בגיניסט אני מוחה!

בגיניסט אני מוחה!

עם עמדות מדיניות מופרכות לא איכפת לי להתמודד - אבל הודעת התמיכה שלך בכנופייה ששמה מכבי "עלית" (לא ת"א, תראו לי תל אביבי אחד שמשחק שם) הוציאה ממני יצרים אפלים. בשמי ובשם רבים רבים כמוני אנחנו מאחלים לפושעים ובראשם לדון שימון מזרחי שיחטפו 60 הפרש מפנתנייקוס האהובה, ואם לא קשה אז שמקדונלד ישבור את 2 הרגליים וששמעון מזרחי יתאבד. ול7 הזרים שלהם (ישראלים עלק... פחחחח) אני מאחל שיעופו מפה בהקדם האפשרי יחד עם רוצחי זאבי.

Master Answer

New member
קומוניסט שפל

מכבי היא דוגמא לניהול מופתי של עסק שחרת על דיגלו את דגל ההצלחה והנצחון. אכן אינטרסנטים ואכן מתנהגים כמו תאגיד בריון בליגה הישראלית אך ככה זה צריך להיות בעסקים. במקום להתלונן ראוי שינסו להציב אלטרנטיבה ראויה וינסו להתחרות כשווי כוחות. לא ראיתי קבוצה אחרת בליגה שיש לה אולם של 10,000 מקומות לא ראיתי קבוצה בליגה שהביאה השנה יותר מ-3000 אוהדים למשחק (חוץ ממכבי) לא ראיתי קבוצה שמשקיעה בטיפוח של מחלקות הנוער (כולל מכבי) לא ראיתי קבוצה שפתחה בית ספר לכדורסל במחיר שווה לכל נפש על מנת למשוך כמה שיותר ילדים ולהכניסם למעגל האוהדים. זה מה שקורה כאשר עסקנים קטנים מנהלים קבוצות ומונעים משיקולי יוקרה קצרי טווח. מנסים להתחרות במכבי כאשר אין להם את הכלים וללא שבנו לעצמם תשתית לכך. אח"כ הם מתפלאים שהם נכנסים לחובות וקורסים כלכלית. לידיעתך מכבי היא הקבוצה הרווחית היחידה בכל אירופה. למה? סטנדרטים והשקעה מתמדת. המערכת של מכבי עובדת כמו מכונה ולא מחפשת לעגל פינות ולעשות קיצורי דרך כמו קבוצות אחרות במחוזותינו. יש לי הרבה סימפטיה להפועל ירושליים אבל תגיד לי רק למה היא מנסה כמעט כל שנה להתמודד ראש בראש מול מכבי במקום לחסוך את הכסף שנכנס מהאוהדים הנפלאים שלה וביחד עם תמיכה של עריית ירושליים ומימון ספונסרים לבנות ארינת כדורסל מפוארת של לפחות 8000 מקומות שיוכלו להתמלא בקלות ע"י האוהדים שלה. כאשר זה יקרה גם נותני חסות ישלמו יותר כסף לקבוצה. וכשכל זה יקרה אולי סוף סוף תהיה עוד קבוצה רווחית במדינה ואז הם יוכלו להתחיל להתמודד כשווים מול שווים למכבי. ולמה הפועל ת"א, הפועל חולון, גליל עליון, מכבי חיפה, הפועל חיפה, מכבי ראשל"צ לא עשו אף פעם את אותו הדבר. כל הקבוצות האלה ניסו ללכת ראש בראש מול מכבי. התסריט היה קבוע-כולן קרסו. אני לא רוצה לראות שאותו דבר קורה גם להפועל ירושליים.

