בגיניסט ידידי

שמוצקין

New member
בגיניסט ידידי

סקרתי את סידרת הלינקים שלך למעלה וזה מה שמצאתי: 1 התבטאות מלפני 22 שנה של בדרן פסיכי שנושך בחורות. 2 התבטאויות של פוליטיקאים באים בימים שחלקם נרצחו מזמן. 3 שירי נוסטלגיה מהמחצית הראשונה של המאה העשרים. 0 0 דיבורים על הישגי הליכוד כן כן 0 פשוט כלום.ניתן היה לצפות שתומך ליכוד שמנהל את פורום הליכוד יספר משהו בשבח הליכוד וישאיר לינק קבוע למאמר זה או הודעה זאת אבל לא.אין.מעניין למה.

ידידי, מציע לך עיסקה../images/Emo8.gif

כל ההודעה שלך, להוציא שתי המילים האחרונות, היתה ראויה ובבחינת "ביקורת בונה". המילים "מעניין למה" שהוספו בסוף, ולא בתורת שאלה, חשפו את ערוותך. עכשיו נעשה את העיסקה שאני אוהב לעשות: אם אני, שעה החל מהרגע שאקרא את תגובתך להודעה זו, מוסיף חמישה לינקים להישגים של הליכוד, מה שמוכיח שהודעתך היתה משוללת כל יסוד, אתה תהפוך את החתימה שלך לחתימה שאני אקבע (כנראה שבועת אמונים לליכוד), ותפרסם כאן לפחות 5 הודעות ביום עד הבחירות עם החתימה הזו. אם אני לא אצליח להוסיף חמישה לינקים (אפילו אם אצליח ארבעה בלבד), אני אתפטר מניהול הפורום, אקרא להצביע למערך, או כל דבר שתבחר. הולך??? או שכמו שקורא כאן תמיד, אתה תשתפן?? אני מחכה בקוצר רוח להסכמתך.

שמוצקין, אני רואה שאתה לא מתייחס

אבל אני לא מתכוון להניח לך, ידידי. כתבת משהו- תעמוד מאחוריו. אם אין לליכוד הישגים, הרי אני לא אצליח להביא 5 לינקים כאלה. מחכה להסכמתך לעיסקה.

איזה סיבה יש לו להתערב איתך

ההצעה שלך מגוכחת את מי מענין אם באפרותך להוסיפ או לא מה שהוא כתב זה שאין שם קישורים כאלו והציע לך כי תוסיף קישורים אתה מציע לטו שאם תמלא אחר הצעתו הוא יתחייב כלפיך לX - ככה מנהלים?! כולה הציע לך הצעת יעול ואתה מציע לו התערבות שתמלא הצעת יעול או לא?! אני מציע לך התערבות: אןם אין קישורים במלמדים דברים חיובים על הליכוד בעת כתיבת הודעתו אתה מתפטר מהליכוד והופך אוהד נלהב של העבודה ומטיף להצביע עבורה [נו... ואני תוקע לעצמי בזה מסמר בגלגלים וגם זה לא חכם במיוחד]

תקרא טוב את ההודעה שלי

ההצעה שלו אכן היתה הצעת יעול, אילו לא היה מוסיף את שתי המילים האחרונות: "מעניין למה...". שתי המילים האלה מעידות שהוא חושב שלא שמתי לינקים כי אין הישגים לליכוד. ומכאן צמחה הצעתי. כמובן שהוא לא יענה לה.

שמוצקין

New member
סליחה שייבשתי אותך

תראה לכתוב לינקים תמיד אפשר. אבל אני מובטל ואין לי תקווה בארץ ואני מסתכל ביאוש במדינתי המתפוררת ובנוכל שמתימר לנהל אותה, בנתוני האי צמיחה והאי תעסוקה ,בביטחון האישי המתרסק ובאין פיתרון. אני קורא בספרים על בגין האב שאמר שהגב שלו פצוע מהסכינים של אריק ועל בגין הבן שכתב מאמר שלם על כך ששרון אינו ראוי לאמון (שהם אנשי מרצ גאים כפי שאתה יודע) אני מסתכל לאנשים בעינים ולא מוצא בהן זיק של תקווה. אני חושב על המאזן הדמוגרפי שיווצר עוד שבע שנים כאשר ממערב לירדן יהיה רוב ערבי ועל הדמוקראטיה שלהבנתי הולכת ומתנוונת.אפילו לא הזכרתי את השחיטויות והחקירות כי זה כבר משני בעיני. כשאמרתי "מענין למה" אמרתי זאת בכוונה מרובה. ועם זאת ערווה אני ערום באופן תמידי.....

שמוצקין

New member
נו!?!?

אתה מנסה להתחמק

אתה רמזת בדבריך שאין הישגים לליכוד. אני אומר שיש (וזה לא חייב להיות בשנתיים האחרונות, ידידי). אם אתה עומד מאחורי דבריך- הענה לאתגר ולהצעתי. אם לא- קח את דבריך חזרה. כתוב: "בגיניסט, אני מציע לך הצעת יעול: תכתוב גם את ההישגים של הליכוד בלינקים!". בלי ה"מעניין למה" שהוספת בסוף.

