בגלל הביקוש היום אז אני גם יגיד שבת שלום לכולם
ש שועלה שחורדינית New member 23/6/06 #4 שבת שלום כפרה עלייך../images/Emo46.gif ארזזזזזזזז בוא למיריייייייייייייייייי
א ארזזז1 New member 23/6/06 #8 מיריייייייייי יאאאאאאאאא חארם מרבון שבת שלום חיים שלי ארז לא בא למירי מירי לבוא לארז היוםםם
Y yaniqq1 New member 23/6/06 #10 ../images/Emo6.gifשבת שלום אח שלי צדיקק שבת שלום כפרההההה תשתה וודקה היום בשביליייייייייי!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo6.gifשבת שלום אח שלי צדיקק שבת שלום כפרההההה תשתה וודקה היום בשביליייייייייי!!!!!!!!!!!!!
א ארזזז1 New member 23/6/06 #12 שבת שלום כפרע למה לא נישארתם בנתניה יניב הייתם נישארים הולך להיות טוב היום בוודקה חחחחחחחח
ש שועלה שחורדינית New member 23/6/06 #11 מה אתה חש שאני באה אתה בעונש חודש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ה הלווין של הצאט New member 25/6/06 #18 אני קודם חשבתי שאם אני כנה כלומר רושם את האמת שאולי על פיה אפשר לנסות לתקן דברים אז כנות זה דבר טוב, אך כעת אני מודע שגם אם הדבר לפחות לפי דעתי הוא נכון שלא כל דבר שאני חושב שהוא שלילי עליי לציין,
אני קודם חשבתי שאם אני כנה כלומר רושם את האמת שאולי על פיה אפשר לנסות לתקן דברים אז כנות זה דבר טוב, אך כעת אני מודע שגם אם הדבר לפחות לפי דעתי הוא נכון שלא כל דבר שאני חושב שהוא שלילי עליי לציין,