Charlie

New member
כמה תיקונים והשגות Master Answer

1. יד אליהו הוא לא האולם של מכבי ת"א. אמנם היא שנים משחקת בו אך הוא שייך לאיגוד. למכבי פשוט אין אולם - ממש מקצוענות. רלף קליין (שאי אפשר לחשוד בו שהוא "קומוניסט שפל") לא פעם הזכיר את זה - איך זה שמכבי היא הקבוצה היחידה(!) בליגת העל שאין לה אולם ביתי?! 2. אני ראיתי משחקים של הפועל י-ם שהיו שם יותר מ-3000 אוהדים. שאלת את עצמך למה רק 3000 באים ולא 10,000 (כמס´ מקומות הישיבה ביד-אליהו)? למה במשחק צמרת בליגת העל בכדורגל באים 20,000 איש ורבים רבים נשארים מאוכזבים בלי כרטיס - ובכדורסל באים 150 איש והכניסה....חפשית! למה?? אולי בגלל שאין כדורסל בארץ. יש רק מכבי "עלית" שאף היא מבוססת ברובה על שחקני חיזוק זרים. היא שהרסה בהחלטותיה באמצעות האיגוד כל חלקה טובה בכדורסל בארץ. 3. לידיעתך, אולם כדורסל מפואר וגדול מזה של יד אליהו נבנה ממש כעת בי-ם ואמור להחליף בקרוב את האולם הישן של מלחה. תבדוק את העובדות לפני שאתה מהלל את המאפיונר עלוב הנפש, דון שימון מזרחי ושותפיו לאימפריית הרשע. 4. הפועל י-ם (כמו גם ספינת הדגל, הפועל ת"א מהעונה הבאה) לא תוכל להתמודד מול מכבי, נקודה. תשאל חובבי כדורסל בארץ מתי הם הלכו למשחק ליגה - סביר להניח שהם בעצמם לא זוכרים. הספסל של מכבי לוקח אליפות. גם הפועל י-ם תתחזק מעט, זה עדיין שנות אור ממכבי. ואם וכאשר היא תתקרב למכבי - תסמוך על דון שימון שכמו בתחילת שנות ה-80, האיגוד ישנה חוקים שיבטיחו את עליונותה של מכבי. 5. לכן, אל תדבר איתי על מקצוענות. זו לא רק מקצוענות. זו בעיקר כוחנות. 6. למה אתה לא רוצה לראות את י-ם קורסת? אתה ירושלמי? בלאו הכי "משחק העונה" בינה לבין מכבי הסתיים תוך רבע וחצי עם 25 הפרש לנוער של מכבי. תעשה לי טובה.

Charlie

New member
וציטוט לסיום: ../images/Emo87.gif

"כואב לי לראות את המצב...הכדורסל בארץ על סף קריסה...הילדים לא באים לשחק כדורסל והמבוגרים לא באים לראות כדורסל" ("מר. כדורסל" יהושע רוזין ז"ל, בראיון חודשיים לפני מותו)

CHOFA

New member
ואפרופו ספורט-

בס"ד איך מתעלמים פה מהאליפות הירוקה?? ומהעובדה שהפועל ת"א מתמודדת ב"רצינות" רק על גביע הטוטו(מפעל חשוב....)?? ובניגוד לכל אוהדי הפועל(באיזו ליגה הפועל ת"א בכדורסל בכלל???)הקנאים- [כן,כן,זה רק טובת הספורט לנגד עיניהם....] הלוואי שמכבי יקרעו את פנתנייקוס-כמו את ויטוריה ואח"כ גם את בולוניה/טרוויזו!!!!!!!1 אליפות ארופה צהובה תהיה לנו!

Master Answer

New member
בחייך

זה פורום פוליטיקה פה לא ספורט. מה קשור עכשיו מכבי חיפה והפועל ת"א לעניינים החשובים והבוערים שעל סדר יומה של המדינה. את לא חושבת שאת מתעסקת בזוטות

