"בגלל המלחמה ההיא"

dreams100

New member
"בגלל המלחמה ההיא"

שלום לכולם, אני כותבת עבודה באוניברסיטה ואני חייבת להשיג את הסרט "בגלל המלחמה ההיא". למישהו יש מושג איך אפשר להשיג אותו? תודה רבה מורן

ענתי44

New member
תנסי לפנות לאורנה

הבימאית של הסרט. עד כמה שזכור לי, הסרט החשוב הזה מעולם לא הוקרן בטלוויזיה כך שאין אפשרות להשיגו דרכם. הכי טוב זה ליצור קשר עם אורנה בן דור- ניב או אולי היום לא ניב ולברר איתה איך ניתן להשיג עותק מהסרט. שיהיה בהצלחה עם העבודה באוניברסיטה. אני מניחה שאת עושה עבודה בתחום שלי בלימודים, השואה.

dreams100

New member
הי רינה...

הי רינה.... רשמת בהודעה שיש לך את הסרט.... אשמח לדעת איך אפשר להשיג את הסרט (מסתבר שזו משימה בכלל לא פשוטה:) ) תודה רבה על העזרה לילה טוב מורן [email protected]

קניתי בשרות הסרטים הישראלי (קשור למשרד החינוך

פרטים כאן: http://ecom.gov.il/IFS/ProductPage_he.aspx?product=00388&language=he-IL שירות הסרטים הישראלי, רח' פארן 7, רמות אשכול, ירושלים 91911 טל': 02-5601072 פקס: 02-5601094 בגלל המלחה ההיא שנת הפקה: 1988 אורך בדקות: 90 גרסאות: עברית, אנגלית, גרמנית, צרפתית הסרט מעמת את בני דור השואה עם הדור השני - ילדים שנולדו בארץ וגדלו בצל זיכרונות השואה של הוריהם, כפי שהדבר מתבטא בסיפורם המיוחד של הזמר והמלחין יהודה פוליקר והמפיק-מוזיקאי יעקב גלעד. ז'אקו פוליקר מסלוניקי, אביו של יהודה, איבד את כל משפחתו באושוויץ. הלינה בירנבאום מוורשה, אמו של יעקב, איבדה את כל משפחתה במיידנק, ובגיל 15 צעדה בצעדת המוות. יהודה פוליקר ויעקב גלעד חברו יחדיו בשנת 1988 לשם הוצאת התקליט "אפר ואבק". באותה שנה צולם סרט זה, העוקב אחר עבודתם, יחסיהם עם הוריהם והמופע שבו השניים משחררים מועקות ונותנים ביטוי לכאב של הוריהם ושל כל הדור ההוא, מהמלחמה ההיא. בימוי: אורנה בן דור הפקה: דוד שיץ, שמואל אלטמן DVD - עברית ₪60.00 DVD - אנגלית ₪60.00 DVD - צרפתית ₪60.00 DVD - גרמנית ₪60.00 קלטת וידאו - עברית ₪45.00 קלטת וידאו - אנגלית ₪45.00 קלטת וידאו - צרפתית ₪45.00 קלטת וידאו - גרמנית ₪45.00

ענתי44

New member
אין לי בבית וידאו או dvd

אבל אני הולכת לרכוש את הסרט הזה. מעבר להערצה שלי ליודה, מבחינת הנושא הוא אחד הסרטים הטובים בתחום השואה ואני חושבת שצריך להקרינו בתיכונים. מורידה את הכובע בפני אורנה בן דור

למעלה