוח שרשור ולהציג את עצמך
אני מיכל

למעלה