Master Answer

New member
תשובה

1. כלל לא רלוונטי שהאולם לא שייך לה. יש למכבי אפשרות לשחק באולם כזה מפואר ללא שתצטרך להשקיע סכומי עתק בבניית איצטדיון משלה. זה שיקול כלכלי נטו. 2. יותר מ-3000? כמה יותר? את העקרון הבנת אני בטוח. ואני לא מטיל ספק בכך שלהפועל יש פוטנציאל אוהדים עצום. חבל רק שלאגודה כזאת בעיר כזאת יש בסך הכל 1000 ילדים במחלקות הילדים והנוער. 3. נבנה אולם כדורסל? שמעתי על זה כבר לפני 5 שנים. אני באמת מקווה שהעניין מתקדם ולא יהיה אותו סיפור כמו האולם שהיה אמור להיבנות בראשון לציון שעומד כבר כמה שנים כמו פיל לבן בגלל שהאגודה פשטה את הרגל. כשהאולם יחנך לא יהיה יותר שמח ממני תאמין לי. 4. כאשר להפועל יהיה אולם כזה ותהיה לה האפשרות למלא אותו במשחקים באירופה ובמשחקי צמרת בליגה אז הרווחים מהכנסות יהיו גדולים יותר ובנוסף לכך הקבוצה תהפוך לאטרקטיבית יותר עבור נותני חסות וספונסרים. מרגע שזה יקרה קופת הקבוצה תתפח וכך תהיה להפועל ירושלים האפשרות לתת מענה כלכלי שווה למכבי. הרי מה הטענה בסופו של דבר נגד מכבי, שהיא לוקחת את כל השחקנים הישראלים הטובים ויש לה גם אפשרות להשקיע סכומי עתק בהבאתם של זרים איכותיים יותר משאר קבוצות הליגה. כאשר ידבר הכסף ולשתי הקבוצות יהיו אמצעים שווים גם כוחה של הפועל ישווה לזה של מכבי באיגוד. 5. ישנה טענה שכל הסגל של מכבי מורכב ברובו המכריע מזרים. ישנה טענה נוספת שגם כל הישראלים האיכותיים נמצאים במכבי. אם סך כל הישראלים במכבי מסתכם ב-4 שחקנים מרכזיים זה אומר משהו רע מאוד על טיפוח שחקנים צעירים בארץ. ירושליים היא לא יוצאת דופן בעניין הזה. 6. אגב אם כוחו של דון שימון כהגדרתך כה גדול באיגוד תמוה בעיני שחוסיין בשוק לא יכול לשחק במשחקי הליגה. מה קרה שימון נרדם בשמירה? או כנראה שהבעיה לא תמונה בכמות השחקנים הזרים ובכמות שחקני הבוסמן אלא בטיב השחקנים עצמם. כרגע אף אחד לא יכול לעמוד מול מכבי בעניין הזה. 7. למה מפסיק לבוא קהל למגרשים? בגלל שהקבוצות מנסות באובססיביות להתמודד מול מכבי כאשר אין להם את הכלים לכך וכאשר אין להם תשתית מבנית וכלכלית מתאימה. נוצר מצב שבסופו של דבר הקבוצות האלה קורסות. בגלל זה מפסיקים אוהדים לבוא למשחקי קבוצות אלה. אני ראשלצניק ובתקופות היפות של הקבוצה כאשר היא הגיעה למשחקי גמר פלייאוף בהשקעה כספית נמוכה יחסית והצליחה להוות יריב שקול למכבי מילאו את האולם 2500 צופים לאורך כל העונה. כמה עונות אח"כ הוחלט ללכת בגדול ולהביא את קווין מגי,סטיב ברט ודייזי בארמור בעלויות עצומות. בעונה הזאת הקבוצה לא הצליחה אפילו להגיע לפלייאוף ונכנסה לחובות כלכליים אדירים שהביאו לנפילה של הקבוצה למקום בו היא נמצאת כיום. בגלל זה ברח הקהל מהמגרשים.

Master Answer

New member
נורא נחמד בעיני

ששני שמאלנים מצאו בית להתקוטטות בינהם דווקא בפורום של הליכוד ועוד לא פחות מכך בנושא כדורסל

שמאלני

New member
על מה אתה מוחה???? חתיכת מוג לב

אנטישמי מסריח לך לעזאזל,מכבי ת"א הקבוצה היחידה שמייצגת את ישראל בכבוד. במקום שתתן לה כבוד אתה מדבר כמו איזה אנטישמי מסריח. לא יודע איזה קבוצה אתה אוהד,אבל כנראה אתה אוהב או את הפועל ת"א או את מכבי חיפה. כי רק האוהדים המסריחים שלהם יכולים לכתוב ככה נגד מכבי אימפריה ת"א. תשב ביום שישי בבית תאכל את הלב שלך שמכבי ת"א תעלה לחצי גמר,וביום ראשון מצדי תתאבד לאחר שתראה את מכבי ת"א האימפריה של המדינה,מביאה גביע שני ברציפות הביתה !!!!!!

טענת מגוון רחב של טענות

1. "אנטישמי מסריח" - זה לא מה שאומרים לך כשאתה מבטא את דעותיך השמאלניות? וזה מטופש באותה מידה. 2. "מוג לב", מה הקשר????? 3. "הקבוצה היחידה שמייצגת את ישראל בכבוד" - יש קבוצה אחת שמייצגת את ישראל והיא נבחרת ישראל. מכבי מייצגת אך ורק את עצמה. ובכלל, מי בדיוק מייצג את ישראל? פארקר? האפמן? מקדונלד? שארפ? צ´ורצ´יץ´? סדאם חוסיין בשוק? בריסקר? בלאט? עוזר המאמן האמריקקי שלו? אתם רק צריכים להביא קהל מאמריקה ואז נוכל לשבץ אותכם לWNBA, אתם בערך ברמה שלהן. 4. אני אוהד את הפועל ת"א. תתפלא, אני מכיר מגוון רחב של אוהדים (כולל הפועל י"ם כדורסל, הפועל ב"ש ועוד שמתפללים מדי יום שהשחקנים שלכם יקבלו שיתוק פוליו ולא יוכלו ללכת יותר. אמן ואמן. 5. לגבי התחזיות הספורטיביות שלך, נחיה ונראה. ואני אסיים בשירים שהיו פופולרים אתמול באוסישקין: "פנתנייקוס פנתנייקוס עולה עולה עולההההה" "יד אליהו אני בא, יד אליהו אני בא!" וכמובן "שמעון מזרחי תתאבד כבר, אני שונא מכבי ת"א"

שמאלני

New member
שמעון אתה גדולללללל בסן סירו נגד...

