בגידה

cici4

New member
בגידה

בגדתי, בגדתי בחבר שלי ולא פעם אחת,אני מרגישה רע עם זה. בגלל זה סיימתי אתמול "מערכת יחסים" שקיימתי במקביל עם מישהו שהתאהבתי בו,התאהבתי בו באמת... גם לו יש חברה כבר שנתיים והוא גם בגד בה איתי. התאהבנו לא שלטנו בכלום, ראינו רק את עצמנו במרכז העולם.אף אחד לא ידע ולא יודע,זה סוד אתמול היתה לנו שיחה,החלטתי שאני לא יכולה להמשיך ככה במקביל וזה או שאנחנו נשארים עם בני הזוג שלנו או שאנחנו נהפכים לזוג-ניהיה יחד,לא נצטרך להחביא את זה יותר בתחילת הקשר" שלנו הוא אמר לי שאם אני אפרד מחבר שלי הוא יפרד ממנה בלי שום בעיה וניהיה יחד זה מה שציפיתי שהוא גם יגיד לי אתמול-בואי ניהיה יחד.זין על כל העולם אבל זה לא מה שהוא אמר הוא אמר שהוא לא יכול להיפרד ממנה,כי אין לו סיבה והיא לא תבין למה סיבה?אני לא סיבה מספיק טובה? החלטנו שאנחנו חותכים ונשארים איתם,הוא אמר את המילה האחרונה ואני?מאוכזבת שהוא ויתר עלינו ככה,אחרי כל המילים היפות הרגשתי שיש משהו בנינו -זה לא היה רק בשביל הסקס אנחנו מאוהבים-וויתרנו כי אנחנו פחדנים הפסדנו אחד את השני,אני מרגישה פיספוס,היה יכול להיות בנינו משהו טוב אני אוהבת אותו אני אוהבת את חבר שלי אני אוהבת את שניהם הגיע הזמן להחליט אני יודעת שנצטער על זה אחר כך-גם הוא יודע.

seeyou

New member
"אני אוהבת את שניהם"-../images/Emo45.gif

אם ככה את מרגישה אז למה לנתק? ישנם הרבה נשים שנוהגות לחיות ב2 מערכות יחסים בו זמנית. "לשים זין על כל העולם " קצת קשה כמה שיהיה הזיין גדול הוא עדיין קטן ביחס לעולם! העולם מסתובב גם בשני מערכות בו זמנית 1-הגלוי-יחסים על פי הספר-ללא בגידות 2- סנסתר-תזיין כפי יכולתך....כול עוד אתה לא נתפש. אני חושב שהחבר צדק....את רק ממלא קטע קטן ביחסים שלו עם החברה שלו יוסי הערה אף צד(לא החבר שלך ולא היזיז) לא אוהב את הבוגדים....

בוגדת

מדברייך משתמע רק דבר אחד, אינך בוגרת מספיק ואינך בשלה מספיק למערכת יחסים ארוכה ואמיתית, המשיכי עם השוטיות שלך עד שתתבגרי. כשתתבגרי בודאי תכירי מישהו שאתו כן תרצי לבסס יחסים ארוכי טווח ולא תחשבי על קיום 2 מערכות יחסים במקביל. דרך אגב חישבי קצת איך היית מרגישה אם המצב היה הפוך וחברך היה מנהל מערכת יחסים נוספת.

תזרקי אותם!

ואני לא סתם אומרת את זה כדי להישמע כמו ורדה רזיאל ז'קונט. את לא אוהבת את החבר שלך, אולי את רגילה אליו, אולי את תלותית בו, אבל כשאוהבים מישהו לא מסוגלים להתאהב ולשכב עם מישהו אחר ולשקר לו במשך כל כך הרבה זמן. את אולי מאוהבת בבחור השני אבל זה בכלל לא משנה כי הוא לא רוצה אותך וכנראה רק ניצל אותך או לא מסוגל להיפרד מהחברה שלו גם בגלל שהוא רגיל אליה, תלותי וכדומה. את מאוד מאוד צעירה!!! את לא צריכה להתפשר על מערכת יחסים "באמצע", כזאת שאת אוהבת אבל לא מספיק כדי שתהיה המערכת היחידה שלך. אלה לא שני האנשים היחידים בעולם! תזרקי את שניהם ותמצאי מישהו שתאהבי רק אותו ולא תרגישי צורך להסתכל לצדדים!

הוא לא רצה חברה שבוגדת בחבר שלה

בתשובה שלו הוא אמר לך שהוא אוהב אותה יותר ממך. הוא גם אמר לך שאת לא סיבה. אם היה אוהב אותך יותר ממנה היית סיבה טובה מאוד להפרד מחברתו. את אומרת שאתם פחדנים, הוא לא פחדן הוא היה מספיק אמיץ לוותר עליך, הוא כנראה לא ראה בזה הפסד. כתבתי מלים קשות אבל כך זה נראה לי. תתנחמי באהבתו של חברך.

למעלה