בגידות

Gordival

New member
בגידות ../images/Emo190.gif

מעולם לא בגדתי בבחור. תמיד חשבתי שזה דבר נוראי לעשות, אפילו לחשוב עליו. אם מישהו היה בוגד בי הייתי מרגישה נורא עם זאת, מצאתי את עצמי יושבת אתמול בבית קפה, עם חברי לחיים, ועם ידיד טוב, שלי ושלו (שבעבר היה לנו עניין.. שעדיין לא ממש סגור), בוחנת את החבר וחושבת כמה השפתיים שלו יראו טוב על השפתיים שלי... יכול להיות שזה עקב בעיות עם החבר יכול להיות שאני כבר בקשר הזה יותר מדי זמן ויכול להיות שהדבר הלא סגור שיש לי עם הידיד הזה צריך להיגמר משהו (אולי בנשיקה כדי ששנינו נבין שזה לא זה והמעגל המטורף הזה של שנינו ייגמר כבר). אז יצא לי לחשוב על בגידה אתמול לא משהו נוראי.. רק נשיקה ולא עשיתי כלום ובכל זאת...האם אני אדם רע? האם יצא לכם לבגוד בעבר בחבר\ה?

shirazlovemor

New member
לי אישית עוד לא יצא לבגוד

ולא פעם התחמקתי מקירבה עם בחורים אחרים בזמן שהייתי תפוסה

את לא אדם רע

לי יצא לבגוד מתוך משבר שהיה לי בקשר והכל הסתכם בנשיקה וחצי ליטוף ואחר כך בכיתי והרגשתי נורא לחבר דאז לא סיפרתי אבל בכל פעם שהיינו נפגשים זה היה מכרסם אותי עד שהקשר נגמר . במשפט אחד: תשלטי ביצרים שלך לא תמיד זה שווה , כפנטזיה כן לא יותר מזה !

זכוכיות

New member
רוב הסיכויים שגם החבר שלך,

מתישהו, דמיין מצב כלשהו עם מישהי אחרת. כלומר, גם כשאני מאוהבת עד השמיים ובחזרה, יוצא לי לפנטז על מצבים אינטימים\ רומנטים עם בחורים אחרים. קורה, השאלה היא מה עושים עם זה. אז לא, את לא אדם רע. גם אם היית בוגדת לא היית בהכרח אדם רע, יכלת גם להיות אדם טועה. כן, יצא לי לבגוד באמת (כלומר, לאורך זמן) בשתי מערכות יחסים קצרות, שבהן לא אהבתי את בן זוגי. היתה לי גם תקרית נשיקה עם האקס בתחילת הקשר עם בן זוגי הנוכחי, אבל אני מסרבת לקרוא לזה בגידה (הדבר הראשון שעשיתי אחר כך היה לספר לו).

זכוכיות

New member
נפגע, כעס, סלח.

זה היה בחודש הראשון שלנו ביחד, מאז עבר הרבה מאוד זמן (שנה וחצי), הוא עשה את הבחירה הנכונה...

נ ט ע 9 1

New member
אני הייתי מקשרת את זה

לבעיות הקטנות שצצות עם החבר, הרי כמה ש'יש שם עניין לא סגור', כשטוב לך עם החבר הנוכחי ה'עניין הלא סגור' לא ממש יטריד את מנוחתך, עם זאת כשלא ממש נחמד עם החבר, פתאום הדשא של השכן נראה קצת יותר ירוק, והראש 'מתפנה' לחשוב על אחרים כמישהו פוטנציאלי, וכמו שסינית חכמה פה אמרה, הכי טוב להשאיר את זה בגדר פנטזיות, כדי לא להרוס קשר קיים, לא מכירה קשר בריא ללא ויכוחים/חיכוכים.. תמיד יהיה איזה רגעי משבר קלים שייתנו לנו ת'הרגשה של:'מה אני עושה עם הבנאדם הזה?.., עם השני הייתי וודאי הרבה יותר מאושרת, הוא לא היה נותן לי להרגיש כ"כ רע עם עצמי כמו שזה עושה', אבל כמו שזה נשמע, ככה זה, משברון, קורה, עובר חולף מעל פנינו, כל שנותר לעשות הוא להחזיק טוב טוב ולא ליפול בסיבובים, למי אין כאלה?.. כשתאבדי(לא מומלץ) את הנוכחי, ואולי תהיה עם ההוא, אולי תלמדי להעריך את מה שיש לך ביד.. אולי איזה הפסקונת תעזור לך טיפה, מה אומרת?

