בגינסט

דובי123

New member
בגינסט

בהפניה שלך למשרד החוץ וקורבנות הטרור הופיע רשימה רק עד 08/99 לא מצאתי ההמשך

יש המשך במקום נפרד

אבל זה לא רלבאנטי לויכוח שלנו, כי כהונתו של נתניהו הסתימה ביוני 1999.

דובי123

New member
אכפת לך בשביל המידע הפרטי שלי?

זה לא מדויק כלל מה הוא עשה כדי שלא יהיה טרור , הוא נלחם בו? מנע אותו - לי יש פתרון מצוין לחיסול הטרור כולו - בו וניתן את כל המדינה... אין לי מושג לפי מה הם מוציאים את הפיגועים שלהם - אבל הוריד משמע כי במעשים שהוא נקט הוא בצורה פעילה הוריד - ואני שואל מה הוא בדיוק עשה לטובת כך בנוסף צריך לבדוק את הפיגועים שנעשו וחמתם - ולאו דוקא התוצאות של ההרוגים כי לפי מספר ההרוגים גם פיגוע אחד יכול להאפיל על עשרות אחרים אבל כאמור הכל שאלת מפתח היא מה ורם להם להוציא את הפיגועים אם הוא מנע ע"י שנתן להם תאותם .. אז זה לא בדיוק הורדה והבעיה העקרית שהחל מהמנהרה הם למדו להשיג תוצאות פוליטיות ע"י הגדלת פיגועים [לפני כן הפיגועים היו בעיקר לנטרל את ההסכם...] יהיה מענין לראות גם מה היה בתקופת ברק

מבחן התוצאה

זה היה הסיכום בינינו, להזכירך. הוכחתי לך שאצל נתניהו הפיגועים ירדו. אתה רוצה לעבור לנושא הבא?

דובי123

New member
אתה מוזמן להעלות כל נושא

קישור תביא בשבילי ואל תהיה מניאק באשר לסיכום - בהחלט עז זה דובר אבל איננו חושב שהשואה לקודמו היא הנכונה אלא בתוך תקופת כהונתו כך אם לדוגמא בשליש האחרון היה יותר מאשר בקודמיו אז הוא לא הוריד אלא העלה [לא בדקתי אם כך היה או לא , אני רק מנסה חהבהיר את כוונתי] אתה טענת שהוא הוריד [מלשון עשיה ולא מלשון פסיביות] ולכן צריך לבחון את העשיה אין לי בעיה לעבור לנושא הבא האם הוא יהיה שבבחירתך בין שני מנכלים לחברתך תבחור בזה שהביא אותך לסף פשיטת רגל או בזה שהצעיד אותך לשגשוג שלא ידעת כמותו? [טוב... סתם... תבחר מה שבא לך]

למעלה