בגללכם אני...

מיצב

New member
בגללכם אני...

אני חוזרת כל יום מותשת מהעבודה באפיסת כוחות.....אני ממש מרגישה כמו מורה שעבדה 12 שעות!פשוט סיוט וזוועה!מה שאתם מעוללים לנו(אני טלפנית שעושה סקרי מיצב)זה פשע! או שאתם טורקים לנו את הטלפון בפרצוף או שאתם מבלבלות לנו את המוח אלף שעות על כל שאלה קטנה בסקר!!!!הציייייילוווו!אני מחכה שנמגמור עם הסקרים המעצבנים האלה!נמאס לראיין מורות שחושבות שהן העליתה החברתית או משהו כזה! ותמיד שמורה אומרת שהיא לא רוצה להתראיין מנהלי הצוות שלנו מתקשרים להנהלת בית הספר ואז המורה מתראיינת כמו ילדה טובה וממושמעת!אז למה לעשות בעיות?עדיף כבר לענות על סקר מיצ"ב ולהפסיק להמציא תירוצים שאתן עסוקות וכל מיני כאלה.....ובאופן כזה תחסכו מאיתנו אלפי שיחות ביום!~ אגב-המורות האלה שעונות בעצמן לטלפון ואומרות שהן לא בבית לאחר שמבינות שמתקשרים ממשרד החינוך-הן ממש פאתטיות!אפילו יותר מהסרבניות למינהם!הן עושות צחוק מעצמן! למה רוב המורות צריכות לשחק אותה כאילו הן איזה פרופסוריות?נמאס לי מההתשאויות שלכן! למה לא לענות ולגמור את הסיפור? למה לא לחסוך מאיתנו את ההתקשרות עם מנהלת? אפשר לחשוב מה כבר אנו דורשים מכן?בסה"כ 7 דקות מסדר היום שלכן!!!מה זה עולה לכן כסף? ואם כבר אתן עונות-אז לא צריך לבלבל את המוח אלףך שעות על כל שאלה!במילא אנחנו כולה טלפניות שרק רוצות לגמור את הסקרים!אתן לא יכולות להבין שהסקר,עקב היותו סטטיסטי-מחקרי,מוגבל לתשובות מיספריות בלבד וכל בילבולי השכל שלכן נכנסות לאוזן אחת ויוצאות מהשניה!!!!!!

12345

New member
דיקטטורה לשמה

מי החליט שזו חובה? ומה הזלזול הזה? אני קוראת לכל המורים להפסיק לענות לסקרים אלו. אף אחד לא יאיים עלינו... "ירוצו למנהלת לדווח עלינו..." זו חוצפה שאין כדוגמתה.

itu1

New member
אין גבול לחוצפה

כנראה שפעם אחת שהנושא טופל לא הספיקה והחוצפה של הטלפנים\טלפניות של הסקר הזה לא מפסיקה. אף אחד לא חייב לענות לסקר והגיע הזמן שיפסקו האיומים הללו . מה קרה את עייפה כמו מורה אולי גם תביני עוד סיבה למה לא לענות לכם. הכי טוב יהיה שאף מורה לא יפחד מהאיומים הללו ויפסק שיתוף הפעולה. הנושא יועבר על ידי פעם נוספת לטיפול ומקווה שבעקבותיו תצא הנחייה לכל המורים שלא לשתף איתכם פעולה. אריה

amr riki

New member
חפשי עבודה אחרת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באחת השאלות שנשאלתי נתבקשתי "לנבא" : "כמה מתלמידיך,את מעריכה,יגשו לבחינת בגרות ויצליחו"? והרי כבר נאמר "מאז שחרב בית המקדש ניתנה נבואה לשוטים". מעבר לזה , הייתי צריכה"לחלק" ציון לגבי תפקודם של עמיתי לעבודה !

