בגידות

שירי66

New member
בגידות

אני כמעט בטוחה שאבא שלי בוגד באמא שלי מה עלי לעשות?

1רגיעה

New member
לא מציעה לך להתערב

מאד תלוי האם אביך אדם טוב, אבא טוב, בעל טוב ? לצערי בגידה זה דבר מכוער ,אך קורה המון בעולמנו לא פירטת דברים כדי שתהיה לנו תמונה כדי להבין יותר לכן קשה לענות !!!!!!!!! באם אבא שלך אדם טוב , בעל טוב ,לא הייתי מציעה לך להתערב אך זו דעתי בלבד מחפשת רגיעה

שירי66

New member
אדם טוב?...

לדעתי אדם טוב לא בוגד ככה שלא, אבא שלי לא אדם טוב

seeyou

New member
אדם טוב לא בוגד ?../images/Emo8.gif

זכותך לחשוב ככה. במציאות "טוב" או "רע" הם דברים לא מוחלטים- הוא אבא שלך -הוא לא בגד בך את יכולה להגדיר אותו על פי היחסים בינך לבינו אבל לא על פי היחסים בינו לבין אישתו.

הרה48

New member
מי את חמודה שתשפטי???

את כאן שופטת את אביך ומחליטה שהוא רע בגלל הבגידה, זו רק אמת אחת ואת לא יכולה לשפוט אותו על פיה, החיים הרבה יותר מורכבים בכדי לשפוט אחרים על פי מה שנראה כלפי חוץ מזוית הראייה שלך. אז את לא יודעת הכל ואין שום סיכוי שבעולם שתדעי גם אם הם ידברו איתך וישתפו אותך, נהפוך הוא זה רק יחמיר ויגדיל את הבעיה. מציעה לך לשוחח כאן על הכאב שלך וגם זה במידה קטנה ומוגבלת. ובעיקר להשתדל לחיות את החיים שלך ולא להתערב. אלה החיים, קבלי אותם ואת העובדה שאת לא יכולה להבין הכל וגם לא אני:)

../images/Emo45.gif מצטרף להמלצה

חשוב שלא לנקוט עמדה או לשפוט מכיוון שהנתונים המלאים לא ידועים לך וטוב שכך. בין אם אביך פרפר ובין אם הוא פועל עקב משבר עם אימך, את לא צד בעניין זה ושני הורייך יהיו תמיד הורייך, גם אם מסיבות שלהם לא יסתדרו בהמשך.

yaelh8

New member
לא שופטת

אבל אני חושבת שיש לאמא שלי זכות לדעת מה הוא עושה

seeyou

New member
זכות לדעת ?../images/Emo10.gif בכול מחיר?

אני מניח שברוב הבתים שהנשואים עלו על סירטון בגלל סיבה כזו או אחרת שני הצדדים מעדעים להשלכות,והרבה פעמים סובלים בשקט. מתי זה מתפוצץ? כאשר גם אחרים יודעים... מהבושה שאת יודעת היא תפגע יותר מאשר המעשה של בעלה.

שירי,

זה שאביך בגד באמך, אינו מעיד שהוא אדם רע. אני מבינה את כעסך אבל אינך יודעת מה קורה ביניהם בדיוק. אסור לך להתערב ובטח להצדיק צד זה או צד אחר. המנעי מלהעביר ביקורת. נסי להשאר נייטרלית ולחיות את חייך. זה החיים שלהם המשותפים. ואותך בטוח שניהם אוהבים. הם ההורים שלך - אל תשכחי. ותמיד יישארו. אלה הטעויות שלהם , לא שלך.

לשירי

את "כמעט בטוחה" כלומר לא בטוחה במאה אחוז, את בהחלט עלולה לטעות, וגם אם ראית משהו - הפתגם אומר: מה שרואים משם לא רואים מכאן - אולי יש סיבה להתנהגותו ואולי פירשת לא נכון התנהגות מסויימת. היחסים בין הורייך שייכים להורייך, אינך יכולה לדעת מה קורה בין הורייך ברגע שהם סוגרים את הדלת. ייתכן שמה שנראה לך כיחסי אהבה מספקים, אינם כל כך מספקים, ממש חבל לך לשפוט את אביך לחומרה, כמעט בטוח שיש הסבר להתנהגותו והסבר פשוט יותר מאשר נראה לך. ייתכן שהוא עזר למישהי והראה כלפיה חביבות ואולי תמך בה עקב משבר כלשהו שהיא עברה וכו'... אל תשכחי שאם תספרי לאמך את עלולה להתחיל בתהליך שאף אחד לא יודע איך הוא יגמר.

למעלה