בגידה

מצב
הנושא נעול.
בגידה

בגידה
שוכנעתי מעל לכל ספק במעשיה של אשתי ויש ביכולתי מספיק להתעמת אתה, אם כי לא מספיק מבחינה משפטית. התייעצתי עם חוקרים פרטיים והבנתי שהבחירה נעה בין לא-חוקי ללא-ישים וארוך. מה תהיה ההשפעה של הוכחה ניצחת (תמונה, הקלטה וכד') על תוצאות גירושין (ילדים, רכוש, מזונות) אם נגיע לזה? האם להמנע מפיצוץ הפרשה ללא הוכחה?

תשובה

בגידה
שוכנעתי מעל לכל ספק במעשיה של אשתי ויש ביכולתי מספיק להתעמת אתה, אם כי לא מספיק מבחינה משפטית. התייעצתי עם חוקרים פרטיים והבנתי שהבחירה נעה בין לא-חוקי ללא-ישים וארוך. מה תהיה ההשפעה של הוכחה ניצחת (תמונה, הקלטה וכד') על תוצאות גירושין (ילדים, רכוש, מזונות) אם נגיע לזה? האם להמנע מפיצוץ הפרשה ללא הוכחה?
תשובה
ניאוף של אשה מצדיק גירושין אך אין בו כדי להשפיע על חלוקת הרכוש והמשמורת של הילדים. אשה נואפת מאבדת זכותה למזונות עד הגט.

הבהרה

תשובה
ניאוף של אשה מצדיק גירושין אך אין בו כדי להשפיע על חלוקת הרכוש והמשמורת של הילדים. אשה נואפת מאבדת זכותה למזונות עד הגט.
הבהרה
אם כך, אני מבין שאין טעם לחכות עם הגילוי המרעיש עד להשגת הוכחה "משפטית" וחוקית. הרכוש - ללא שינוי, הילדים - ללא שינוי (סביר שאצלה, לא?). מאחר ועובדת ומרוויחה היטב - אני מניח שלמזונות לא יהיה קשר להוכחת הבגידה. הבנתי נכון? אני יכול לפרוק מבלי להתאמץ להשיג הוכחות?

תשובה

הבהרה
אם כך, אני מבין שאין טעם לחכות עם הגילוי המרעיש עד להשגת הוכחה "משפטית" וחוקית. הרכוש - ללא שינוי, הילדים - ללא שינוי (סביר שאצלה, לא?). מאחר ועובדת ומרוויחה היטב - אני מניח שלמזונות לא יהיה קשר להוכחת הבגידה. הבנתי נכון? אני יכול לפרוק מבלי להתאמץ להשיג הוכחות?
תשובה
ללא הוכחות לא תקבל פסק דין של גירושין.

blackjack10

New member
מגיע לבוגדת,בוגד עונש כלכלי גם

לא הבנתי
אני מניח שלהתגרש לא תהיה בעיה. מהיכרותי עם אשתי (?) היא בוודאי לא תמנע ממני את זה. השאלה מה תהיה השפעת ההוכחה על תוצאות הגירושין.
מגיע לבוגדת,בוגד עונש כלכלי גם
אם החוק רואה בבגידה עבירה אז יש גם להטיל עונש. הבוגד צריך להפסיד את כל הרכוש וכך גם נקבע במקרים רבים בבית המשפט וברבנות באופן. חרדית שבוגדת מסתכנת גם ביותר מכך והיא לא תעיז. יש לזכור שאישה או גבר שבוגדים מסכנים בריאות את בן הזוג במחלות בנוסף להונאה שבעניין. מנסיון רק שצריך סבלנות וצריך לעמוד על שלך מול המערכת הסוציאלית ועורכי הדין של הצד השני. על הנבגדת גם לשלם עבור הוצאות החקירה והוצאות המשפט.

וחוקיות הראיות?

תשובה
וחוקיות הראיות?
הבנתי ששיטות המעקב הנפוצות (ציתות, צילום וכד') אינן חוקיות. בהנחה שאשיג הוכחות ע"י חוקר פרטי, ולו רק לטובת העימות הפנימי ולא לטובת שימוש בבתי משפט/דין - האם הדבר עלול להתנקם בי ולהוות עבירה פלילית? האם, כל עוד אשתמש בהוכחות לטובת מניעת הכחשות אני מסתכן מבחינה חוקית? אם כן - מה גובה הסיכון? המון תודה...

לא כל החוקרים עוברים על החוק

וחוקיות הראיות?
הבנתי ששיטות המעקב הנפוצות (ציתות, צילום וכד') אינן חוקיות. בהנחה שאשיג הוכחות ע"י חוקר פרטי, ולו רק לטובת העימות הפנימי ולא לטובת שימוש בבתי משפט/דין - האם הדבר עלול להתנקם בי ולהוות עבירה פלילית? האם, כל עוד אשתמש בהוכחות לטובת מניעת הכחשות אני מסתכן מבחינה חוקית? אם כן - מה גובה הסיכון? המון תודה...
לא כל החוקרים עוברים על החוק

תשובה

בגידה
תשובה
נראה שהבנת את המצב בצורה מדוייקת - לבגידה אין שום השפעה במצבך (כאשר אין שאלה של מזונות אשה והאשה ממילא תסכים להתגרש), חבל על הזמן והכסף להשיג ראיות, ואתה יכול לספר לה מה אתה יודע, גם בלי לחכות לראיות... הסיבה היחידה להפעלת חוקר בענין זה, היא רצונך לספק את סקרונתך, ענין שבהחלט יכול להיות לו משקל סובייקטיבי, רק תזכור שזה דומה קצת ללגעת בשן כואבת...

מצב
הנושא נעול.
למעלה