והנה השיר המלא !! שמעון אתה גדול,בסן סירו נגד מילאן הבאת גול איזה גול !!!!!!!!!!!!!!! תמשיך לאכול את הלב שלך אוהב הפועל קומוניסט,תסתכל כל הכבוד לכם עליתם ליגה
,שבנתיים מכבי ת"א עלתה לפינל פור. אני מבין את הקנאה שלך במכבי ת"א. תראה איפה מכבי אימפריה ת"א,ואיפה הפועל זבל ת"א,אין בכלל מה להשוות בין אימפריה לבין זבל. דבר שני,אתה מדבר על שמכבי ת"א לא מייצגת את המדינה? תראה מי שיחק בהפועל זבל ת"א,קבוצה שעד לפני כמה זמן הייתה בטורניר גביע אופ"א. מילאן אוסטרץ´ הנאצי,סלים טועמה מחבל 100%,ודווקא אותו שצריך לחסל לא מחסלים. אני צהוב בנשמה,לובש אדום הוא בן זונה,סלים טועמה מחבל אני שונא את הפועל !!!!!!

אהבל.

לפחות תכיר את השירים של הקבוצה שלך - השיר כפי שהושר על ידכם בדרבי האחרון הוא: "שמעון גרשון איזה גול, בסאן סירו נגד מילאן היית גדול" אבל לא חשוב. 1. כן, אני אוהד אמיתי לא כמוך טרמפיסט עלוב של הצלחות, אני אוהד לעולם ועד את הפועל שלי, בנצחון ובכשלון, אם נהיה בליגה שניה ואם ברביעית. 2. אני בניגוד לך לא טענתי שהפועל מייצגת את המדינה, להיפך - הפועל ייצגה ומייצגת אך ורק את עצמה. אבל מכבי לא מייצגת אפילו את עצמה, אפילו לא את המועדון והעיר ת"א, אתם לגיון זרים, שכירי חרב. מילאן אוסטרץ הוא אחד מ5 זרים שיש בהפועל כדורגל ואשר מהווים פחות מחצי הרכב - זה מקביל ל2 זרים בכל הסגל של מכבי. וסלים טועמה האהוב שלנו שאתה והחברים הגזענים שלך אוהבים לקלל ימשיך להיות הנשמה שלנו, סלים טועמה סלים אנחנו אותך אוהבים. אפרופו, גזען מושתן, אתה מעז לקרוא לעצמך שמאלני? גיחי.

מזל טוב

לתגובתך רווית השינאה אין לי כוונה להתייחס. בתור אדם שכבר קרא כאן לרצח יהודים, אני אפילו לא מופתע ממנה. רק רציתי לאחל לך מזל טוב על חזרתה של קבוצת הכדורסל של הפועל ת"א לליגה הלאומית בכדורסל לאחר שנות דור היום בערב. ודרך אגב, הגיחות שלך לכאן כדי להשמיץ, לשקר, לנחול תבוסה בכל ויכוח אפשרי (עיין ערך עניין אלטלנה שבו לא ענית ולו על שאלה אחת שהוצגה לך מפי הנוכחים כאן) פעם בחודש חודשיים מזכירות לי עכבר שיוצא מדי פעם מהמאורה שלו, או במילה קצת מקובלת: לוזר. אכן, אתה מהווה את תבנית נוף קבוצתך: לוזר נצחי. ושוב- מזל טוב.

די, די כבר.

