בגידה?

miki1211

New member
לפוקהונטס היפה

את צודקת שוב בהכל, אחד הדברים שאני מטפטף לה (בלי הצלחה) מאז שהכל התפוצץ, שעכשיו היא צריכה להילחם עליי מחדש, והיא צריכה להראות חרטה, השקעה והכי חשוב אהבה!, בינתיים בלי הצלחה כמעט בכלל, היא טוענת בכל הזדמנות כמה היא רוצה אותי חזרה, וכמה היא למדה את הלקח, וזה היה טעות וכ'ו, אבל אני ממש לא רואה השקעה, חרטה ואהבה בצורה שאומרת אני אעשה הכל בשבילך מעכשיו, ואגרום לך להתאהב בי מחדש ולסמוך עלי מחדש, היא לא עושה כמעט כלום, עד שאני מעיר לה על זה (אנחנו גרים ביחד, התפצלנו לחדרים שונים, ואני משתדל לצאת מהבית כמה יותר, וזה לא קשה במיוחד עקב המשמרות שלנו), ואז היא אומרת שוב אני מתנצלת. וכן את צודקת אני כבר רואה את הפחד שהיא תצא לבד (יום חמישי הקרוב, מסיבת רווקות+שישישבת אצל ההורים שלה מסיבה של חברה שלה מהצפון) ושלא לדבר על מילואים, זה באמת כבר יהיה מפחיד. הבטן שלי מתהפכת כל הזמן, כי אני לא סומך עליה בגרוש כרגע, ואני לא יודע עם הם מדברים או מתראים עכשיו בעבודה (גיליתי הכל דרך פירוט שיחות מפלאפון), מטלפון של העבודה וכ'ו, ובכלל אם היא עושה/עושים דברים מאחוריי הגב שלי... הוא עדיין לא מניח לה, ומנסה להפריד בינינו (הוא שלח לי מייל שזה עדיין נמשך ושאני נאיבי, אני ממש לא מאמין לזה כנראה שהיא נפלה על איזה בחור מ"חיזור גורלי", והוא התאהב בה בטירוף תוך שבועיים ואמר לה ולי (התקשרתי להזהיר אותו להתרחק ממנה )שהוא אוהב אותה ורוצה להתחתן איתה, ואפילו יעבור תפקיד בשבילה- מה גברים עד כדי כך אוהבים נשים שמדברות על סקס?? לא היה מגע וזה כבר בטוח (ביררתי איתו, והוא תאמיני לי רוצה שניפרד, אז הוא אפילו משקר, אבל גם הוא אמר שלא היה מגע..)). ולסיום את צודקת והסברתי לה שהיא צריכה להשקיע, בינתיים בלי הצלחה מרובה, ושוב תודה על היחס הלוואי וממנה הייתי מקבל יחס כזה...

שוב אני נאלץ לצאת מאלמוניותי...

קראתי בעיון את התגובות ואת תגובותיך לתגובות והרי לך דעתי. 1. גם אחרי שהיא עשתה מה שעשתה היא לא מרגישה מספיק אשמה, עמ"נ לרצות לפצות אותך או להחזיר אותך אליה - היא בוחרת לנסוע לצפון בדיוק בשיאו של המשבר ביניכם. 2. אתה חלש, לא מסוגל לקבל החלטה קשה, למרות שרוב האנשים ממליצים לך לקום ולעזוב. אני מעריך, אתה תישאר איתה, היא תמשיך באותה דרך ואתה תמשיך לסבול, עד שאולי הסבל יהיה כל כך גדול שלא תוכל יותר להמשיך איתה. עצתי לך, תחתוך עכשיו, אחרת תיאלץ לחתוך כשיהיה מאחוריך הרבה יותר סבל והרבה פחות כבוד עצמי... ומילה אחרונה לסיום, מישהוא פעם אמר, אנשים משועממים הם אנשים משעממים.

yaron7676

New member
תהיה ריאלי!!!!

