בגידות

angel enamorado

New member
בגידות ../images/Emo216.gif

בין אם מדובר בבגידה בין בני זוג ובין אם מדובר בבגידה בין חברויות/ידידויות. מה דעתכם
על אנשים שבוגדים?
על אותם אנשים שמסתייגים מבגידה וחושבים שזה מגעיל אבל בוגדים בסופו שך דבר?
איך אתם מגדירים בכלל בגידה? שקר/הסתרה/ייפוי המציאות?
בגדו בכם?
נבגדתם?
מה הדרך הקלה יותר ומהי הקשה יותר להוודע לבגידה?

adilosh62

New member
לפי דעתי ...

בגידה זה גם בין חברים וגם בין בני זוג זה אפילו יכול להיות בגידה באמון, בגידה זה הסתרה של האמת, בחלק מהמקרים זה יכול להיות גם שקר. לפי דעתי בגידה זה דבר רע בכל מצב לא רק לבגוד במערכת יחסים אלא גם באמון של מישהו או במישהו- בכלל... אלה שבוגדים לא חושבים על ההשלכות של זה לפני, הם עושים את זה לדוגמא: מקרה שבאמת קרה למישהו שאני מכירה (פחות או יותר>>חבר של אבא שלי) הוא בגד באשתו ויש לו שני ילדים, לאשתו נודע על זה ככשהאשה שהוא היה איתה נכנסה להריון! >> הוא לא חשב שהיא תכנס להריון, הוא אמר "וואלה יש לי שתי נשים, מה כבר יכול לקרות? אין סיכוי שאשתי תגלה!" אולי בגגדו בי אני לא יודעת אני בגדתי באמון של אנשים את זה אני כן יודעת! לפי דעתי צריך לבוא לבן אדם שבוגדים בו ולדבר איתו על זה הרי לכל דבר (למעט "רציתי סקס" ) יש סיבה ...

sh53

New member
אנו נחרצים להסתייג מבגידות

אבל לפעמים צד אחד מאלץ צד שני לבגוד ולפעמים זה לא אשמת הצד הבוגד שהוא פנה לדרך הזאת. לדוגמא: זוג נשוי ואחד מהם מדבר על דברים שמפריעים לו בקשר ולצד השני זה בכלל לא מזיז. מצד אחד שניהם מחליטים לא להתגרש בגלל הילדים, אבל מצד שני זה שאחד שם פס על השני והצד השני בוגד בו, אז הצד הנבגד הביא את זה על עצמו ביחס המזלזל כלפי הצד הראשון. אפשר לראות את זה גם במערכות יחסים בנושאים שקשורים ליחסי מין (בכל צחוק/בדיחה יש משהו מן האמת - הבדיחה על כאבי ראש, אקמול וסקס), כשלא קשובים לצד השני ומתגמשים, באים לקראת או מתפשרים וחושבים שהתפשרות זה הפסד, אז מה הפלא שמוצאים בסוף סקס בחוץ? כשלא מבינים, לא מקשיבים, לא מהווים כתף תומכת ומוצאים את זה אצל ידידים יותר מאשר בזוגיות, מה הפלא שאח"כ הידידים מתקרבים יותר ויותר ופתאום הם הופכים לזוג? אני לא מצדיעה למי שבוגד, אני חושבת שצריך לסיים את זה יפה, לסיים מערכת יחסים אחת לפני שמתחילים בשניה, אך אומרת שצריך להסתכל פנימה כדי לראות את כל התמונה ולנסות להבין למה צד אחד הגיע לאן שהגיע והתחיל לבגוד בצד האחר.

למעלה