בגלל המוסיקה...

הבוס

New member
בגלל המוסיקה...

בגלל השקרים בגלל הרעש שמהדהד לי בראש בגלל עדר המעריצות שיושבות לי על הוריד ולא נותנות לי לנשום כמו שצריך... בגלל אנשי הטמטום שמסבירים לי את המחשבות שלי... בגללך בגלל הבלונדיניות שארזתי בג´ינס ושלחתי לאלף עזאזל בגלל אותה אחת שטעמתי והיה לי טוב- ואני לא רוצה לראות אותה יותר. אני הולך עכשו יוצא למסע למצא את עצמי יוצא לחפש אחרי השקט הנדיר לחפש במוסיקה לחפש בשקרים ברעש שמהדהד לי בראש בעדר המעריצות שלוחצות לי על הוריד באנשי הטמטום בבלונדיניות הארוזות בך... ואם תשאלי אותי...אני כבר לא מאמין באגדות...

טאקילה~*

New member
יו בוס....

ראבק מאוכזב מהמפגש? אמה´ללללללה טוב שאני לא בלונדה היתי מוצאת את עצמי מגולגלת בג´ינס.. מטומטמת אני כן...מודה ומתוודה.... אבל ממוש לא ישבתי לך על הוריד..... אז תיתרענן עם המוסיקה...בנתיים אני רצה למספרה....צובעת בטח צובעת.. ל ב ל ו נ ד ה...

שזיף

New member
חבל

ביום שמפסיקים להאמין באגדות מתחילים להרגיש את החלל הנורא הזה שאתה מרגיש היום בלונדיניות בג´ינס- או אותה אחת שטעמת- אל תהרוג את האגדה, ואל תפסיק לעולם לאחוז בטוב ובדרך שעוד מחכה לך לא תמיד לנבור בבפנים שלנו זו הדרך הנכונה- חייה את הרגע, תתאהב בו- מבטיחה שיסביר לך פנים חזרה.

שזיף

New member
גחלת, בלונדיניות, הכל שואו

גחלת? מי זאת גחלת? יאללה מותק, "קאט דה בולשיט" תתחיל לחיות, תהיה מאושר ושים כ-ז-ה זין על הכל. תאמין לי- עוזר.

הבוס

New member
אבוס עיינק!!!

בעיראקית זה לנשק לך את העייניים לפעמים שזיף, דברים לא פשוטים כמו שהם נראים...

שילגיה31

New member
שום דבר לא פשוט בחיים אבל....

מי שלא מאמין באגדות.... ההפסד כולו שלו....

שזיף

New member
יהיה בסדר, "בדלק" (בעירקית? תבדוק)

מה שתגיד, אתה הבוס. ודברים הם תמיד כמו שהם נראים. השאלה היא איך אנחנו רוצים לראות אותם- כל אחד והמשקפת הדפוקה שלו. ושלך- בלי לשמוע אותך יותר מידי- זקוקה לנענוע- והיסטרי.

הבוס

New member
אח שלי...

כל ראיית החיים זה ענין של השקפה תעשה איתי חסד,בבקשה על תשפוט לי את המשקפת בלי להסתכל דרכה (ואני לא כועס,באמת)

שזיף

New member
אחי, אני איתך

אחי, מה לשפוט? איך לשפוט? מה פתאום.רק לנסות להבהיר שאפשר לכוון קצת את המשקפת ולהיות מפוקס קצת יותר על הוורוד בחיים. ותאמין לי? יש. הרבה וורוד.

למעלה