מיקי, נראה לך באמת שלא היה בינהם שום דבר מעבר ל-SMS??? אל תשלה את עצמך!!!! היא כנראה רק מנסה לומר לך אחרת כדי שתאמין לה, אבל בטוח היה בינהם יותר מזה, כי מסקס בטל' בד"כ עוברים הלאה, במיוחד אם הוא מאוהב בה, ואני לא אתפלא אם גם היא...

miki1211

New member
לyaron7676

אני מכיר אותה יותר טוב ממה שהיא מכירה את עצמה, אחרי שהכל התפוצץ, אני הייתי בטוח שהם שכבו, אבל מהכרות שלי איתה, ידעתי מה היה חסר לה (ומה אני לא עשיתי איתה לאחרונה), ומה היא אוהבת, ולך מראש אמרתי לה מה היא עשתה איתו, והיא הכחישה בהתחלה, אבל לאט לאט נשברה וסיפרה הכל , בבדיקה שעשיתי עם פלאפון, התברר לי שהם התכתבו בSMS כל פעם שעבדתי ערב או לילה, הוא גר שתי דקות הליכה ממני!!, ואני מבטיח לך שהוא לא היה בבית שלי , והיא בטוח לא הייתה אצלו (והוא גר אצל הוריו עדיין), היום אני לא יכול להגיד לך ב100 אחוז שהיא לא שכבה איתו, אבל אני נוטה לאמין לה , כי דיברתי גם עם ההומו הקטן כמה פעמים (והוא מנסה כל הזמן להפריד בינינו (עדיין!)), וגם הוא לא אמר שהם שכבו, ואמרתי לו במפורש תראה לי משהו שהיא עשתה לי, ואני עכשיו נותן לך אותה במתנה, ואם לא אני אתן לך אגרוף במתנה!, אז לסיכום אני די בטוח שזה לא קרה, אבל כמו רבים אחרים אני מניח שאם לא הייתי מגלה את זה בזמן, אז אולי זה היה קורה ומהר מהצפוי.

yaron7676

New member
תהיה ריאלי!

תשמע לי קרה מקרה מאד דומה לפני שנתיים, עם חברה קודמת שלי. אמנם לא עמדנו להתחתן אבל הייתה ביננו חברות של 3.5 שנים. גם אני עבדתי ערבים וחשבתי שהכל על מי מנוחות זה התחיל ב-SMS ונגמר במיטה שלנו!!! למרות שחשבתי שהוא לא ישן אצלה מסתבר שהוא כן כאני הייתי עובד לילות באבטחה, אתה מאמין? איך אתה יכול להיות בטוח שלא היה אצלכם בבית? אם רוצים להסתיר-יודעים טוב מאד איך (כפי שלמדתי על בשרי) על אחת כמה וכמה אם הוא גר קרוב אליכם-מה יותר קל מזה? וזה שהיא מכחישה-לא אומר כלום בכל מקרה אני מאחל לך שלא קרה בינהם כלום ושהכל יסתדר

miki1211

New member
תגובה לתהיה ריאלי!

אתה צודק, אני בחיים לא אדע, ונכון במיוחד שהוא גר קרוב בטירוף, ואני רוב השבוע הולך ב22:30 לעבודה או חוזר ב23:30 מהעבודה, אבל אני באמת מכיר אותה, וגם מראש ידעתי מה ואיפה לחפש, אנחנו מדברים הרבה במהלך היום ( מהפירוט שיחות גיליתי שבין השיחות שלנו, הם התכתבו בSMS, אבל שיהיה), ולכן לרוב אני יודע איפה היא ומה היא עושה, כמובן שאני הולך בלילה, ואין לי שליטה, אבל היא בחורה שתמיד עייפה, וסובלת מחוסר שינה, ועוד דבר שמוכיח לי שכנראה שוב כנראה לא היה כלום, זה שיש לה בעיה רפואית שמונעת ממנה לפעמים לקיים יחס מין +שבוע אחד מתוך השתיים שהם התכתבו היא הייתה במחזור (והיא לא מקיימת יחסים במחזור), אבל אתה צודק אני לא יכול להגיד במאה אחוז שהיא לא שכבה איתו. אני יותר חושב מה היה קורה אם לא הייתי מגלה, ופה אני חושב שזה באמת היה שאלה של זמו עד שהם היו שוכבים (אבל שוב הכל השערות, וצריך לתת גם לה להנות מהספק-היא טוענת שבדיוק יום לפני שהכל התפוצץ היא התחילה להרחיק אותו ממנה כי הוא התחיל להתאהב בה ...)

yaron7676

New member
תהיה ריאלי!

