בגינת החיים...

טשטושה

New member
בגינת החיים...

בגינתי הקטנה מהומה כֹּה רועשת, רבים הפרחים המלחמה שם מורגשת, נלחמים על האור - על פיסת אדמה נאבקים על שכֶנוּת - על זוית נכונה, מצטחצחים עלים כמעשה חרבות משלחים הפרחים עטרות מכוּתָרות. ראו זאת החושים - ונותרו המומים, על מה המהוּמה?... כך נלחמים?.. ראו למשל אותנו - החושים... אנחנו כבר מזמן לא מתווכחים הן לנו ברור מי הוא אדון החושים נאלמו החושים כמו הוכו תדהמה, איך כך מדבר לו חוש הראיה - איך הוא מהין כך בעוז להתרברב ובחושים כולם לשלח זלזול וכאב... במחילה מכבודו של חוש הראיה, האם שכחת את עוצמת ומהות ההויה? גם חוש הטעם נהדר, חלילה עם חוש הריח יחסר, שלא להזכיר אם חלילה נחוש - כי לפתע חסר בנו חוש המישוש - עמדו והתווכחו החושים והתיזו זה בזה חיצים מכאיבים... שמעו קול מלחמתם שני אנשים - -נעמדו המומים, אל מול מלחמת המתהדרים, על מה המהומה? על שום מה הריתחה? האם אין זה ברור? חשבנו כי מזמן הנושא כבר סגור.. אל לכם להתוכח הן אין על מה להתנצח - האנושות, היא המנצחת ועל-כן, זו היא שקובעת... השתוממו הפרחים, נפלו פניהם של החושים, כיצד כך מעיזים אותם שני אנשים - וּבענייני אחרים ללא רשות מתערבים כל אותה העת נאנח האלון הזקן, חרש לחש כי המנצח, הוא בעצם מסכן גנח האלון למוד ימי מלחמה, מתח ענפיו ובקול כך קרא: כל אחד הוא נפלא, כל אחד הוא תרומה אך היחד.................... הוא הוא, נוסחת ההצלחה !
טש

אורגיתחושים../images/Emo62.gif../images/Emo21.gif../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif

למשש את שדיה לטעום ערוותה להביט בעיניה להריח בשמיה להקשיב לקולה זה מבחינתי-כל התורה..

טשטושה

New member
../images/Emo12.gif מארק, אתה מדאיג אותי...

לאן אתה לוקח את החושים....... ובכלל - אם אתה כבר לוקח - אז מה עם החוש השישי?....... טש

כל אחד לוקח את החושים

לערבול השמפניה החביבה עליו החוש השישי,הממ אומרים שיש לו רק לנשים אני בכלל לא בטוח..

kessem

New member
החוש הששי../images/Emo28.gif

ןאני חושבת שהחוש הששי הוא בכלל ענין מאד אישי... האורגיה של קקטוס,ומיקום החושים מעירה בבטן פרפרים רדומים מבעירה תשוקות ,מסעירה יצרים והלב...כמה טוב....שופע שירים....

אירוטיקה מטבעה../images/Emo8.gif

ניזונה מחושים והרבה יותר אפילו מתעתועי החושים על כן מה הפלא שהקקטוס עשה מזה מישמש ססגוני ?

טשטושה

אהבתי את השיר שלך ואת הרעיון המסתתר בו כל החושים טשטושה למדו להסדר ביחד ומה איתנו הבריות? השכלנו או טרם? איך אמרת טשטושה כל אחד הוא תרומה אך היחד הוא נוסחת ההצלחה!!!

טשטושה

New member
הלואי פנינת...

הלואי והיינו לומדים מהפרחים לא לקמץ בחיוכים כתב נכתב והושר באלף דרכים... אני תמיד שואלת מה בדיוק מותר האדם על הבהמה, באלף גוונים שואלת את אותה שאלה... יש לנו מה ללמוד - (האנושות כולה) לא מעט מהטבע - מאמא אדמה, אבל לקוות לטוב כדאי רצוי ואף מומלץ..... אני עושה דרכי בשירה, בכתיבה - וזו התרומה שלי.... תודה לך פנינת אישה, טש

למעלה