בגי

MemphisRaines

New member
בגי ../images/Emo10.gif

הבוקר בכיתי סתם בלי סיבה ממשית ( לא משהו ממש בולט לעין ) זה נמשך כמה שניות וךתאום הרגשתי איך שהכל מתעורר בי הכל מתנקה הכל נפתח כמו נבט שאך אתה זכה למעט מיים ואחרי זה הרגשתי אחר ושליו ושמח שרון

IC4

New member
להוציא פעם אחת

שהייתי שתוי וזה עזר לי ממאאדד להוציא את זה ממני (לא את זה אלא בכי...)

fritsy

New member
על הבכי...../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

(ייתכן שזה שייך לשירשור הקודם, אבל גייסתי הרבה אומץ כדי לכתוב את ההודעה הזאת...
) בכי... לעיתים אני מאוד אוהבת לבכות... זה רגש עמוק שצריך לחוות עד סופו... הוא משחרר, מלטף, נוגע, וכל כך יפה... לעיתים תמצאו את עצמכם בוכים מרוב אושר, או כבטוי לתובנה עמוקה שחוויתם(זה קורה לי המון) וזה דבר פשוט מדהים... זה כל כך כיף! כשזה קורה לי, אני מדמיינת את הדמעות החמות והטובות זולגות על פניי ויורדות לי את תוך הלב... מלטפות, נוגעות, מחממות... משאירות את חותמה של תחושת האושר העילאי שאני חווה, כדי שאוכל לחזור עליה בכל עת שארצה, וזה חלק מהעניין של "לחוות כל רגע ורגע עד סופו". מצד שני, כשבוכים מעצב, הדמעות שוטפות עימן את כל הצער, הדיכדוך, והבאסה שישנה, ופשוט מנקות את הלב... בזמן בכי, אני לא חושבת בהגיון, ולא מנסה לעודד את עצמי או להלחם בדמעות. אני נותנת לגועל נפש שבתוכי להישטף החוצה, ומשתחררת ממנו לחלוטין... אם חוויתי זאת עד הסוף, כשתחזור תחושת הדיכדוך, אוכל לחוות את השחרור מחדש... אני פשוט אוהבת לבכות! תחושה מופלאה... אולי זה קשור לזה שאני בוכה בקלות יתרה...
ולסיום ציטוט:"בכי מדבק, בדיוק כמו צחוק..." אוהבת הכי הכי בעולם אוריה

IC4

New member
its a long hard road

עד שאני אוכל להרגיש רגשות באופן אינטנסיבי מספיק בשביל לבכות עד אז - ניעזר ב BOOZE
(או לפחות מהשמה תוציא את זה ממני אני מקווה)

../images/Emo23.gifאתה בר מזל שרון

על כך שאתה מצליח להוציא את הבכי. אני הרבה פעמים עצובה ופשוט לא יוצא לי כבר בכי. אתמול למשל, לא נרדמתי כל הלילה. עכשיו אני גם מרגישה מאוד עצובה והדמעות לא יוצאות לי.. לפני יומיים בערך, פגשתי מישהו כשהייתי בצ´אט של תפוז, שקצת העיר את עיניי, והרגשתי יותר טוב אחרי שהוא כתב לי כמה דברים שמאוד דיברו אליי. הוא כתב לי לגבי האימרה של רבי נחמן מברסלב, "אין דבר יותר שלם מלב שבור", שהרבה לא יודעים את ההבדל בין לב שבור למרה שחורה, או בין עצבות חולפת, ל"מרה שחורה". כשלאדם יש "לב שבור", הוא שופך את ליבו בדברים לא מסודרים שיוצאים מהנפש. אחרי שהוא שופך את ליבו, מדבר על מה שמציק לו, או בוכה, הוא מרגיש יותר קל, ולפי איך שכתב לי אותו אחד שפגשתי בצ´אט, (שלא רצה שאומר את שמו), למאמינים באלוהים, יש הרגשה שאלוהים הקשיב לו ומשגיח עליו. לעומת זאת, כשלאדם יש מרה שחורה ודיכאון מתמשך, הוא מתכנס שוב ושוב במחשבות נוגות ובדימיונות על העתיד הרע שאורב לו ואז כבר אין דמעות שיוצאות(כמו במקרה שלי עכשיו), אין תפילה, אין דיבור, אלא רק תחושה של חידלון ואבדון, דבר שגורם לאדם חוסר רצון להמשיך לחיות. לכן, רבי נחמן היה אומר שאסור להתייאש ולנסות אפילו להיכנס לשמחה גם אם אין חשק, כמו שמישהו אמר כאן באחד השרשורים, לא זוכרת מי בדיוק, אולי הרדוף, שלפעמים צריך לנסות לחייך, גם אם קשה ואין חשק, ואז לפעמים החיוך פתאום נכנס בטבעיות. לצלול, שמקווה ליישם על עצמה את מה שכתבה
.

