בגידה

1שירי לי

New member
בגידה

גיליתי שבעלי בוגד בי ....אין לי כוחות להתמודד עם זה .. מה עושים עם הכאב ?

דיאן2

New member
הי שיר

להתמודד את חייבת השאלה מה את מחליטה לשוחח איתו ואולי לקבל תשובות שליליות , לומר בגלוי אני יודעת!!!! או להבליג ולהמשיך הלאה..... תלוי מהו מצבך הכלכלי, משפחתי (ילדים) וכו'..למרות שזה כואב!!! בהצלחה....

1שירי לי

New member
הוא כבר יודע

הוא מכחיש במרץ למרות שאין אפשרות שזה לא נכון .. אני כל כך מבולבלת , כאילו מישהו טרף לי את כל הקלפים בחיים .. יש להו ילד באמצע ואני מפחדת שהכעס שלי יטפטף החוצה אליו , בא לי לצרוח . תודה על הסימפטיה , פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה אולי כדי להבין סופית שזה קרה .

בוסמת1

New member
זה לא סוף העולם

היי שירי לי, אני לא יודעת בת כמה את בדיוק. אבל אין קשר לילד. את ההחלטה שלך תעשי בהתאם למה שטוב לך. נקודה. אני מתארת לעצמי שאת מרגישה הכי "חרא" בעולם כרגע. והרגשת דחייה עצומה ופגיעה. השאלה היא למה נראה לך שהוא בגד? האם זה היה ברור שדבר כזה יקרה? האם אין כבר אהבה ביניכם??

seeyou

New member
../images/Emo140.gif-יש לך גישה בוגרת.

מאחר ואת לא רוצה להתמודד,לפרק את העסק... פשוט את רוצה לטפל בתופעה ,בכאב,ולא ב"מחלה" הבגידה. תביני את המשמעות של המשפט הבא ותשנני אותו: "אין אדם נפגע כל כך ע"י מה שמתרחש כמו שהוא נפגע ע"י מה שהוא חושב על מה שמתרחש." אם תתני לבגידה חשיבות נמוכה הכאב יחלש בהתאמה! יוסי keep smiling

ס ו ד י ת

New member
שירי לי שלום

מאוד הייתי רוצה לדעת כיצד גילית שבעלך בוגד בך?אני יודעת כמה סימנים אבל אולי יש עוד..אני יודעת שסוגרים את הפלא בבית אני יודעת שיוצאים בערב לשוחח בחוץ בפלאאני יודעת שיוצאים "למפגש גברים"אני יודעת כשיוצאים לבד לבלותיש עוד סימנים?וכיצד את גילית? תודה

1שירי לי

New member
לסודית - תשובה

לי היה "מזל" אם אפשר לקרוא לזה ככה... הם נופלים בקטנות ..תבדקי פירוט שיחות למספר שחוזר על עצמו תבדקי בשיחות יוצאות / נכנסות לפלאפון/טלפון מסוים שנראה לך מוזר ,תרשמי לעצמך את הזמנים שהיו שיחות כאלו ותנסי להצליב נתונים עם מה שגילית . תבדקי בדיסקרטיות כל מה שאפשר , תעזרי בחברים / חברות שאת בוטחת בהם לחלוטין !! אל תגלי את הקלפים שלך לפני שאת בטוחה , אחרת אם הוא באמת בוגד , הוא יזהר ולא תצליחי לגלות דבר . אני מקווה , בשבילך , שלא תמצאי דבר , לפעמים אני מצטערת שחיפשתי כי הכאב שאת פוגשת הוא נוראי . אבל אם אין אמון אין כלום וחוסר וודאות על פני 20 שנה הוא לא אופציה בעייניי.אבל כל אחד צריך להחליט מה מתאים לו , זה תחום אפור ...אני האחרונה שאשפוט כאלה שהיו מעדיפות להתעלם .

שירי לי

גילית שבעלך בוגד בך. את אינך מאמינה וכואבת. תחווי את הכאב מותר לך. תהיי בתוך התהליך הכואב הזה, ככול שיעברו הימים, תראי הכל יותר צלול ובהיר. רק אז תחליטי מה הלאה. אל תמהרי לקבל החלטה גם אם נראה לך סוף העולם. קחי לעצמך את הפריווילגיה לבחור מה את עושה עם האינפורמציה הזו ועם עצמך. הוא בודאי יכחיש הכל (כדרכם של הגברים), הוא יבחין כי פנייך אינם כתמול שלשום אבל ישחק את תפקיד הבעל הנאמן. ואת? תעבדי את הנתונים ותעשי איתם מה שטוב לך. רק מה שנכון לך.

פיאנו

New member
האם יש לך הוכחות?

לא כל כך הבנתי איך את קושרת את השיחות החוזרות לטלפון מסויים לבגידה. בדקת מי עומד או מסתתר/ת מאחורי המספר האנונימי? מה בעצם מצביע בודאות על בגידה? כשאת כותבת שהוא מכחיש או מתכחש,למה הוא מתכחש? להוכחות,לסימנים,לחשדות למה? אני מכיר אשה שעכשיו היא גרושה,אבל לפני עשר שנים כשהיתה נשואה,חשדה בבעלה שהוא בוגד בה.היא היתה משוכנעת בבגידה, היו לה סימנים, מספרי טלפון,מספרים חוזרים, הכל חוץ מהוכחה חותכת(לא בשביל בית משפט אלא לעצמה).מרוב כעס וכאב היא החליטה לנקום בו ושכבה עם מספר גברים מזדמנים שהכירה.לקח לה חמישה גברים כאלה כדי להתאושש קצת מהכעס הקנאה והכאב, ולהתחיל לברר ולבדוק עם מי בעלה בוגד.בקיצור הסתבר שלא דובים ולא יער לא היתה בגידה היו רק חשדות לא מבוססים.הסיפור הזה היה מצחיק לולא היה עצוב.לכן אני שואל האם יש הוכחות ברורות לבגידה?

meshi4

New member
חשדות ........תראו למה זה מוביל.

