בגידות

משחק

New member
בגידות

שלום לכם, פורום נחמד אני בטוח כי השאלה עלתה כאן בטח כמה פעמים בעבר, אך כיוון שאני חדש כאן אז בכל זאת אנסה לעורר את העניין. מה דעתכם על יחסים דרך מחשב, מתי זה הופך לבגידה? תודה מראש

ניקולי

New member
יחסים?

כל עוד זה בגדר המילה יחסים אני חושבת שזה כבר בגידה... כל עוד זה בגדר של נסתרות זאת בגידה... אני לא חושבת או יותר נכון אני לא קוראת לכל קשר דרך האינטרנט שזאת בגידה אבל אמרת יחסים... אפשר להיות בקשר עם אנשים והרבה (כמוני למשל) אבל.. הקשר הוא קשר רגיל לכל דבר הכוונה קשר ידידותי והבן זוג שלי מודע ויודע בדיוק עם יש לי קשר ועם מי לא.. מתקשרים אליי חופשי שולחים לי אימלים...וכו'... אבל יחסים???? יחסים יש לי רק עם הבעל שלי.. לכן אני אומרת שזאת בגידה יחסים דרך המחשב... ככלל... תלוי איך מסתכלים על זה..את יכול לדבר עם מישהי שעות על גבי שעות.. אבל דברים עיניניים בלבד ואף לשתף בהודעות, בשיחות, את הבת זוג שלך... כל עוד לא סיפרת אודות הקשר והסתרת זאת בגידה...

seeyou

New member
מתי זה הופך לבגידה?../images/Emo6.gif

אני חושב שמהרגע שמדליקים אותו. כול פעולה שנעשה לא בהסכמה של הצד השני! זה דומה להגדרה של אונס! (ללא הסכמת האישה-גם אם היא מוגדרך כאישה חוקית!) אז מה בדיוק מתריד אותך?

רפסודה

New member
../images/Emo5.gif

מה קרה ל-
?

seeyou

New member
מה קרה ל-../images/Emo132.gif?

לא תאמיני הוא בגד בי!!!!

משחק

New member
סליחה על העיכוב

סוף סוף קיבלתי הזדמנות לחזור לפורום, מתנצל שככה זרקתי שאלה ונעלמתי. קודם כל תודה על הקישור הישן, קראתי את כולו וזה גרם לי לחשיבה רבה. המצב אצלי הוא כזה: התחלתי להתכתב עם מישהי (לא בצ'ט) ומשיחות כלליות זה הפך להתכתבות אינטימית ואף אירוטית. זה לא גולש לאוננות מול מחשב (לפחות לא אצלי), אך גורם לי ריגוש רב. אני חייב לציין שאני ממש נהנה מזה, אך אין בכוונתי להעביר את זה שלב קדימה. אין ספק שזה בא למלא איזשהו צורך אישי שחסר לי כרגע ביחסים עם אשתי, אך בסופו של דבר אני חושב שגם היא נהנית מהריגוש שלי כי למיטה אני, הרי הולך איתה... ובכל זאת, יש לי ייסורי מצפון לא קטנים מהעניין ואין לי מושג איך היא תגיב אם תידע. אני מניח שבסערת רגשות. את היחסים שלנו במיטה הייתי מגדיר כיותר שמרניים מאשר פתוחים ולוקח לנו הרבה זמן לאמץ דברים חדשים (בעיקר בגללה). בכל מקרה , תודה לכולכם

seeyou

New member
../images/Emo22.gif-הרי הולך איתה למיטה!

נכון צודק כולנו מנסים להשלים את החסר(לפחות באותו פרק זמן)- או מחפשים גירוי חדש זה שאתה מקבל גירי ממקור אחר והוך עם האישה שלך זה לא אומר שאתה לא בוגד בה! ברגע שאתה מתעלס איתה אתה חושב לאחרת! אתה תגיד שזה שקר לבן? ייתכן אך מניסיוני הדרך לבגידה מלאה עם קבלות היא קצרה מאוד! במיוחד שישנם הרבה נשים מוזנחות רגשית ע"י הבעלים המשותתים בשדות זרים וכאשר תחזור אליה היא כבר אישה אחרת נשים במצב הזה לומדות מהר יותר איך לשחק אותה! אז אם לך לא חשוב-ורוצה נישואים פתוחים זאת ההתחלה! הערה: זה לא מובטח שאם אתה לא תעשה את החלק שלך האישה המסורה לא תקדים אותך אין ביטוח צד שלישי !!!

הסבר פשוט מתי זה בגידה

שלום לכם פעם ראשונה כאן בפורום. אדגים מתי יחסים דרך המחשב הופכים לבגידה, אני קורא בפורום ומתכתב בשביל ההנאה ואישתי יודעת-זו לא בגידה. אני מפרסם בפורום כי אני מעוניין לבלות הערב עם נשואה לבילויי משותף ,מועדון ריקודים עדיף או בילוי אחר והבחורה לא מסכימה- זו כמעט בגידה. אם תתקשר אלי מישהי נחמדה לא צעירה מידי וניפגש לבילוי- זו בגידה. שבת שלום

למעלה