בגלל שאכפת לי כל כך כל מי שיוצא למרי לו שישמיע קול...
H HairyPoota New member 1/3/04 #4 ../images/Emo45.gif ולא, לא בגלל שאמיר פיי גוטמן שם, אלה מיכיוון שכל האנשים ממדצ"ים יהיו שם ויעל בר-זוהר.
../images/Emo45.gif ולא, לא בגלל שאמיר פיי גוטמן שם, אלה מיכיוון שכל האנשים ממדצ"ים יהיו שם ויעל בר-זוהר.
O ofrikit New member 1/3/04 #7 או מיכל אמדורסקי אני הייתי בזה וזה חרא חרא חרא אמיר ככככזזזזהההה מטונף הוא פשוט גרועעעעעעע ואני אדע רק מחר אם אני יוצאת או לא! וזה או אמיר ומיכל או יעל ועוד מישו שלפי מקורות הבנתי שהוא שווה מאוד!
או מיכל אמדורסקי אני הייתי בזה וזה חרא חרא חרא אמיר ככככזזזזהההה מטונף הוא פשוט גרועעעעעעע ואני אדע רק מחר אם אני יוצאת או לא! וזה או אמיר ומיכל או יעל ועוד מישו שלפי מקורות הבנתי שהוא שווה מאוד!
A ayalon6 New member 1/3/04 #10 ../images/Emo45.gif אני אוהב הופעות של צביקי (וגם- יעל כוסית (יעל בר זוהר משתתפת נכון??)
F FiFi 59 New member 1/3/04 #3 ../images/Emo45.gif ושוב אני אגיד את זה: יש לי חברים במועצה איזורית ערבה ולא ראיתי אותם המון זמן אז אני הולכת
../images/Emo45.gif ושוב אני אגיד את זה: יש לי חברים במועצה איזורית ערבה ולא ראיתי אותם המון זמן אז אני הולכת