בגלל הסקר גילאים

aviv_b

New member
בואנה לא כתבתי עוד צוואה

אני צריך לחשוב למי אני מוריד אוסף מסיבי של 1000 דיסקים שנקנו במשך השנים. יש מועמדים/ות. כל אחד יכול לפרט למה הוא חושב שמגיע לו לקבל נתח. אני יכול להגיד שיש לי כמויות של דיסקים, מעל 1000 בספירה האחרונה.

gonishia

New member
אתה הגעת למעמד שרבים

שואפים ואף חולמים להגיע אליו... ואי אתה כל כך זקן אתה בטח היית בזמן שעוד כוורת הופיעו! סתם חבוב אני פשוט נורא בטראומה מההופעה שפיספסתי אתמול בהאנגר 11

DrunkGoat

New member
האמת שלקבל 1000 דיסקים בבת אחת..

לא נראה לי כזה כיף... אי אפשר להקדיש צומת לב לכל אחד, אני אסתפק ב-10 או 20.

gonishia

New member
בגלל הסקר גילאים

עכשיו אני מרגישה ממש זקנה! האמתי אני די אוהבת את היותי סבתא!

gonishia

New member
שתדע קשה להתמודד גם עם 10

כשאבא שלי היה טס לחו"ל הוא היה חוזר כל פעם עם 10 דיסקים בשבילי ועדיין יש דיסקים שאני אף פעם לא שמעתי...

DannyZ

New member
1000 דיסקים

אם היה לך 1000 דיסקים זה אומר שבמשך השנים הוצאת איזה 70,000 שקל על דיסקים... יאבה..

DannyZ

New member
1000 דיסקים

אם היה לך 1000 דיסקים זה אומר שבמשך השנים הוצאת איזה 70,000 שקל על דיסקים... יאבה..

../images/Emo6.gif

אתם מצחיקים אותי....
אם זה עושה לכם טוב, גם אני מרגיש די גדול כאן... (ואני כולה בן 17.5)

gonishia

New member
אני חושבת שאביב מנצח

בתחרות הזו... למרות שזה לא מונע ממני להרגיש זקנה. הבדל של שמיים וארץ.

aviv_b

New member
סוף סוף אני מנצח במשהו

הבאסה היחידה שזה לא כבוד כזה גדול. דרך אגב לא אמרת בת כמה את? אני מתנחם בעובדה שאני הייתי בערך בגילכם כאשר נירוונה הוציאה את בליץ. רק לשם השוואה קורט קוביין מת ב1994 הייתי אז באמצע קורס מפקדים. אני זוכר שהדלקנו נרות והוצאנו קסטות של נירוונה. היה יום עצוב אבל אחרי שעה יצאנו למסע של 60 קילומטר. בכל אופן, תגידו אני דפוק? בזה שאני בגיל מופלג שכזה, שרב עם זקנים על תור בקופת חולים (לי יש רק שאלה), שומע אלטרנטיבי וגראנג. בכל אופן. יום טוב לכולם. דרך אגב אני חייב להוסיף להמלצות לא כל כך גראנג הראשון אבל בק החדש פשוט מדהים. וגם מארק לנגן שהיה הסולן של הסקרימניג טריס, בדיסק סולו מדהים שנקרא FIELD SONGS.

GUIDANCE

New member
שומע משהו... הקטע הזה של הזיקנה...

עובר שמתבגרים
סתם... בן 23 וחי את החיים :)

CaerBannog

New member
חס וחלילה

עם היית שומע היפ הופ או משהו בסיגנון זה דווקא יכל די להיות מצחיק אבל זה טוב שלא עברת להיות משמועי רמי וריטה למינהים בגלל שהתבגרת, זה מצויין

gonishia

New member
אני סבתא

כן האנשים האלה בהולכים להופעות שלהם וגומרים התו הראשון! איכסמגעיל! קצת מתביישת להגיד את זה, כי אז אתם תצחקו עלי...18 זקנה בנפש!

Better Girl

New member
ואני סבא

סתאאם... עבדתי עליכם.. (?!?!?) זה פשוט היה דורש שאני ארשום "ואני סבא"... אז אני דפוקה קצת , תתרגלו..

למעלה