בגיל 30 ומשהו....

בגיל 30 ומשהו....

לאחר היום המפנק ביותר שעברתי ואי הרצון לחזור לשיגרה ולשפיות הגיע הזמן להגיד תודה לכמה אנשים שעשו לי את היום הכי כייפי שיכול להיות.... תודה רבה ל: לך, שהוכחת ומוכיח לי שוב ושוב כי זכיתי בחבר שכמותך, ולמרות חוסר חיבתי לסגנון האופרה, למדתי לאהוב את פנטום שבך ולברך את הצט שהביא אותך אלי. לך, הבחור המקסים שלמד אותי שמייקי הוא לא רק דמות קולנועית חסרת מעוף אלא גם מגיע עם תוספות שהולכות ומשתבחות עם הזמן וגורם לי להוריד את התוספות שלי.... לך, הבחורה הנשית ביותר שאני מכירה, שמזכירה לי בכל הזדמנות כי גיל 37 רק מתקרב אלי יותר ויותר....ואני מסרבת לקבל זאת.... לך, אחת הבחורות המדהימות ביותר שהמקום הזה זימן לי, אורית, שגורמת לי לקוות כי כשאגיע לגיל 36 יהיו בי מקצת האיכויות שינן בה בשפע... לך, שאפילו בnight נראית כאילו הבוקר רק התחיל... ועל ה-roll איתה אין מה לדבר.... לך, שגורמת לשיר לכבוד הטל שמגיע, ומראה שגיל 35 רק משתבח עם הזמן.... לך, הבחורה הפיקטיבית שגורמת לך להרהר אם היית או חלמת חלום..... לך, האישה שמדגימה שגם אם תקפיץ טאקילה אחת או 20, אף פעם לא תגיע לשיחרור שיש באישה המדהימה הזאת.... לך, שאפילו לאור הסהר, יש בו סער שגם 12 שנות נישואים לא יכבו.... לך, שהאופטימום המקסימלי שתקבל ממנו, יהיה חיוך ולחיצת יד.... לך, שמראה שגם אינדאני לא צריך את נוצותיו כדי להראות פחות מ-35 שנותיו.... לך, שגורמת למרי אצלי, לקוות לו נראיתי כמוה.... לך, תמי, שרק למראה פניך השלוות גורמת לך לקוות שאולי ע"י טיפוס על הסולמית תגיעי לאצילות נפש שיש לה... לך, עינת, שמצרפת את ההיא (או ההוא??) איתה לכל מקום.... לך, ה-חניבעל (לקסטר) של החבורה, שמוכיח שהשם ניתן כנראה רק למתוסבכים ביותר..... ועוד מילה למישהו שאומנם הוא אינו חלק מאיתנו... אבל הוא בהחלט בזמן האחרון נהפך לחלק ממני.... אסף שבעלי העסקים (ומנהלי הבנקים) בוכים יום יום על כך שהכרתי את בעלי לפני שהכרתי אותו...מה שמראה שאלוהים יודע טוב טוב מה הוא עושה... כי אחרת גם הוא כבר לא היה יכול לעזור.... ואחרון אחרון... לשחרשבחיי.... שסובל אותי כבר 10 שנים, עם כל השטויות, עם כל התירוצים.... ועדיין אוהב אותי כמו באותו יום לפני 9 שנים בדיוק, כשנעמדנו שם עם עדים תחת כיפת השמיים והתחייבנו אחד לשני.... המון המון תודה, על מה שאתה ועל מי שאתה.... אוהבת....

sahr12

New member
כל טוב שיהיה לך ליהי.....ראית

נלחמתי שישימו לך שיר מיזרחי אחדדדדדדד....לא הלך!!!חחחחחחח.... רקדתי יפה או שעשיתי פאדיחות????חחחחחח

נשית~37

New member
המשהו הזה חשוב מאוד

אמרת שלושים ומשהו....זה לא סתם משהו...זו ה-בשלות
. שתזכי לעוד הרבה ערבי ריקודים וצחוקים וכיף... אני מאוד (!) נהניתי
(במיוחד מהרקדנים הצעירים בשחור חחחחח).