טוב, אני מקווה בשבילך שאתה צודק, אבל גם אם כן-זו הבחורה שאתה רוצה לבלות איתה את שארית חייך? בחורה שבגדה בך שלא תאמין לה יותר? גם לפי מה שקראתי היא לא נמשכת אליך-אם עכשיו לא מה יקרה בעתיד? אני באמת מאחל שיסתדר בסוף למרות שקשה לי להאמין וזה גם לא בריא המערכת יחסים הזאתי

47גרציה

New member
ילד....

אל תעלב, אני אומרת לך כמחמאה, אתה עוד ילד. כל החיים לפניך. אל תתחיל אותם ככה. עוף משם כמה שיותר מהר. אנשים נפלאים כתבו לך והסבירו בדיוק למה. עוף משם. יהיה לך קשה תקופה לא ארוכה מידי. כמו אבל. כעס ועצב וריגשות אשם ובכי וזה עובר. זה עובר ואתה כל כך צעיר. חבל לך.

סתוית2

New member
מיקי1211 אתה כנראה לא מכיר

את המילה נאמנות. חובת הנאמנות חלה עליה, ולא על הבחור. צרם לי הכינוי הומו קטן.תאמין לי, אם הוא היה הומו, או קטן. הרומן לא היה מתחיל.ואת נמעשה לא ניתן לתקן. ואתה כמו ילד קטן, יושב ומחכה לחיזור, משפטי אהבה,אכפתיות, ועוד. אז תשב, ועוד הרבה זמן, כי לפי מהלך הענינים, אתה הולך להתבשל. כניראה עוד לא הבנתה, אתה מתבשל טוב טוב בין ידיה. אז אתם לנים בחדרים ניפרדים, ביג דיל. הגעתה להחלטה לפה או לפה? לא, השארתה את המצב סטטי, ומחכה להתרפסות שלה. שומע פה תגובה לפה ולפה, אבל מפחד לקחת החלטות, הבגידה היום היא הקלה ביותר,כניראה אתה רוצה אותה גדולה יותר? בשביל לקבל החלטות. בחורה שאוהבת גבר,אוהבת את כל העטיפה שלו, לא? קרח,שמן,מרושל, ומה עוד רוצה לשנות? כשהכירה אותך היית בדיוק כמו היום. וכשמנסה לשנות אותך, משנה את דמותך. אתה כבר לא אתגר בשבילה, בגלל זה נכנעה לקסמו של אחר. אז תחילט לכאן או לכאן. רק תפסיק להתבחין,ולסנגר עליה. אלק גבר.

miki1211

New member
תגובה לסתוית2

את צודקת בהכל, חובת הנאמנות, חובת ההשקעה, חובת האהבה, חובת הלקבל אותי כמו שאני (את צודקת לא השתנתי יותר מדי בשנתיים האחרונות , אולי העלתי קצת במשקל, אבל צודקת, תמיד אמרתי לה שככה נראתי שהתחלנו לצאת), הכל עליה! והכל נכון. אבל יש דבר שקורים לו אהבה, וזה לא קשור לזה שאני גבר או לא, ואני לא מתבכיין, ולא מסנגר עליה, אני בפיצול המטורף של החיים שלי, אני יתום כבר הרבה הרבה זמן, ובחיים לא סבלתי כמו עכשיו, ובחיים לא ריחמתי על עצמי, אבל את צריכה להבין שמצד אחד אני שונא אותה על מה שעשתה (ולא חושב שאוכל אי פעם לסלוח ולשכוח!), ומצד שני אני אוהב אותה בטירוף, ורוצה לאמין לה שזה לא יקרה שוב, אז אין קשר לגבר או לא. ולגבי "ההומו הקטן" זה היה בלי לפגוע באף אחד, זה פשוט הרגיז אותי שתמיד שמעתי ממנה וחברות שלה שהוא הומו בהכחשה, אז אפילו לא הייתי חושד בו (והחצוף גם משאיר לי הודעות במייל, אז התעצבנתי), מצטער אם פגעתי במישהו.

