לסתוית2 ולכולם עידכון אולי אחרון..
תודה לך, יכול להיות שאת צודקת, אתמול עשינו שיחת נפש, שבפעם ראשונה הכל נפתח, בין היתר היא הסבירה לי את סיבותיה (גם לבגידה, וגם להתרחקות וחוסר מאמץ מאז הבגידה), הדברים שהיא אמרה לילא היו לי הפתעה,וסוף סוף שמעתי את אשר על ליבה, אני מכיר אותה כל כך טוב, שעוד לפני שאמרה מילה אחת ידעתי הכל, גם היא הרגישה כאבי בטן שנבעו בדיוק כמוני האם לחזור אליי או לא (גם היא סבלה, ולא מהחיצוניות, השגרה והתלות בי הרגו אותה), אבל כמו שאמרה ידידה טובה שלי מהפורום ברגע האמת היא בחנה את חייה, הסתכלה על תמונתי, והבינה שאני הגבר של חייה, ועד לרגע שבו החליטה, היא עדיין הייתה בפיצול, עקב כמו שהסברתי הרבה בעיות פנימיות שהיא סובלת (בין היתר היא לא אוהבת את החיצוניות שלה, לדעתי היא מדהימה, חיסרון בכסף, חיסרון בחברות, משפחה רחוקה, האחים שלי מופנמים בדיוק כמוני וכ'ו), בדידות עקב חיסרון בפעילות עם נשים אחרות, שלמעשה, זה אומר שהיא תמיד איתי, ורק איתי, בעוד שלי יש אחים באזור המרכז (כל המשפחה שלה בצפון הרחוק), יש לי המון חברים, אני יוצא בלעדיה לשחק קלפים, כדורגל, מסעדות וכ'ו, בעוד שהיא בבית לבד, וזה לא שאני יוצא בלעדיה יותר מדי, אבל אפשר לבין שזה אומר שהיא תלויה בי בכל דבר, והיא שונאת את זה (אין לה אפילו רשיון), אנחנו החלטנו אתמול לעשות נסיון להתקדם ולעבור כל חודש בחודשו, לנסות לעבוד על הבעיות של השני, היא גם טוענת שלא יכלה לבוא אליי, מפחד של התגובה שלי, ויכול להיות שאני באמת חלש, ולמרות שאמרנו שננסה, עדיין זה לא הרגיע אותי ועדיין לא ישנתי בלילה (אבל הבטן כבר לא מתהפכת בשאלה האם לחזור אליה או לא), אבל אני אוהב אותה וכנראה שגם היא אותי, והיא טוענת שמהיום נראה בחורה חדשה, משקיעה ,מתחרטת ואוהבת, אז לסיכום חבריי מהפורום באמת שעזרתם לי, גם אם זה לא מה שאתם חושבים שאני צריך לעשות, אני הולך אחרי מה שהלב שלי אומר לי, ויכול להיות שאני טיפש וחלש, אבל לכל אדם מגיע הזדמנות שניה, ועד שלא ארגיש את השינוי,ושנינו נבין שזאת אהבת חיינו לא אחזיר לה את הטבעת. זהו תודה לכם ואשמח לעדכן אותכם אם יהיה לי משהו חדש. ביי....