שמוצקין

New member
לא חייב להיות בשנתיים האחרונות!?!

אז מתי בתקופת בגין? אחי אם בגין היה היום ראש ממשלה אריק לא היה בפוליטיקה.

אתה רמזת שלליכוד אין הישגים

לא ציינת באיזו תקופה. תראה, אני לא מבין: אם אתה כ"כ בטוח בעצמך, מה יש לך להפסיד? אני מתחייב לקרוא כאן פומבית להצביע למערך בחתימה שלי. לא שווה לך להוציא אותי כ"כ פאתטי?

ראליסט

New member
זה הישג?

נניח שזה נכון-מה שאני בספק... זה כמו להגיד "בתקופתו של... האינפלציה שהיתה 600 אחוז בשנה-לא עלתה...אבל גם לא ירדה..."הישג אדיר!!!! אלא אם כן אתה צוחק!

בר בי רב

New member
זה הישג גדול!

אתה משווה את שרון לרה"מ השמאלני שקדם לו - ברק, ומגלה שברק הביא לעלייה אדירה בפח"ע ואילו שרון בלם עלייה זו. כמו שמנכ"ל חברה בורסאית שמצליח לבלום את העלייה בהפסדים נחשב למנכ"ל טוב, כך שרון הוא רה"מ טוב. נכון, הציפייה היא שבעתיד הוא גם יהיה מסוגל להפוך את המגמה, משיקולי הישרדות ברורים, אך יחסית לקודמיו הוא בהחלט רה"מ טוב מאוד - גם אם לא יצליח לבלום את כל הטרור.

ראליסט

New member
אז למה הוא שיקר?

בתעמולת הבחירות נגד ברק,כשהבטיח למגר כמעט לחלוטין את הטרור באמצעות הסיסמא:"תנו לצהל לנצח?". לפי ההגיון הזה,כל מנהיג שרק לא יעשה דברים גרועים מקודמו-למרות שבתחומים החברתי והכלכלי,שרון היה גרוע מכל קודמיו,כבר הוא "בעל השגים" ומגיעה לו עוד קדנציה. רק מוחות רופסים יכולים לראות באי שינוי הרע-הישג....

בר בי רב

New member
הוא שיקר, אך הוא טוב יותר!!

שוב, שרון שיקר הרבה פחות מברק ששיקר בבוטות פעם אחר פעם (למשל, יומיים לפני הבחירות הוא הצהיר קבל עם ועדה שלא רק שריבנות ישראל על ירושלים המאוחדת אינה עומדת בספק הרי שהוא אפילו אינו מוכן לנהל על כך מו"מ - והסוף עם הפתרונות ה-´יצירתיים´ על הר-הבית ידוע..) כלומר, יחסית לקודמיו השמאלנים ברק ורבין (שלושת הלאוים..) שרון גם שיקר פחות וגם פעל טוב יותר מהבחינה הביטחונית.

ראליסט

New member
שיקר פחות???

זה כמו בדיחה על אחד שרוצח פחות. שקרן הוא שקרן הוא שקרן. כמו שאתה לא תתמוך בברק ,כי שיקר,למרות שבהשקפותיו היסודיות הוא הרבה יותר ימני מכמה חכי"ם מהליכוד (נמנע באוסלו ב´,טוען כיום כי ערפאת הוא גדול הרמאים בדורו-ומהווה שנוא השמאל),הרי אתה לא תצביע בעדו,כי כבר ראית את כשלונותיו! הגענו לימים ששקרן קטן (וזאת בהנחה שאכן שרון שקרן קטן),הוא המועמד האידאלי לראשות הממשלה...עם כך מצבינו באמת קשה.

בר בי רב

New member
אך זה המצב? התעלמות לא תסייע!

המצב הוא שרה"מ השקרן הכי פחות הוא הטוב ביותר. אם תרצה, ניתן לומר שהוא האמין ביותר (ואמנם כך הציבור חושב עפ"י הסקרים). זה המצב - זו הבחירה העומדת בפנינו ושרון מנצח בגדול גם אם בפני עצמו אינו נראה מוצלח במיוחד.

ראליסט

New member
מה לעשות אבל...

אני לא מסכים איתך.כשרבין חתם על הסכם אוסלו עם ערפאת,מצע מפלגת העבודה טען לפשרה טריטוריאלית כמעט מלאה ביו"ש ועזה (למעט ירושליים,גוש עציון והבקעה).ואכן רבין לא נתן לערפאת שום דריסת רגל במקומות אילו. בגין לעומת זאת,הבטיח אישית לפני בחירות המהפך של 77,שהוא ילך לגור בסיני.הוא החזיר את כל סיני,והיה ר"המ היחיד בינתיים,שהוריד ישובים יהודיים (את כולם)-בניגוד להבטחתו.אז בגין שיקר יותר מרבין וברק ביחד.לפי המסקנה שלך הוא היה ר"מ גרוע שבגרועים! בדבר אחד אני מסכים איתך,באמת שרון אינו נראה מוצלח במיוחד.הוא ינצח כי פשוט אין לו אלטרנטיבה מוצלחת יותר.זה כל ההסבר!

למעלה