סתוית2

New member
מיקי1211 פגעת בציפור נפשי

ועוררת את רחמיי ליבי, כי רציתי לתת תגובה שתזעזע אותך, שתוביל אותך לקבל החלטה ועכשיו. אתה לא שונא אותה כמו שאמרת, כי מתוך אהבתך, כאבך אתה מדבר. ועכשיו. מאחר ואתה יתום, וכנראה בודד, אולי אתה מפחד לוותר,להרפות,להפסיד. את המוכר? ולא תמיד המוכר הוא הטוב לא? אתה אדם רגיש, ולפיכך אתה צריך לידך,ובתוכך, אדם רגיש שיבעתיים. וניראה לי שאתה בדרך של החברות שלכם ניפגעת מימנה, על השינוי שהיא רצתה לעשות לך, לא? ככל שתכנס לרחמים עצמים, כך יהיה לך קשה לקבל החלטות קשות ולטובתך שלך. חשוב שיכלית ולא ריגשית. נתח את הזוגיות שלך, תבדוק מה אתה מקבל,תקבל. מה אתה נותן,תתן. ותראה אם לשם אתה רוצה להגיע. מה תעשה בעוד שנים מספר, כשהגנטיקה תשפיע על המראה החצוני שלך? תקריח, תפתח כרס.מה אז? את מה היא תרצה לשנות. העטיפה של האדם איננה ערובה לתוכן. לצערי המשיכה הראשונית קובעת,אבל ההמשך הוא החשוב לא? ובגלל שאתה יתום, אתה תלותי לא? פחד מהלבד? אולי זה אצלך בראש הטירוף של האהבה שלך אליה. אני חושבת שאתה צריך בחורה רגישה, טובה נאמנה, נדיבה, והכי חשוב אוהבת גם את העטיפה. תחשוב מה היית מיעץ לחבר שבא אלייך עם סיפור כמו שלך. אל תחשוב שאתה חלש, כי מפה אתה רק תתרומם,התחתית היא למטה. עם החלטה נכונה, צפויה, ומגיע לך יותר.

miki1211

New member
לסתוית2 ולכולם עידכון אולי אחרון..

תודה לך, יכול להיות שאת צודקת, אתמול עשינו שיחת נפש, שבפעם ראשונה הכל נפתח, בין היתר היא הסבירה לי את סיבותיה (גם לבגידה, וגם להתרחקות וחוסר מאמץ מאז הבגידה), הדברים שהיא אמרה לילא היו לי הפתעה,וסוף סוף שמעתי את אשר על ליבה, אני מכיר אותה כל כך טוב, שעוד לפני שאמרה מילה אחת ידעתי הכל, גם היא הרגישה כאבי בטן שנבעו בדיוק כמוני האם לחזור אליי או לא (גם היא סבלה, ולא מהחיצוניות, השגרה והתלות בי הרגו אותה), אבל כמו שאמרה ידידה טובה שלי מהפורום ברגע האמת היא בחנה את חייה, הסתכלה על תמונתי, והבינה שאני הגבר של חייה, ועד לרגע שבו החליטה, היא עדיין הייתה בפיצול, עקב כמו שהסברתי הרבה בעיות פנימיות שהיא סובלת (בין היתר היא לא אוהבת את החיצוניות שלה, לדעתי היא מדהימה, חיסרון בכסף, חיסרון בחברות, משפחה רחוקה, האחים שלי מופנמים בדיוק כמוני וכ'ו), בדידות עקב חיסרון בפעילות עם נשים אחרות, שלמעשה, זה אומר שהיא תמיד איתי, ורק איתי, בעוד שלי יש אחים באזור המרכז (כל המשפחה שלה בצפון הרחוק), יש לי המון חברים, אני יוצא בלעדיה לשחק קלפים, כדורגל, מסעדות וכ'ו, בעוד שהיא בבית לבד, וזה לא שאני יוצא בלעדיה יותר מדי, אבל אפשר לבין שזה אומר שהיא תלויה בי בכל דבר, והיא שונאת את זה (אין לה אפילו רשיון), אנחנו החלטנו אתמול לעשות נסיון להתקדם ולעבור כל חודש בחודשו, לנסות לעבוד על הבעיות של השני, היא גם טוענת שלא יכלה לבוא אליי, מפחד של התגובה שלי, ויכול להיות שאני באמת חלש, ולמרות שאמרנו שננסה, עדיין זה לא הרגיע אותי ועדיין לא ישנתי בלילה (אבל הבטן כבר לא מתהפכת בשאלה האם לחזור אליה או לא), אבל אני אוהב אותה וכנראה שגם היא אותי, והיא טוענת שמהיום נראה בחורה חדשה, משקיעה ,מתחרטת ואוהבת, אז לסיכום חבריי מהפורום באמת שעזרתם לי, גם אם זה לא מה שאתם חושבים שאני צריך לעשות, אני הולך אחרי מה שהלב שלי אומר לי, ויכול להיות שאני טיפש וחלש, אבל לכל אדם מגיע הזדמנות שניה, ועד שלא ארגיש את השינוי,ושנינו נבין שזאת אהבת חיינו לא אחזיר לה את הטבעת. זהו תודה לכם ואשמח לעדכן אותכם אם יהיה לי משהו חדש. ביי....

