בגילי הצעיר

בגילי הצעיר

אני צריכה ככה לנקות את כל הבית הזה. איזה קסם למשהו אולי? אבראקדברה הבית נקי ומוכן. אם יש קסם אשמח לשמוע...רק לא לומר את הקסם השתרודלי כי זה פעם כמעט העיף אותי מהחלון.

ניתושית

New member
יש לי, יש לי

שתי ידיים, טרה לה לה לה

גם אני עזרתי לעוזרת עד היום

מהיום אני עוזרת לעצמי לבד
וזה נוסף לכל הדילים שיש לי בחיים.

b r o n z a

New member
מה טעות בפורום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו ה-סיבה למשברי היום יום בגיל המופלג שלנו! בקשה תשארי איתנו פה.

niva99

New member
מה שמזכיר לי בדיחה .

"דוקטור יש לי בעיה"-אומרת האשה לרופא. "יש לי נקודות אפורות ומוזרות על הבטן". הרופא מבקש ממנה להוריד את החולצה ולשכב על המיטה. היא עושה כדבריו והוא מתחיל לבדוק אותה. בתום הבדיקה הוא מתיישב ומתחיל לחשוב. לפתע הוא שואל אותה:"במה בעלך עובד?" "בעלי נגר"-משיבה האישה. הרופא צוחק ואומר:"בפעם הבאה שהוא יורד לך,שיוציא את העיפרון מאחורי האוזן".
זו לא אני-זו העייפות שאחרי ההכנות לסופ'ש-סורי

ניתושית

New member
ועוד קטנה...

יום אחד הגיע לרופא איש עם צפרדע על הראש שואל הרופא "כן, מה אני יכול לעזור?" ענה הצפרדע "קמתי היום בבוקר וגיליתי שצמח לי גידול על התחת..."

niva99

New member
זהו הדלקת אותי עם "הקטנה" שלך .....

ושמישהו ינסה לעצור אתי.....
ז'ניה חוזרת הביתה מוקדם מהרגיל ורואה את בעלה על השטיח בסלון מ---. מיד היא אומרת לו ז'אדק,עזוב הכל ובא איתי למיטה עכשיו! ז'אדק כמובן עוזב הכל,רץ לחדר ועושה מצוות עם אישתו שתחיה. לאחר כשתי דקות כשהכל ניגמר,מוציא ז'אדק את הסיגריה מהפה ושואל:,ז'ניה מה קורה איתך"? לאחר -20 שנה ממש יזמת סקס? ז'ניה עונה:"זה כי אני מכירה אותך. אם הייתי משאירה אותך שם היית גומר על הספה ומנגב עם הוילון".

למעלה