בגידה.

בגידה.

שאשה בוגדת בבעלה עם אשה אחרת. היחסים בכלל עוברים לפסים אחרים.. הבעל מגלה.. וקשה לו לחיות עם מי היא בוגדת..ולא עם הבגידה... כבר שמעתי הכל אבל זה יוצא מין הכלל בגלל שהוא הולך על אקסטרים ונילחם על ילדיו בגלל מערכת היחסים שפיתחה עם האשה.. ולא בגלל שבאמת חושב לגדלם..כי הוא די מנותק ממה שקורה איתם. עצם הבגידה עם אשה כואבת לו יותר. האם זה באמת כך שניבגדים עם אותו המין..האם שאלת המוסריות בחינוך הילדים בסכנה?

a n a t i 3 3

New member
בגידה היא בגידה

הבגידה היא של האישה עצמה כלפי בן זוגה בלי קשר לאישה/איש/כלב/חתול שהיא שכבה איתם. יכול להיות שאצל חלק מהנבגדים הקושי והכאב משתנים אם זה איש או אישה... אבל עוצמת הקושי והכאב שלהם לא מפחיתים את אי המוסריות של הבגידה.

אכן..אך...

מילא כאב הבגידה. אבל השאלה כאן היא האם להלחם במשמורת על הילדים כי לא ניראה לו מוסרי לגדל את ילדיו שיש לה "בת זוג" למרות שעד שלא ידע עם מי היא בגדה..לא חשב ללכת על משמורת בלעדית.. ועוד שאלה.. האם ההשפלה גדולה יותר שבוגדת יחד עם אשה ולא עם גבר אחר?

ואולי, ...שיציע לה ש..

טוב, לא חשוב, עוד יהרגו אותי פה...
"במקום שאין בני אדם - יש שקט!"

לדעתי...

בגידה היא צורבת ומשפילה ואין לשער את הכאב של הצד הנבגד ולכן הצעדים שנוקט צד זה אינם בד``כ הגיוניים אלא הצלת הכבוד שנרמס כך גם בגירושין רגילים לא תמיד מבינים הצדדים שהילדים בתווך ואינם כלי מלחמה ביד מי שיהיה... ולדעתי... הילדים נבוכים ממצב שכזה או שאינם מבינים דיים את הפירוד,במיוחד אם היה פתאומי. מי שלא הכין את ילדיו למצב החדש , עלול לערער את היציבות הריגשית ולהובילם למצב של חוסר תיפקוד בחיי היום יום וגם לחוסר מוסריות- בגלל הדוגמא שקיבלו בביתם , וצריך להדגיש שהכל לפי סף רגישותו של הילד... ``זעקת הילדים``

מיקי 43

New member
מיכלי

בגידה היא בגידה עם מי ואיך זה שולי לחלוטין עצם המעילה באמון זאת הבעיה אני ניבגדתי ע'י אישתי דא'ז עם אישה ותפסתי על חם וזה לא משנה עם זה עם ידית הדלת או חור המנעול מה שמשנה זה דבר אחד ויחיד והוא הכל מעילה באמון כל השאר חארטה מיקי

בעיניין הילדים

בגלל שניבגד עם אשה.. רואה ביחסים אלו ..כלא מוסריים..ולכן נלחם על משמורת.. אם היתה בוגדת עם גבר... היה שוכח מהילדים. לדעתי בלבד נילחם פה על כבודו וזה הכל.

יש כרגע רק שאלה אחת

אני לא נכנסת ללמה הוא מנתנק באופן רגיל מהילדים... אני רוצה לדעת מדוע לדעתך ואם זה נכון לעשות...להלחם באם על משמורת בגלל שיש לה בת זוג.. וכיוון שהוא דתי ובעיניו זה לא מוסרי...חס ושלום הילדים ידבקו...בגלל זה נלחם על משמורת..זה הכל. עד עכשיו לא התייחסת לשאלה הזו.

