הרשי לי לספר כאן, בהמשך לרשומה שלך
גם אני חווה כעת ממש כעת,טרי טרי, סיפור של בגידה, שנתאמתה לחלוטין הודות לטלפון הנייד........ בן זוגי ואני חיינו בכייף על מי מנוחות, אלא שהחיישנים האינטואיטביים שלי, שידרו לי שאין הכל כשורה במחוזיינו. אך לא חשדתי שיש צלע נוספת, אפשרות זו חלפה במחשבתי, אך כנראה לא התעכבתי....... בוקר אחד, הבן-אדם שכח את הנייד.....לא יודעת מה קרה לי באותו יום, אבל "חיטטתי" בשמות, וב.....SMS שומו שמיים!!!!!! יש אחת אחרת על פני!!!! ברור מעל לכל ספק!!!! ההודעות ממנו אליה ולהיפך לא היו מביישות סרט כחול, בלשון המעטה. אני מניחה שכל קורא יבין שעוגמת הנפש שלי היתה עצומה......לא מצאתי נפשי מצער....... בסופו של דבר פניתי אל בן זוגי.....לא נענייתי כל אימת שדיברתי או שאלתי את ה"למה"..... אבל, חטפתי מנה הגונה, על כי אי אפשר לתת בי אימון! אני מסתכלת אל תוך דברים אישיים! ועשיתי דבר שלא ייעשה! הוא הכריז חד וחלק שאני לא אמינה..... מעולם לא פתחתי מעטפה לא לי, ובטח שלא הבטתי בנייד שאינו בשימושי, מה קרה באותו בוקר? לאלהים פתרונים.......... כעת אני קוראת את הסיג והשיח בפורום זה, אין זה בחזקת צרת רבים וכו....אך בהחלט אני שואבת.....והנה גם החלטתי לחלוק.