~~בגילך~~

יערית

New member
בגילך,בגילי,בגילם...../images/Emo13.gif

מתלבשת תמיד איך שמתאים לי וכמובן תוך מבט שאני לא יכולה ללבוש בגד של ילדה בת 12 בכדי להראות בקו הצעיר. חיה ונושמת כמו שמתאים לי תוך כדי התייחסות להתבגרות,להורות לאישה ולחברה שבי,לא סתם יודעת שיש בי כמה אישויות חיות ונושמות. בסה"כ זה לא הגיל זו הכריזמה והתשוקה לחיות את החיים ,כי הם עוברים פוסחים ומדלגים מהר מאד מכדי שנוכל לעכל אותם, אז עדיין לא זרקו לעברי "בגילך" כי לא מאמינים לגיל ולחבילה שבאה יחד איתי,אבל כשזה יבוא,מחכה לי על קצה הלשון תשובה עסיסית וטעימה
אגב,חסרונך הורגש מהבוקר
"אישה בגילך במרכז ת"א?"
אחחחחחח הלוואי שנשמור על הכוחות האלו עד לרגע שנעצום עיניים לתמיד.

מצוטטת

New member
../images/Emo153.gif

חחחחחחחחחחחחחח כן כן ההוא גמכן
שהלעיז עלי ת'קומפלימט בדיוק מומנטום עבורו לפצוח לי כאן שוב........ו'לשות מטעמים מהקריZ של הפוסט...........

יערית

New member
ת'קריז של הפוסט?

חחחחחחחח זה הקריז של כותבת הפוסט ~~~~ לידיעתך~~~~

אותי

שאל אחי....מה מיקי יש לנשים בגילך עוד מחזור??????????????????????????????????.. שאל בערך לפני 10 שנים.....נווווווווווווווו

מצוטטת

New member
עם זה דפקא

אין ב'יה להתמודד כומו לא עם ההצהרה בפומבי שאני מושתלת סיליקון......... זה ב'מת peanuts עבורי

בחייאת את מושתלת

ואם כן..העסק של העולם על קצה הפיטמה שלך. חוץ מזה ..נישאלתי גם אני לפני שהלכתי לעשות ממוגרפיה...אז? רק שאצלי אין צורך להזיז שתלים שעושים לי פנקייק מהשתל הטבעי שלי.

מצוטטת

New member
אוףףףףף ../images/Emo178.gif

אבל לא זה האישו אם אני
או
מושתלת........
בחיאתק מיכלי, טוב נו אני וההומור ש'לי זה בא לי טבעי, הוא שאמרתי

ואללה..מאיפה לי לדעת../images/Emo6.gif

חוץ מזה למי זה משנה אם יש לך שתל בציצי? העיקר: את נהנית? זה עומד יפה? לא מזיז לעולם ואחותו על קצה הפיטמה שלך..אם יש או אין. אז יש לך או אין לך? וחוץ מזה שימי תמונה...מה קרה? כל העולם ואחותו יש לו שתל. חוץ ממני...

חושבת שפיספתי בגדול. נו רק קמתי

אני עוד בדילמה של פנקייקים שעושים בגוף. ובגילי מתחילה להרגיש שיש התפרקויות... והכי גרוע שעכשיו צריכה גם ללכת לעשות כל מיני אולטרות..נו...בגילי.

Rinattt

New member
בגילך...

אני מאחלת לעצמי להראות כמוך להיות מלאת שמחת חיים, לתזז על רחבת הריקודים ולצחוק כמוך להיות מלאת חוכמה ותובנות כמוך אבל רק לא קצוצת שיער [אוהבת שגולש לי לכתפיים:)] קיצקוצ... זה לא הגיל זה התרגיל... אבל את זה את בטוח יודעת

כמו שאמרת

בכל בכייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מזכיר לי את השיר של חווה אלברשטיין..בנות שבעים והן רוצות לרקוד....משו כזה..

רות 2

New member
את יודעת היכן זה מורגש הכי שבעולם..

הנחס הזה שאת מבטאה בהומור (שאותו רות מאוד אוהבת..) בחיפוש אחרי מקום עבודה ........... שם את מגלה שהעולם באמת שייך לצעירים .. תשובות כמו .. "הקונספט של העסק דורש עובדים צעירים בגילם" אומרת מראיינת בת 39 יענו 43 זה לא צעיר ..?! וילדים ששואלים אמא ,מה גם את מזדיינת אופס ,עושה אהבה בגילך?... או .. מה את משחקת אותה יעני תמימה וביישנית ,אישה בגילך.. כבר עשתה את כל הפוזות.. אז בלי פוזות.. (.ואם כבר נישארת עם אחד כזה את מגלה שבקושי ........ יודע ומצליח במסיונרי .. "בלי פוזות" עאלק .. באמת התכוון לזה.. ) אז .......גיל ,תרגיל,.... חרהגיל מה שחשוב .. זה מה את מרגישה ..(עוד מנטרה אבל ... באבואבואאא נכונה ..)

זה לא גיל..זה דיסקרימינאציה בכיעורה

מיכלי פגשה את זה וחשה את זה על בשרה עד שהבינה שזה בכלל לא עיניין של גיל אלא של אפליה מכוערת וחוץ מזה רק התחילה לחיות בגיל 40....

d a n i e l s 5

New member
מתנגן לי ....

אם, אם רק, ורק אם תרצה, נהיה פה גם מחר אל תתנצל תראה כעת זה לא חשוב תן לי דקה להתרגל אליך שוב... חזרתי פתאום, הנה, אני בבית. תני לי רק דקה לנשום, באתי לך כל כך, כל כך פתאום! אז ..אחרי שהתרגלתי..... אני , כמו שאת רק יכולה לנחש ...שמעתי את המשפט הזה לא פעם אחת.....והתשובה שלי היא "זה לא הגיל , זאת האג'נדה"..... האמת אין לי משהו חכם להגיד ...... "מבוגר " מדי לטעמי הפוסט הזה :))))))))) אה, וכן חזרתי אם לא הרגשתם {בחסרוני) .

d a n i e l s 5

New member
אופס.....

שכחתי לתת ת'קרדיט ל"שוב" של שמוליק קראוס וג'ודי כץ. סורי, סורי, סורי. תני לי דקה להתרגל אלייך שוב......:)

מיקי 43

New member
בגילך שמגילך מה זה זה הכל בראש

ובגילך הראש אומר שצריך להתמסר עם כל הלב אולי זאת פעם אחרונה ובגילי המתקרב לגילך צריך אולי להתחיל לחשוב על חומר מקשה כי אני בדרך לגיל הרך בעצם ממש לא כך הגיל זה בת'ז לא ממש כשהכל עוד זז מיקי

ערסlight

New member
נזכרתי

פעם שופט שאל אישה על דוכן העדים... ובת כמה העדה? והיא חושבת ומתעכבת לענות. גברת! נוזף בה השופט... כל רגע מחריף את מצבך.

למעלה