בגלל הצפת המסרים:)

בגלל הצפת המסרים:)

קודם כל, תודה לכולם, על התמיכה
דבר שני, לכל המתענינים במצבה של אמא שלי..דבר ראשון- ב"ה..היא סיימה את הניתוח! בניתוח היו סיבוכים! שהעכבו את הניתוח בכמה שעות טובות.. בניתוח, חדר הגידול קצת עמוק ממה שחשבו, ומבנה העצמות שלה היה בעייתי, ועוד היא התחילה לדמם! כרגע, מצבה...אממ...נגיד שבסדר, כאבים איומים..חולשה, דימום וכד'... בוא נגיד- שאני לא רואה את האמא הקודמת שהייתה לי:( השיקום שלה יהיה ארוך מאוד וקשה... אבל אני אופטימית=] נקווה לטוב בעז"ה.. תהילים!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif קודם כל-ב"ה שהוא עבר!

דבר שני.. יש לי תחושה ממש חזקה שאמא שלך הולכת לעבור את זה. אולי לא עוד יומיים-שלושה, אבל כן. היא בע"ה עוברת את זה ותחזור להיות מי שהיא הייתה. אם את רוצה משהו, מעיק לך, כואב לך או סתם רוצה לשפוך, אני (ואני בטוחה שגם כל השאר!) כאן בשבילך, תמיד!

Mr Slider

New member
ברוך ה' ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה חדשות טובות
והם יהיו עוד יותר טובות בע"ה .. היא חזקה מאוד היא עוד תהיי כפי שהיא הייתה בע"ה

יונת,|ג'ירפה|

אל תשכחי שהקב"ה לא היה נותן לך נסיון שלא תוכלו להתמודד איתו. אני בטוחה שאתם מספיק חזקים כדי לעבור גם אתזה,וגם אמא שלך בעז"ה תצליח להמשיך הלאה,לנצח,ולחזור לשגרה. בכל מקרה,בכל בעיה,שאלה,הכל,אני כאן.ואת מוזמנת לבקש חיבוק מתי שרק תצטרכי.

zebikz

New member
שתהיה בריאה!!

בתור אחד שעבר משהו דומה (לא מה שאת חושבת- קצת לפני זה), אני יכול להגיד לך שעם טיפת תקווה בסוף היא תהיה בסדר בעז"ה לכן אל תתייאשי!! זה תמיד מגיע בסוף, אחרי שלמעלה בודקים אותנו טוב טוב. החלמה מהירה ושיקום קל

יהי'ה טוב בע"ה ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

אם אפשר רק את שם אימך ואמא שלה, שנוכל להתפלל..

למעלה