בגידות.

resputin

New member
בגידות.

כן כן, בגידות. יש לי חבר די טוב, שלפני כשנה בערך, הייתה לו מע' יחסים עם בחורה שהוא ממש ממש אהב, אבל היא שברה דבר אחד שהוא הכי שנוא עליו בעולם. הבחור שונא בגידות- בכל רבד. אז נכון, תגידו שסך הכל הוא צודק וזה היה מוצדק, אבל הסיפור הוא לא כזה קשה. הידיד שלי, עבד באותה תקופה במועדון. הוא והחברים שלו, כמובן, כל הזמן היו נפגשים במועדון עם כולם ושתייה הייתה רצה באיזור -חופשי. עכשיו ערב אחד, אנשים ממש התשכרו ושיחקו מעיין אמת או חובה כזה [היווה לרוטינה כזו או אחרת] ויותר מאוחר, החברה שלו והחבר הכי טוב שלו- שהיה חבר גם טוב שלה, התנשקו. מנשיקה אחת לשנייה, יצא שהם שכבו במועדון. היא סיפרה לו למחרת. הוא נפרד ממנה, תחת פגיעה אמיתית- ולא דיבר איתה מאז. עכשיו, השאלה שלי, האם זה היה מוצדק- אפילו לא לתת לה צ'אנס להסביר. נכון, היא לא הייתה בסדר, נכון, היא שכבה איתו- אבל לא מגיע לה צ'אנס שני, תוך כדי שהיא מפסיקה עם השתייה וכו', ושולטת על עצמה? מה אתם חושבים? ניסיון בנושא, מישהו?

WC

New member
אתם תצחקו.

פה באספניה לפני שנתיים בערך, הייתה תאונת דרכים. טוב היו הרבה, אבל בספציפית הזאת, הנהג דרס הולכת רגל. טוב גם כאלו יש הרבה, אבל הוא היה שיכור. נכון, גם כאלה יש המון (יותר מדי), אבל הוא יצא זכאי במשפט. כן, הוא זוכה במשפט. תחת התענה שנהג תחת אלכוהול ולכן אינו אחראי למעשיו. האסלה לא מאמינה שאלכוהול פוטר מישהו מאחריות. זה די אבסורדי, אפילו. לא פעם היא שותה, ולא פעם היא הגיעה למצבים דומים. דומים בערבון מוגבל. יצא לה להתגופף עם אי אלו שאינם "מורשים" להתגופף איתה. אבל תמיד היא הרימה ראש חרסינה לבן וצחור ואמרה, אוקי די, we've gone too far. כשהמעשה עוד בר סליחה ומחילה. וחשוב להזכיר שבמרבית המכרים היא אפילו לא הכירה את הsignificant other שבגינו הגיפוף אסור. זה פשוט לא. שורה תחתונה, האסלה נוהגת לשתות, אבל לא שותה לנהוג, היא איננה שוטה, ולא משטתה גם כשהיא שותה. (או שתויה, אבל זה לא מתחרז). לילה טוב, ולך במיוחד. WC תפוס

WC

New member
כמעט בלי שגיאות

מכרים = מקרים. יום טוב, ולך במיוחד. WC תפוס

nutmeg

New member
אתה יודע משהו?

חברך צודק. יש התנהגות שלא מקובלת עליו? קוים אדומים? ככה נוהגים בקוים אדומים. יכול להיות שהוא סתם נגעל ממנה אחר כך (אני יודעת שאני הייתי נגעלת).

De-Panther

New member
../images/Emo45.gif ודווקא כאן יש לי משהו לספר אבל

הוא עוף למרות שהוא קשור
בכל מקרה זו החלטה שלו היא לא הייתה צריכה לבגוד בו וגם אני אם הייתי בוגד במישהי הייתי בעצמי בוחר לא לחזור לאותה אחת וגם אם זה רק בגלל משהו כמו זה שאני לא אוכל להסתכל לה בעיניים היא מצטערת?? היא רוצה לחזור אליו?? זו החלטה שלו לא שלה

dana2909

New member
בגידות

אם התירוץ שלה לבגוד הוא אלכוהול, היא הפסידה 2 דברים, גם את החבר שלה וגם את החוויה המלאה של הבגידה. אז אולי זה הזמן בשבילה להפסיק לשתות. זכותו המלאה לא לרצות בה יותר אחרי שהפרה את האמון שלו. אחרי הכל מה יקרה בפעם הבאה שהיא תשתה??

אקווה

New member
(עניות )דעתי...

קודם כל = אתה אומר שהסיפור לא כזה קשה.. ועל כך אני אומרת - תלוי למי. יש אנשים עם גבולות שונים (ומשונים, יש להוסיף), וכל אחד מגיב לדברים אחרת, בהתאם למה שהוא הציב לעצמו כגבול. אם היית בא ואמר, שבמסגרת משחק האמת או חובה החברה והחבר שלו התנשקו, אני הייתי אומרת ניחא. אולי הוא, לעומתי, רואה את זה בצורה יותר חמורה. על זה ש"מפה לשם יצא שהם שכבו" - אני כבר לא הייתי עוברת בשתיקה. לבטח יש אנשים שכן, אבל לפי התגובות כאן - זה התגובה הפחות נפוצה כנראה. וכנראה שגם החבר שלך היה בדעה הזו, מה עוד שהוא זה שנפגע מכל הקטע. זה קשה לדעת שהחברה שלך שכבה עם החבר שלך! ולא משנה כמה היא שתתה. אני מכירה מישהו שתהה לגבי אהבתו של החברה שלו רק בגלל נשיקה במשחק אמת או חובה.. זהו, זו עניותי...

miss tamborin

New member
תראה...