מיקי יקירי../images/Emo23.gif

אתה לא חלש אופי ולא כלום!! אתה מאוהב, אתה אוהב, אתה בחור צעיר וזה לגיטימי. גם אם אתה עושה טעות ( ושנינו לא יודעים אם כן ואם לא ) עדיף שתלמד לבד מטעויות ורק ככה תוכל לעלות למעלה . כי אחרת אם תיפרדו מבלי לבחון את הזוגיות , ולנסות לתקן אותה ,יכול מאד להיות שתחיה כל חייך באשליה של מה היה קורה אם היינו נשארים יחד! אני חושבת שהדבר הכי חשוב שיכול לקרות בין בני זוג התרחש אצלכם: סוף סוף הצלחתם לדבר, אבל לדבר באמת וזוהי מעלה ענקית לזוגיות . שיחה פתוחה בלי מחסומים פותרת הכל , גם במחיר של פגיעה. בגלל זה בהתחלה בהתחלה אמרתי לך שתעשה בדק בית אצלך ותנסה להבין מה הביא אותה לעשות את המעשה הזה, בגידה לא מתרשת סתם , וגבר או אישה שמאושרים עם החיים של עם בני הזוג לא מחפשים ריגושים. משהו חסר , ואת המשהו הזה הם חייבים להשלים. סוף סוף היא הסבירה לך מה מעיק על ליבה. מיקי אני מחזיקה לך אצבעות כולנו כאן יכולים לייעץ לך לכאן או לכאן אבל רק אתה שולט בחיים שלך!! ורק אתה הולך לישון איתה בלילה. תשאל מפוקס אל תיפול במשמר ואל תתפתה להבטחות שלה עם כל האהבה הגדולה שלך כלפיה כעת זה המבחן שהיא צריכה לעמוד בו ולהוכיח לך - בעלה לעתיד בע"ה שהיא שווה אותך!!!
ושבעזרת השם אזכה לכתוב כאן בגדול -קולוקלולולולולו ( קריאות שמחה וצהלה מרוקאיות) על הקשר שנבנה מחדש

כן....

מסתבר שצדקתי לגבי הצעד שתנקוט. אני מקווה שאני טועה לגבי כל ההמשך שהערכתי שייתפתח. סימן ראשון, האם יש סיכוי, זה אם אחרי שבועיים, תרגיש שהיא עדיין משקיעה יותר בך..בקשר... כל הסיבות לבגידה הם תירוצים לדעתי, לכל אחד יש קשיים אלו ואחרים אבל לא כל אחד בוחר לבגוד (ועוד פחות עושים את זה עוד לפני שהתחתנו). מאחל לך שתצליח, אבל מאוד חושש שתיתבדה...

miki1211

New member
יש משהו שחושב שאני צריך להישא איתה?