vodopad

New member
גם אני בוכה בקלות..

בוכה מאושר, בוכה מעצב ובוכה מכל מיני דברים... לפני יומיים קרה לי דבר כל כך נפלא.. אני והחבר שלי הלכנו לטייל, והיה רגע שהתחבקנו, ואז פתאום התחלתי לבכות, הייתי עדיין בתקופה של סערת רגשות ובלבולים בנוגע לעצמי ולרגשותיי.. באותו רגע פשוט התחלתי לבכות, ולא יכולתי להפסיק לבכות. בכיתי נורא חזק ובכיתי על הכל... פתאום איכשהו הייתי הילדה שבכתה לפני איזה 8 שנים..ובכיתי כמו שבכיתי בעבר והאשמתי את אבי על מה שעשה לי (הוא היה אלים), ואימל´ה איך בכיתי, הרגשתי בדיוק כמו בעבר. אחר כך אמרתי לילדה הזו שעלתה בתוכי, שבבקשה תסלח לאבא, שהוא מאוד אהב אותנו וכל מה שקרה זו הייתה טעות. הוא לא ידע איך לחנך אותנו (אותי ואת אחותי) יותר טוב. הוא מאוד אהב אותנו ורצה שנהיה ילדות טובות וצייתניות. חבל שלא הבין שזה לא ההיפך... לפני כמה ימים היה לי חלום צלול שבו אני מחבקת את אבא שלי, אז הרגע ההוא שהיה לפני יומיים היה מה זה דומה לזה.. אמרתי לילדה שאבא כל כך מצטער על מה שעשה, שהוא לא ידע מה לעשות, ושהוא רק אהב אותי ואוהב אותי.. אמרתי לה שאני כבר סלחתי לו כי הבנתי את מעשיו ואמרתי לה שגם היא צריכה לסלוח, ביקשתי ממנה לסלוח והיה לה מאוד קשה לקבל את זה... היא סלחה לו, אך לא בלב שלם, היא עדיין לא מבינה.. אך אחרי שזה קרה, הרגשתי כזו הקלה ותחושת אושר. הירגשתי כזו ריקנות במובן טוב כאילו אבן גדולה נגולה מעל ליבי.. אני ממליצה לכולכם לבכות כמה שיותר ולזרום עם זה, אמנם זה גורם לכאב עיניים ולפעמים לא, אך תבכו ותבכו ותבכו כמה שיותר... בהמון אהבה..

wisdom16

New member
יפה../images/Emo13.gif

מזכיר לי שבחור אומר לבחורה שאומרת לו שלא בא לה "יבוא לך, יבוא לך" חחח

הרדוף

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

פשוט רציתי לשלוח לך משהו לעידוד... בהקשר להודעה שלך חשבתי בהתחלה לשלוח לך
(שתצליחי להזיל דמעות) אבל... משום מה זה לא נראה לי ממש מעודד
לכו "הסתפקתי" ב-
... ואפילו הכנתי עבורך תרשים זרימה:
בהצלחה
זו גם ההזדמנות להזכיר לך את השיר שצטטתי באזנייך במפגש בו דברנו על החיוך שלפעמים יכול להתחיל מבחוץ ולחלחל עמוק פנימה (לא יודעת מי חיבר...)
לאסוף חיוכים מן הדרך יש בשפע הביטו סביב לאסוף חיוכים מן הדרך זה אפילו מומלץ כתחביב ... לאסוף חיוכים מן הדרך זז השביל לא יהיה כה חשוך לאסוף חיוכים מן הדרך וללכת לישון עם חיוך.
הרדוף.

למעלה