פנתה אלי אישה [כנראה פנויה] באייסיקיו.התחילה באיומים שאזהר ממנה.היא עוד תתפוס אותי.
.והיא יודעת שאני עם....כנראה מישהו שהיא יוצאת איתו[פנוי].ושאדע שהוא כרגע עם x [כתבה שם]צעירונת. כתבתי לה:"שאין לי מושג על מה היא מדברת.ואם היא יודעת שהוא לא נאמן לה.שתעיף אותו לכל הרוחות".ענתה לי:"אבל אני חולה על הבהמה" הגבתי:"אז תמשיכי לסבול.תורידי מערכך ומכבודך.וכך יתייחסו אלייך" ."תראי למה זה גרם לך?.שאת עושה מעצמך צחוק.פונה לנשים באייסיקיו .מאשימה,מאיימת.אינך יודעת עם מי את משוחחת.הצד השני לא מבין מה את רוצה ממנו." היא:"טוב,אל תעצבני אותי" ואני בסבלנות רבה :"חבל על העצבים והבריאות שלך."אחד כזה לא שווה שתתבזי כך בשבילו" ואז כתבה:"שלום לך ותודה. רק רציתי לשתף במקרה המוזר שקרה לי השבוע.חשבתי לעצמי:וואו.החשדנות מוציאה את האדם מדעתו.גורמת לו לעשות מעשים מבזים. סוף שבוע נעים לכם.

seeyou

New member
אחד כזה לא שווה שתתבזי ....../images/Emo8.gif

ישנם שתי קבוצות אנשים ... האחד שעושה זבל מזהב והשניה שעושה זהב מזבל. חדשות טובות: רוב האנושות נמצא בקבוצה הראשונה.... יוסי

meshi4

New member
יוסי.שכחת קבוצה אחת.../images/Emo3.gif

שעושה זהב מזהב.[יש עוד כמה צדיקים.לא?

seeyou

New member
לא שכחתי כלל-אבל אם נגלה אותה

לאחרים ירדפו אותה כ"פגע" רע..... ראית סרט היומן?

meshi4

New member
יוסי.../images/Emo31.gif

מרוב שאני רוקדת
. שכחתי מסרטים.

הרשי לי לספר כאן, בהמשך לרשומה שלך

גם אני חווה כעת ממש כעת,טרי טרי, סיפור של בגידה, שנתאמתה לחלוטין הודות לטלפון הנייד........ בן זוגי ואני חיינו בכייף על מי מנוחות, אלא שהחיישנים האינטואיטביים שלי, שידרו לי שאין הכל כשורה במחוזיינו. אך לא חשדתי שיש צלע נוספת, אפשרות זו חלפה במחשבתי, אך כנראה לא התעכבתי....... בוקר אחד, הבן-אדם שכח את הנייד.....לא יודעת מה קרה לי באותו יום, אבל "חיטטתי" בשמות, וב.....SMS שומו שמיים!!!!!! יש אחת אחרת על פני!!!! ברור מעל לכל ספק!!!! ההודעות ממנו אליה ולהיפך לא היו מביישות סרט כחול, בלשון המעטה. אני מניחה שכל קורא יבין שעוגמת הנפש שלי היתה עצומה......לא מצאתי נפשי מצער....... בסופו של דבר פניתי אל בן זוגי.....לא נענייתי כל אימת שדיברתי או שאלתי את ה"למה"..... אבל, חטפתי מנה הגונה, על כי אי אפשר לתת בי אימון! אני מסתכלת אל תוך דברים אישיים! ועשיתי דבר שלא ייעשה! הוא הכריז חד וחלק שאני לא אמינה..... מעולם לא פתחתי מעטפה לא לי, ובטח שלא הבטתי בנייד שאינו בשימושי, מה קרה באותו בוקר? לאלהים פתרונים.......... כעת אני קוראת את הסיג והשיח בפורום זה, אין זה בחזקת צרת רבים וכו....אך בהחלט אני שואבת.....והנה גם החלטתי לחלוק.

seeyou מה לעשות, אני בד'כ מסכימה

עם דעותיך, יש לך חשיבה רציונלית ושיקול דעת הוגן. וגם פתגמים מתאימים למקרים שונים.

1אפי1

New member
אין כמו האמת!!

זה שגילית זה עדיין לא אומר כלום תגשי לבעלך ותגידי לו שגילית תראי איך הוא מגיב, מה חסר לך או לזוגיות שחיפש זאת בחוץ. אל תאגרי את הכאב את בסוף תתפוצצי!

1שירי לי

New member
לאפי - יותר שוביניסטי מזה - אין

מה שחסר לי או לזוגיות ???????? תגיד לי ילד מאיזה עץ ירדת שאתה מניח שהאשמה לבגידה היא באישה או בזוגיות ? גברים בוגדים , הם גברים בוגדים ואין פה מה להבין ,אם המסגרת לא מתאימה אפשר לצאת ממנה , ובגידה היא פתרון פחדני וילדותי של מי שרוצה להנות מכל העולמות . צר לי לאכזב אותך אבל אני לא הולכת לפשפש במעשיי , כי גם אם היו נוראיים , והם לא !! לבגוד זו לא אופציה בקשר מחייב - זה גזר דין מוות לאמון ביחסים !! ואין לזה הצדקה - חד וחלק !!

פיאנו

New member
לנישואין לבגידה וגירושין צריך שניים

וגם לטנגו.גם אם את לא מסכימה, אלה הם החיים.

למעלה