קודם כל שוב רציתי להודות לכם, על הזמן והיחס שהשקעתם בי, ואני יודע שאני אולי טמבל שאני בכלל ממשיך, ועדיין לא נפרדתי ממנה, כי כמעט כולכם הייתם מעיפים אותה על השנייה שגיליתם הכל, אבל אני אוהב אותה בטירוף, ועמדתי להתחתן איתה בקרוב ,ועמוק בלב שלי, אני מאמין (ומתפלל) שהיא לא תעשה לי את זה שוב, וכן יש לה הרבה בעיות שהיא צריכה לפתור עם עצמה ואיתי, והרבה מאמץ שהיא צריכה לעשות כדי להחזיר את האמון שלנו למצב שהיה, וכנ"ל לקבל אותי כמו שאני(מישהו כתב לי שהיא כבר לא נמשכת אלי, ואני לא חושב שזה נכון, וגם היא טוענת שזה לא נכון, פשוט היו לנו מריבות, ושיגרה (וזה ממש לא סיבות אבל...כן דברים כאלה קורים אחרי שנתיים וחצי של מגורים משותפים, והיא רחוקה מהמשפחה שלה, ודי בודדה מבחינת יציאות עם נשים, רוב הזמן זה רק איתי וחבריי, ויכול להיות שהיה פה ריגוש שלא קשור אלי בכלל, ומפה התפתח הכל...)), והמשיכה ירדה לה,ואני חושב שדברים כאלה קורים בזמנים של מריבות ושיגרה, למרות שרק התארסנו, ולמרות שבדקנו אולמות לחתונה (כמובן שדברים כמו בגידה אסור שיקרו, ובטח לא בתקופה כזאת), כמו שאתם רואים אני משכנע את עצמי לחזור אליה, ולכן... שאלה אחרונה באמת, יש מישהו שחושב שלמרות שהיא שיקרה לי, תחמנה אותי, עשתה דברים מאחורי הגב שלי, קיימה סקס וירטואלי (ובראש!), שאני צריך להישאר איתה? כי אני באמת אוהב אותה, והיא טוענת שהיא למדה את הלקח, וזה פתח את עינייה לזה שהיא יכלה לאבד אותי,והיא מצטערת על כל הכאב שעברתי,וכ'ו, ואני ממש לא רוצה להיות חלק מסטטיסטיקה , עוד אדם נבגד ונפרד מבן/בת זוגתו, כי בגדה בו, ואין סיכוי שזה לא יקרה לו שוב! (ואני שונא הכללות כגון: פעם בוגדת תמיד בוגדת! אין סיכוי שהיא למדה את הלקח ולא תעשה זאת שוב?!). ואני יודע שאני יוצא נאיבי וטמבל ומה לא בעיני רובכם, אבל אשמח לקבל גם תגובות לכיוון שלה. תודה לכם בכל מקרה על הכל באמת באמת באמת עזרתם לי.

meshi4

New member
קשר טוב מבוסס על

אהבה הדדית,כבוד הדדי,אמון הדדי וכו' אני מתארת לעצמי כמה קשה לך להחליט.כי אתה אוהב אותה בטירוף ומשכנע את עצמך לחזור אליה. "למרות שהיא שיקרה לי,תיחמנה אותי,עשתה דברים מאחורי הגב,קיימה סקס וירטואלי"לכן אתה מאוכזב מהתגובות.כאילו נראה לך שיש לאנשים משהו נגדה. לי נראה שהיא מנצלת את האהבה שלך אליה.יתכן שרואה בזה חולשה שלך.אינה מעריכה אותך ומקבלת אותך כמובן מאליו. אם אתה צריך להתעסק עם מעקבים אחריה.לבקש פירוט שיחות טל'.לאיים על הבחור.לחשוד,לדאוג,להיות מוטרד מה היא עושה בזמן שאתה עובד משמרת לילה.זה רק סקס וירטואלי וכו' וכו'. בקיצור היא הכאיבה לך מאוד.חבל שכך. מאחלת לך שתהיה שלם עם כל החלטה שתחליט.ושיהיה לך רק טוב בחיים שלך. בהצלחה.

47גרציה

New member
לכל אדם מגיעה הזדמנות שניה

גם לך. כנראה לא למדת כלום מהשיעור שקיבלת, אז גם לך ניתנת הזדמנות שניה ללמוד את זה שוב. באחריות זה יחזור. אני קוראת את הדברים שאתה כותב וממש מתרגזת, כאילו היית בן שלי. אבל באמת , כנראה אתה צריך שיעור נוסף. ובאמת אני כותבת את זה בעצב.

למעלה