Gordival

New member
אין מה לומר. את צודקת

בכל קשר יש משברים ויכול להיות שאת צודקת במשפט הראשון שלך- שאם לא היה בעיה עם החבר.. לא היתי חושבת על ההוא עם העניין הלא סגור מהעבר.... אבל לפעמים כשמשאירים דלתות פתוחות , במיוחד כאלה שהן קצת יותר מסקרנות, יכול להיות שהם ימשיכו להעסיק אותך, גם אם טוב לך ואתה מאושר... אולי... בכל אופן יש משפט כזה... הסקרנות הרגה את החתול.... אז ... כנראה שאתם צודקים

תגובה

אם לא בגדת, זה בסדר. מותר לפנטז. לא בגדתי, אבל בגדו בי כמה פעמים. אם הקשר עם הידיד חשוב לך, שמרי אותו והשקיעי בו בכוונים הרצויים לכם. אם את אוהבת גם את חברך, השקיעי היטב בקשר הזוגי אתו. עם הידיד פתחי יותר את הדבור ואת הענין ולא את המתח ואת המגע.

ס א ט י ן

New member
את לא בן אדם רע

את אנושית וקורה לפעמים שיש מחשבות "אסורות". בעיקר כשנמצאים בתקופה פחות טובה עם בן הזוג.... אני מתעבת בגידות. זה הדבר הכי אגואיסטי שבן אדם יכול לעשות. גם אם איי פעם תעלה בי המחשבה "לבגוד", אני לא אעשה את זה בגלל שאני יודעת שאם בן זוגי אי פעם יבגוד בי אני אשבר, אתרסק, כל האמונות שלי בנוגע לאהבה יתנפצו. זה יהרוס אותי. יקח לי המון זמן להתגבר על משהו כזה. ומשהו אומר לי שגם החבר שלי ירגיש בערך אותו דבר אם אני אבגוד בו. והרי אני כל כך אוהבת אותו, אז איך אני יכולה לעשות משהו כזה למישהו שאני אוהבת? אנשים שבוגדים הם אנשים חלשים לפי דעתי. ואם אתה לא אוהב מספיק את בן הזוג עד כדי כך שאתה מעדיף לבגוד בו מאשר למנוע ממנו את ההרגשה הנוראית ברגע הגילוי, אז עדיף שתגיד לו "ביי ביי" ותפרק את החבילה. אין שום סיבה לבגוד.

אמממ

לא יצא לי לבגוד.... עד שלא יהיה לי ארוס אז אני מסכימה לעצמי דברים בקטנה וכאלה חח כאלו לא יהיו לי ייסורי מצפון נראה לי אבל עדיין אם יהיה לי חבר אז מן הסתם אני יאהב אותו אז לא ירצה שהשפתיים שלי יהיו על של מישהו אחר כי זאת אהבה ואם הייתי נמשכת ליותר מדבר אחד שזז לא היתי חברה שלו וככה לא הייתה בעיה אבל וואללה אם מישהו יעשה לי את זה.. יקבל מכות חח

Gordival

New member
אני חושבת..

שהמחשבות האלה עולות אולי מדי פעם... האמת שאני חושבת שהם עלו לי בראש פעם ראשונה עכשיו.. אחרי כמה וכמה קשרים שהייתי בהם אבל יש דברים שמתחילים בגדר מחשבות וגם מסתיימים במחשבות בלבד (בניגוד למחשבות אחרות שמסתיימות במעשים) ואני חושבת ששם עובר הגבול... שקראת לו אהבה (וזה מה שאני חושבת שקרה לי.. מחשבות מחשבות... אבל בלב אני יודעת שאני לא אעשה לו דבר כזה... או לעצמי.. שאני פשוט לא מסוגלת באמת לבגוד בחבר שלי...) משום מה יש לי את ההרגשה, כמו שמישהו אמרה כאן, שלבגוד זה דבר אגואיסטי שלא מתחשב באדם האחר ואם אותו אדם באמת חשוב לך אני לא חושבת שאפשר לעשות את זה...

למעלה