מיקי 43

New member
בשאלתך ענית

האיש דתי מה שמניע אותו זו הדת ובדת זה יותר מפסול לכן עתיק יומין הוא לדעתי שום דבר לא מדבק ולא נלחמים על ילדים בגלל שלאמא יש זוגה הייתי נלחם על ילדים בכדי שיהיה להם הטוב ביותר והתנאים הטבים ביותר לגדול ולקבל חינוך וערכים של בני אדם העדפות מיניות לא הופכות מישהו לחיה אם הוא אדם כזה ישאר

הכאב אדיש למין, גזע, דת ולאום

הכאב נובע מכך שבן הזוג מעדיף אחר. ממש לא משנה מה יש לאחר הזה בין הרגליים.

אולי הבגידה כפולה

גם לרמות במשחק גם להכניס "חיילים" ממשחק אחר לגמרי. משחק שאתה בכלל לא מכיר ולא יודע מה החוקים שלו. לבגוד עם אישה זה כמו לעבור לדבר בשפה אחרת, שפה שלא מכירים ולכן אין גם שום דרך להתמודד איתה.

צודקת

חושבת שזה עיניין של סטיגמה,של פחד, של הלא נודע.. ובמקום להיות עם ראש פתוח..שאהבה זה אהבה..ויחסים בין בני אדם..שהם טובים..אז יש שמחה. הפחד שהילדים יראו יחסים שאינם "מקובלים"..אוי ..הם עוד ידבקו ... הפחד מניכור חברתי ומה יגידו השכנים...וכמובן ההשפלה הסופית שנעזב למען אשה.. מה יקרה לילדים שגרים עם שתי נשים? מה הם בדיוק מבינים..ואיך הם מקבלים את זה? בסופו של דבר הם שואלים שאלות..איך מתמודדים עם זה.. זו סוגיה שקשה לענות עליה. יש לי ידידה אחרת..שהתגרשה. ונמאס לה מגברים..כמה שנים חיתה לבד..לא רצתה לפגוש גבר אחד..פשוט הרימה ידיים. גדלה את הילדים לבד..קשה. ויום אחד פגשה אשה. אשה במניותה אך בצורתה ניראית כגבר...והן התאהבו. הידידה הזו היא כמו מלכה. הן כבר מבוגרות..אך עדיין יחד...הילדים של הידידה מזמן נישאו ואפילו ילדו לה נכדים..והן עדיין ביחד. בת הזוג עובדת..מסדרת..והידידה מתפננת. כמו שצריך. יש לי ידיד דתי. אמר לי שאשה צריכה להרגיש אצל בעלה כמו נסיכה. אם זה לא כך..צריך ללכת. אולי הוא צודק. היא קמה והלכה ואחר כך מצאה אהבה חדשה באשה. כבר מרגישה שראיתי הכל.

a n a t i 3 3

New member
לדעתי רוב הגברים ירגישו יותר.......

מושפלים אם האישה שלהם תיבגוד עם גבר! גבר אחר הוא מתחרה, חיזוג לזה שהם לא היו מספיק טובים... אישה זה עניין של נטיות - מה שמוריד מהם את האשמה.

מצחיק, לו היא היתה בוגדת עם אשה...

היה לי קל בהרבה... לו היא היתה בוגדת עם אישה ולא עם גבר אחר, זה לא היה המצב שבו היא העדיפה גבר אחר על פני, זה לא היה מצב שבו גבר אחר הצליח לתת לה את מה שהיא חיפשה, ואני נכשלתי בזה... אלא זה היה מצב שבו לא יכולתי לתת לה את מה שהיא חיפשה מעצם היותי גבר, וממילא, לא נתתי - ההאשמה העצמית שלי בבגידה שלה, היתה פחותה בהרבה מהמצב שבו אני, הגבר, לא ידעתי לספק לה את מה שגבר אחר כן ידע לתת. לא היה המצב שאני לא מצאתי את דרכי אל ליבה - בשעה שהוא פרט על מיתריה כוירטואוז מיומן. אני מעריך, שהביטחון העצמי שלי לא היה נפגע עד כדי כך, ולא הייתי חושש כל כך לנסות, ולפחד שוב להיכשל באותה המידה. אבל זה אני...

למעלה