בגינתי...
S SkyEye New member 10/10/01 #4 סתם כי את מבריזנית ../images/Emo3.gif ../images/Emo31.gif נעלמת ליותר משבוע, וחוזרת עם תמונות של פילפלים שחורים מה זה פה הפקרות תוחזר שמיימית לפעילות קבועה ורציפה בפורום לאלתר רון
סתם כי את מבריזנית ../images/Emo3.gif ../images/Emo31.gif נעלמת ליותר משבוע, וחוזרת עם תמונות של פילפלים שחורים מה זה פה הפקרות תוחזר שמיימית לפעילות קבועה ורציפה בפורום לאלתר רון
ש שמיימית New member 10/10/01 #6 ../images/Emo99.gif לא הייתי בבית... והמפגש היה ב- 6 לא? זה לא יצא יום שבת ??? צר לי אבל החשק לצילום ולהכל אבד בתקופה האחרונה..מקווה לשוב לא להבריז תודה קסם
../images/Emo99.gif לא הייתי בבית... והמפגש היה ב- 6 לא? זה לא יצא יום שבת ??? צר לי אבל החשק לצילום ולהכל אבד בתקופה האחרונה..מקווה לשוב לא להבריז תודה קסם
S SkyEye New member 11/10/01 #9 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif בביתי.... מכיוון שאין לי גינה, זה קורה אצלי בעציץ ליד החלון. ואח"כ הכל מתייבש ונופל
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif בביתי.... מכיוון שאין לי גינה, זה קורה אצלי בעציץ ליד החלון. ואח"כ הכל מתייבש ונופל
ש שמיימית New member 10/10/01 #7 אופס.. ../images/Emo12.gif תפסת אותי לא מוכנה אין לי שמץ של מושג נראה לי שזה פלפל שחור בסגנון של פלפל אדום חריף
אופס.. ../images/Emo12.gif תפסת אותי לא מוכנה אין לי שמץ של מושג נראה לי שזה פלפל שחור בסגנון של פלפל אדום חריף
ש שמיימית New member 11/10/01 #11 צר ליא ני לא יודעת....בכלל לא ידעתי שהורי שתלו אותו באדנית ויום אחד פשוט בצבץ לו הפלפל....אני יעקוב אחרי ההתפתחות ואדע אולי הפלפל ישנה צבעים מי יודע
צר ליא ני לא יודעת....בכלל לא ידעתי שהורי שתלו אותו באדנית ויום אחד פשוט בצבץ לו הפלפל....אני יעקוב אחרי ההתפתחות ואדע אולי הפלפל ישנה צבעים מי יודע
S SkyEye New member 11/10/01 #13 ../images/Emo97.gif אני מניח שזה מה שיקרה... הפלפלים ישנו את צבעם לירוק כהה, ואח"כ אולי לאדום כהה ולאדום בהיר. זה מה שקרה אצלי, בכל אופן. מבחינת הטעם - השמועה מספרת שככל שמשקים אותם פחות, כך הם חריפים יותר ושום מילה על הצלחת של הבת שלי
../images/Emo97.gif אני מניח שזה מה שיקרה... הפלפלים ישנו את צבעם לירוק כהה, ואח"כ אולי לאדום כהה ולאדום בהיר. זה מה שקרה אצלי, בכל אופן. מבחינת הטעם - השמועה מספרת שככל שמשקים אותם פחות, כך הם חריפים יותר ושום מילה על הצלחת של הבת שלי
ש שמיימית New member 11/10/01 #14 רחמנות... על הבת שלך אם היא צריכה לאכול את צלחת הפלפלים שהגשת לה היא כזאת בובתית לא חבל? תמונה יפה
S SkyEye New member 11/10/01 #16 אתה בטח מתכוון לדבר הזה ../images/Emo97.gif מסתבר שכבר חשבו על זה קודם...