בגלל חילוקי הדעות

shaiush4

New member
בגלל חילוקי הדעות

לגבי חוקיותן של הודעות מסוימות, החלטתי למחוק אותן. בפעם הבאה להשתדל לא לדבר על נושאים שייתכן ועוברים על תקנון תפוז, תודה.

דנטל

New member
תגידו

רק אצלי בפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה (באחרים זה לא קורה לי) ההודעות לא מוכחלות ורק אחרי ריפרש אחד ההודעות יוכחלו מאותו רגע ואילך?

בעע , טוב לא נורא

דנטל

New member
ושיהיה ברור שזה לא משהו אישי ../images/Emo13.gif

להיות מנהל זה אומר לדעת מליון חוקים והם לא תמיד ברורים לנו לגמרי. ספיציפית לגבי המקרה הזה, אנחנו מחכות לתשובה מההנהלה.

shaiush4

New member
ממש לא אישי!

מצטערת שמחקתי... באמת בגלל שזה לא היה ברור... אתה יכול לכתוב הודעה חדשה על הסדרה שאתה אוהב רק בלי לציין שום דבר לא חוקי...

מה אני שומע?

שבזמן שלא היתי כאן היה פה בלאגן?מה זה,הבן אדם לא יכול לצאת לכמה שניות מהפורום בלי שתפרוץ פה מהומה?!יאאללללההההה סווווללחהההה!!!!

shaiush4

New member
חס וחלילה... שום בלאגן...

רק בעיה קטנה...
ובהזדמנות זו - גם סליחה לכל מי שאת תגובותיו מחקתי, למרות שלא היה בהן משהו לא בסדר... הן פשוט נמחקות יחד עם ההודעה שאליה הן משורשרות.

שיוש,ערב טוב

כתבתי את מה שכתבתי עם חיוך ומתוך כוונה שכולם יחייכו.ברור שאת פועלת מתוך כוונה טובה ,על פי שיקול דעתך ועל פי תקנון הפורום.

shaiush4

New member
מדברים...../images/Emo13.gif

יש בקישורים של הפורום גם הרבה מאוד משחקים לכשמשעמם... מה את עושה כשיש לך נדודי שינה?

דנטל

New member
תעדכני שם קישורים

שהעלנו לפורום בזמן שלא היה פה מנהל
.

shaiush4

New member
אם שמת לב גם מחקתי כמה...

היו חלק שלא עבדו. עברתי על הקישורים אחד-אחד כדי לראות שהכל באמת עובד. בדיעבד - זו הייתה טעות. שיחקתי יותר מדי במקום ללמוד...

למעלה