לא מכיר אותך אבל.....

שיהיה לך המון מזל טוב שמח שעשו לך שמח , אנשי הפורום כאן נשמעים כחברים נפלאים, אני בטוח שנהנים לראות את הכתוב אז בקיצור..... המון מזל טוב עד מאה כמו עשרים ורק הרבה אושר בריאות בטחון וקצת עושר לא יזיק מזל טוב

חניבעל.

New member
אני מתוסבך??

נכון אבל רק קצת. חוץ מזה אני חמוד לא? חחחחחחחחחחחחחחח המון מזל טוב מתוקה.

nightroll

New member
היה נחמד

אמרתי לעצמי שאם הלילה הזה נגמר מאוחר (או מוקדם, תלוי מאיזה צד מסתכלים עליו) כדאי שאני אמלא דלק, כי אח"כ אני אשכח ואדחוף את האוטו הביתה... הלכתי למלא דלק לפני שאני אשכח, מתוך כוונה לחזור אליכם, אבל ראיתי שאני די נרדמת על ההגה ונטשתי. אז לאנשים לעלו לרקוד ולדבר: סליחה שלא אמרתי להתראות להתראות

טאקילה~*

New member
30 ומשהו אמרת???../images/Emo65.gif

האמת תפסיקו לדבר על שלושים ומשהו, זה מעיף אותי רחוק אוףףף,ילדים שכחתם אני עוד בשנות העשרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חביבתי תגדלי ותמשיכי להיות ולהיראות כמו שאת יודעת,נראת אחלה למרות השלושים ומשו... היה כייף אתמול.

פיספסתי משהו ??? ../images/Emo3.gif

והתשובה היא: כן !!! את כל יום שישי.... איזה חרופ... חלמתי על קרנפית 7 כל הלילה... ואני רוצה להודות ל: לעצמי שאני כל כך אני... לאחי שאני מקנא בו כל פעם יותר ויותר... (אעלק איפה אביב גפן...) לכל הנשים שקמו לשירותים וישר הוקפו בעדת מעריצים בני 17... לכל הגברים שנעצו עיניים בהנאה... לך, על היותך חברה טובה שלי... ואחרון אחרון חביב לב.ש.ל. - תודה לך שלא הרבצת לי למרות שאשתך ישבה לי על הברכיים... אוהב...

מרי-לו

New member
מזל טוב

והלוואי ותמיד תהיי מוקפת רק באנשים שגורמים לך לחייך

ואת...

ליהיכ"כ את ולא ממש אחרת עם העליצות, שמחת החיים והיחס המקסים שלך לכולם גורמת לי לחכות בציפייה לגיל הנפלא הזה...

שיר טל35

New member
ולך ליהי .....רציתי להוסיף../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

למרות שלא נשארתי אמש הרבה זמן, נהניתי לבלות בחברתך ובחברת האחרים ולראות את פנייך הקורנות, שנראו קצת מהורהרות, עם שמץ חרדה קלה,המאפיינת את גיל 30 המופלג..... ובכן,,,,, אמת חיים היא שאצל ברי המזל, שאישיותם המתפרצת,שמחת החיים המאפיינת אותם,והאש הפנימית,שמן הסתם, לעולם לא תכלה, אצל אלה, הגיל מוסיך עוד נדבך לחוכמת החיים,להתנסויות שונות, שאך משדרגות את האינטילגנציה הטבעית בה ניחנו,וגורמות לחיים לחייך אליהם משנה לשנה ומרגע לרגע. הכל ענין של הסתכלות,והגיל הוא רק בראש.... את עצמך בורכת בכל התכונות שציינתי לעיל, ועוד תופתעי להיווכח עד כמה לגיל משמעות שולית, אולם לנסיון שהוא תורם, משמעות ענקית.... עד מאה ועשרים................ שיר טל

למעלה