1. האדון היקר "בגיניסט", אין לי דבר וחצי דבר נגדך, אני מכבד את תנועתך ורואה בפילוסופיה הכלכלית שלה את הבסיס לקיום חיים תקינים במדינת ישראל, בגין חתם את השלום עם מצריים ושמיר שיתף פעולה עם פרס בתוכנית הייצוב של ברונו - והציל את הכלכלה הישראלית מקריסה. 2. כנראה שדברי על האלטלנה (ואני עומד מאחוריהם גם ובעיקר היום) הוציאו אותך קצת משלוות נפשך והניעו אותך לראות בי איזה דמון שונא-ימין מרושע, מחשבה שהיא (ואתה רשאי לשאול את הפאשיסט צ´רלי) מופרכת מן היסוד. כאשר חיפשתי חומר לצורך מתן תשובות מפורטות בעניין האלטלנה השתעממתי עד מוות והגעתי למסקנה שכל העניין מיותר פשוט משום שעובדה אחת נותרת בעינה, הספינה נורתה בגיחה הראשונה שלה אל החוף, הותקפה, ואף על פי כן חזרה לגיחה שניה. מבחינתי זה מסכם את המצב. ההנהגה היתה נחושה שלא לאפשר את נחיתת האלטלנה ובגין היה משוכנע שנחישותו תשבור את נחישותם. אני בהיותי חסיד מושבע של המונופוליזציה של הפעלת הכוח מאמין בחיוניותו של המהלך ההוא (גם אם, וזה מצער, עלה בחיי אדם) ואתה כנראה בוחר לראות את העניין מהזווית הרוויזיוניסטית. זכותך. רק אל תעשה אותי למפלצת בגלל זה. 3. אני מניח שב"קריאתי לרצח יהודים" כוונתך לעניין זה האחרון - עליו עניתי, וכמובן שזו עלילה. 4. לא זכור לי וויכוח אחר בו "הפסדתי" לך. 5.תגובתי אכן רוויית שנאה, אני שונא שונא שו-נאאאאא את המפלצת המונופוליסטית ששמה מכבי "עלית". 6.תודה על איחוליך ואני שמח להסכים איתך ואף להתגאות - אני, כמו עוד מדינאי ענק שאתה אולי מכיר, לוזזזזזזררררר!!!!!!!!!!!!!!! קדימה פנתנייקוס!!! בודירוגה נשמה!!!

Master Answer

New member
תסביר לי רק

איך שני הדברים הבאים מתקיימים יחדיו: "אני בהיותי חסיד מושבע של המונופוליזציה של הפעלת הכוח" "אני שונא שונא שו-נאאאאא את המפלצת המונופוליסטית ששמה מכבי "עלית"." היכול מישהו להיות חסיד מושבע של עקרון אותו הוא מתעב?

הגחכת את עצמך.

תקרא שוב את ההודעה, אני חסיד של המונופוליזציה של הפעלת הכוח, כלומר שבידי השלטון הזכות הבלעדית להפעיל אלימות ורק במקרים מסויימים. אין קשר בין האחד לשני, בכדורסל כמו בכלכלה צריכה להיות תחרות, מונופול מאיים על הענף ופוגע בכל המעורבים. האם יש סתירה בין האמונה שרק ממשלת ארה"ב רשאית לשים אותי בבית הסוהר ובין תמיכה בחקיקה המגבילה את מייקרוסופט מלהשתמש בכוחה המונופוליסטי?

CHOFA

New member
היות שישראל היא מדינה קטנה

בס"ד מבחינה ספורטיבית,אין לנו יותר מדי הזדמנויות ל"גאווה לאומית" בתחומי הספורט. לכן כשמכבי ת"א משחקת וארופה וקורעת לויטוריה ולאוהדים האנטישמים שלה ת´צורה זה מביא נחת... (וזה בלי שום קשר לשאלה-מה מכבי מעוללת לליגה,ברור שהיה עדיף שכל הקב´ יהיו כמו מכבי מבחינת רמת משחק אבל מה לעשות שאין להם כסף?להוריד ת´רמה של מכבי כדי לתת לקב´ סכוי?תמצא ספונסר מספיק נדיב כמו עלית,ואני בטוחה שעוד קבוצות יגיעו לרמה הזו.) וגם כשהפועל ת"א (אלופת גביע הטוטו כנראה-למרות שנגד מ.ס אשדוד אי אפשר לדעת- הם ממש תותחים... )משחקת ומגיעה לרבע גמר ועוברת קב´ כמו צ´לסי ופארמה זה עושה טוב על הלב בין אם האוהדים הסנובים של הפועל רוצים שיאהבו אותם בארופה ובין אם לא. לכן אם נניח שמחר אלוף העולם במרוצי מכוניות יהיה ישראלי(אמרתי נניח...) אז אפילו שהוא לא ייצג את מדינת ישראל הוא יזכה פה לאהדה ולמה? כי ככה זה בחברות קטנות(גם מספרית )כל אחד שעושה משהו טוב -הוא גאווה לחברה.

למעלה