זה לא משנה אם היא הייתה שיכורה או למה זה קרה או מה שלא יהיה, מה שמשנה זה שהיא בגדה בו, זה שהיא הייתה בהשפעת אלכוהול לא מבטל את הבגידה, ואם הוא, ובצדק מרגיש שהוא לא יכול להיות איתה יותר כי הוא נבגד על ידה או כימאיזה סיבה שלא תהיה לו-הוא לא צריך להיות איתה, והוא צודק.

זה דבר קבוע אצלה?

כלומר, לשתות ולעשות דברים שהיא מתחרטת עליהם אח"כ? אם כן, הייתי מציע לה לפנות לעזרה מקצועית לפני שהיא דואגת לקשר עם החבר שלה. לדעתי, כך צריך להראות סדר העדיפויות שלה. ולעניין, גם כשאתה שיכור/מסטול, אתה לא מאבד הכושר להבחין בין טוב לרע ואת הכושר לקבל החלטות מוסריות. אני יודע שהרבה אנשים חושבים שההפך הוא הנכון, אבל זה בולשיט, לדעתי. יתכן שאתה מרגיש קלות רוח וחופשיות, אבל בתוך תוכך אתה מודע לכך שאתה עושה משהו פסול. X ידעה בדיוק מה היא עושה, היא פשוט לא שמה זין באותו הרגע. משהו בסגנון של "כיף עכשיו, הטלת האשמה באלכוהול אח"כ". אני יודע, כי הייתי במצבים דומים בעבר. בשורה התחתונה, X השיכורה ו-X והפיכחת, היא עדיין אותה בחורה והיא צריכה לשאת בתוצאות מעשיה.

resputin

New member
לא.

שתבינו, כל עיניין האמת\חובה שהיה, היה מקובל בין כולם. הייתה בניהם הסכמה [שאגב, ראיתי אצל מספיק זוגות בגילאים הללו] שמשחק זה רק משחק ולא לוקחים אתזה ברצינות. ולכן זה לא עיניין של רוטינה של בגידות או משהו בסגנון, הוא היה מודע בדיוק מי, מה ומתי -והיה נוכח שם. הנושא הספציפי הזה, של היחסים בניהם הוא גמור ממזמן. הסיפור הזה, כמו שאמרתי -היה די ממזמן. פשוט ניסיתי לראות היכן כל אחד ממקם את עצמו, ואם מישהו חושב שמגיעה לה הזדמנות שנייה תחת תנאים, או את האופציה להסביר את עצמה. מסתבר... שלא. :)

אני מאמין בהזדמנויות שניות

אבל גם בקבלת אחריות מינימלית על המעשים שלך. ואגב, משחקי אמת או חובה כוללים גם יחסי מין? אצלנו זו הייתה, לכל היותר, נשיקה לוהטת... על הלחי!!!

resputin

New member
לא, יחסי המין לא היו קשורים למשחק.

אלא באו אחרי, באותו הערב. על הלחי!?
.

ליאן.

New member
מה פיתאום לתת צ'אנס??

מה יש להסביר? אם היא השתכרה ובגדה, זה אומר שהאלכוהול גורם לה לבגוד ושזה יקרה גם בפעם הבאה שהיא תשתכר או שתגיע כזו סיטואציה, לא כן? הסיכוי היחיד שאפשר ל'וותר' לה זה רק אם שמו לה סם אונס במשקה, וזה אומר שאז באמת לא היתה לה שליטה במעשיה. יש לציין כי במקרה זה הבגידה היא כפולה. גם החבר וגם החברה. מה שהופך את המקרה לפוגע כפליים.. ועוד דבר - ייתכן שבהזדמנות הזו השניים מימשו איזושהי משיכה שהיתה בינהם.. ושבקרוב הם עוד יהפכו לזוג. חייבת לומר שלא הבנתי דבר אחד מתוך הסיפור כולו... אם כל הקבוצה היתה במועדון, איך נוצר מצב שהחבר נעלם מהתמונה? איפה הוא היה בזמן הבגידה??

זיו25

New member
בשרותים.

בטח ה"חבר הטוב" שם לו משהו משלשל במשקה. מצד שני, במועדון לא תמיד יש מקום ל XXX , מה שאומר שהזוג הלוהט בטח היה בתא לידו והפריעו לו להתרכז
בברכה, זיו.

resputin

New member
לא ללכלך ../images/Emo8.gif

המועדון הזה, בעקרון הוא בית- שהפכו אותו למועדון. ככה שיש את רחבת הריקודים, חדר הביליארד [ששם החבר היה עובד, בשמירת התיקים והשגחה על הביליארד], הבאר, איזורי השירותים ועוד שני חדרים, והמרפסת. יש מספיק מקומות להיות בהם. :)

למעלה