motyka

New member
לנערת הטלפון שלום

סקר מיצב הוא מבחינתי חדירה לתחום הפרט, בדיוק כמו כל אנשי המכירות והמתרימים הפולשים לביתי דרך הטלפון, אחרי יום עבודה מתיש. ישנן שעות, אחה"צ, שאני רוצה שקט, רוצה לנוח, לנקות את הראש, ולא להיות מוטרד. זמן זה נחוץ לצורך "טעינת מצברים" כי אחר כך – יש שיעור להכין למחר, לנתח את היום שהיה, לתאם מה שצריך, ולהתפנות למשפחה. לכן – איני עונה לסקרים, לא קונה בטלפון, ולרוב גם לא תורם בטלפון (ממילא יגיע מכתב, ואז בזמני הפנוי וכשנוח לי אשלח צ´ק או אגש לדואר ואשלם) ההתייחסות שלי לסקר מיצב היא זהה. אילו לפחות הייתם מנסים לתאם זמן – לזמן שנוח לי, או לשם הנימוס שואלים האם נוח לי לענות עכשיו. אבל, אתן פולשות ישר עם שאלות, שלא תמיד מנוסחות כראוי, ומצפות לשיתוף פעולה. אז שיתוף פעולה – משמעותו שיתוף ולא כפייה, או שאשתף או שלא, וזו צריכה להיות החלטה שלי, ושלי בלבד.

מיצב

New member
אתם ממש חוצפנים!

אם אתם השתקפות המורים במערכת החינוך בארץ אז לא פלא שהילדים של היום נראים ומתנהגים כפי שהם מתנהגים!אתם קנוניית חוצפניות!אנו באים לקראתכם ומבקשים לראיין אתכם בסה"כ 7 דקות!הסקר הינו מגמתי ונועד לייעל את תוכניות הלימודים!ואתן לא רוצות לענות כי לא באמת איכפת לכן מההוראה ומהתלמידים!כנראה שאיכפת לכם מהכסף שאתן משלשלות לכיסכן!בגללכם אנו נאלצות לרדוף אחריכן ולהוציא המון שיחות על חשבוננו במשרד החינוך! אתן לא רוצות להתראאין?לא צריך!רק אח"כ אל תבואו בטענה שלא מקשיבים לכם! וסתם כהערת אגב-תפסיקו כבר לקטר שלא משלמים לכם מספיק!יש לכם שנת שבתון כל שבע שנים .אינכן עובדות בחגים כלל ובנוסף כל החופש הגדול אתן מתבטלות!אז תעשו טובה לאנושות והפסיקו לקטר!לדעתי יש בעלי מקצועות שעומס העבודה והאחריות המוטלת עליהם גדולה פי מאה משלכן!חבורת קטרניות! ותעשו לי טובה-אל תשחקו אותה עסוקות תמיד! קטרניות!!!!!!!

מיצב

New member
אבל

בל נכפיש את שמם של כל מורי המדינה!עדיין יש מורים טובים ומצוינים(כנראה שלצערי אתם לא נמנים איתם).למשל לפני כחודש ימים יצא לי לראיין מורה שבדיוק ביום שראיינתי אותה היה היום שבו היא קבלה הודעת פיטורין ממשרד החינוך(במסגרת פיטורי 1500 המורים).אבל היא,המורה היקרה,אפילו לרגע לא היססה האם לענות על השאלון או לא!היא מיד ענתה!ואמרה"אני אענה ברצון ובשמחה בשביל עמיתיי למקצוע ובשביל התלמידים!".חבל מאוד שמורות כדוגמתה לא באות לבקר בפורום אלא באים רק קטרניות כמוכן שמייצגים באופן מוטעה את יתר המורות!

בואו לא נגיב למיצב

חשבתי שהחלטנו שכבר לא יהיו תלמידים שיפעילו אותנו. אני יודעת שהיא כבר לא תלמידה.. אבל מתנהגת כמו.. אז בואו נפסיק להתייחס. זכותו של כל אחד לחשוב שאנו חייבים לעזור לו בעבודתו זכותו של כל אחד לחשוב שעבודתנו קלה ומתוגמולת. בשביל מה להתעמת????הרי לא נצליח לשנות את דעתה ולו בתג אחד.

למעלה